TV spored PLANET TV


21. avgust 2019 - 27. avgust 2019
06:54 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:38 TV prodaja, 2019
 • TV prodaja - .
08:08 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 20
08:36 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 27
09:05 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 28
09:31 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 15
09:58 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 16
10:23 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 16
10:51 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 17
11:17 Kralja akvarijev, 2012
 • Režija: Cyndi Haas.
  Tanked - sezona 2, epizoda 18
12:15 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 13
13:09 Mladi kuharski mojster, 2017
 • Igrajo: Gordon Ramsay, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Graham Elliot - Režija: Brian Smith.
  MasterChef Junior - sezona 6, epizoda 7
14:04 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 3
15:00 Božične želje, 2014
 • Igrajo: Chevy Chase, Molly Ringwald, Conchata Ferrell, Annabella Sciorra, Danny Nucci, Sosie Bacon, Meat Loaf - Režija: Colin Theys.
  Wishin' and Hopin' - Življenje petošolca se obrne na glavo, ko na šolo prideta nova nadomestna učiteljica in učenka iz Rusije. Petošolec Felix in njegova sestrična Annette, ki je najstniška filmska zvezdnica, živita v majhnem mestu v Connecticutu. V šolo prideta nova učiteljica, ga. Frechette, in Ženja, nova učenka iz Rusije. Ženja Felixu zmeša glavo, ga. Frechette pa uvede nov koncept šolske božične igre in potegovanje za glavne vloge se prične .
  .. IMDb ocena: 6.9.
16:44 Domov, 2015
 • Režija: Tim Johnson.
  Home - Po invaziji vesoljčkov na Zemljo se deklica Tip in vesoljski ubežnik Oh v letečem avtomobilu podata na iskanje dekličine mame. Ko prikupen Nezemljan Oh pristane na Zemlji in se znajde na begu pred lastnim ljudstvom, sklene nepričakovano prijateljstvo z najstniško Zemljanko Tip, ki se je podala na lastno pustolovščino. Skozi vrsto komičnih dogodivščin Oh spozna, da biti drugačen in kdaj narediti kaj narobe pomeni biti človek. Čeprav Oh spremeni Tipin planet, ona pa njegov svet, skupaj odkrijeta pravi pomen besede dom. Znanstvenofantastična animirana komedija, posneta po otroški knjigi Adama Rexa The True Meaning of Smekday. Glasove v sinhronizirani različici so posodili: Gašper Jarni, Saša Pavlin Stosić, Jožef Ropoša, Jure Mastnak, Nina Ivanič in Jernej Kuntner.
18:25 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 5
18:58 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 5
20:00 Prva liga TS - Maribor – Triglav Kranj, 2019
 • Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020: Maribor – Triglav Kranj - Prenos nogometne tekme. Na Ljudskem vrtu v Mariboru se bosta v 1. krogu nove sezone Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Maribora in Triglava. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 Usodni, 2011
 • Igrajo: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, Florence Kastriner, Michael Kelly, Phyllis MacBryde, Natalie Carter - Režija: George Nolfi.
  The Adjustment Bureau - Ljubezensko razmerje med politikom in plesalko ovirajo skrivnostne sile, ki skušajo zaljubljenca ločiti. Karizmatični politik David po naključju spozna lepo plesalko Elise, toda njuna ljubezen se zdi obsojena na propad. Davida začne zasledovati nenavadna skupina, ki uravnava potek usode ljudi. Ker v njihovih načrtih zveza med Davidom in Elise ni predvidena, želijo Davida zlepa ali zgrda prepričati, naj se ji odpove. David se kljub temu odloči izzvati usodo, kar povzroči nenadzorovano verigo vratolomnih pregonov in usodnih obračunov. Ali si sami krojimo usodo ali z nami upravljajo neznane sile? S tem vprašanjem se spopadajo ustvarjalci znanstvenofantastičnega romantičnega trilerja, v katerem se posameznik postavi po robu agentom Usode in skuša skreniti s svoje začrtane poti.
  IMDb ocena: 7.1.