TV spored PLANET TV


11. december 2019 - 17. december 2019
06:55 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:56 TV prodaja
 • TV prodaja - .
08:27 Mala morska deklica, 1992
 • Igrajo: Jodi Benson, Samuel E. Wright, Betty Ford, Edan Gross, Kenneth Mars, Scott Menville, Hal Rayle - Režija: Jamie Mitchell.
  The Little Mermaid - sezona 1, epizoda 11
08:56 Mala morska deklica, 1992
 • Igrajo: Jodi Benson, Samuel E. Wright, Betty Ford, Edan Gross, Kenneth Mars, Scott Menville, Hal Rayle - Režija: Jamie Mitchell.
  The Little Mermaid - sezona 1, epizoda 12
09:25 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 19
09:53 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 20
10:21 Letenje čez divjo Aljasko, 2011
 • Igrajo: Ferno Tweto, Jim Pratt, John Ponts, Ben Pedersen - Režija: Ferno Tweto.
  Flying Wild Alaska - sezona 1, epizoda 10
11:20 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
11:48 Kralj Ralph, 1991
 • Igrajo: John Goodman, Peter O'Toole, John Hurt, Camille Coduri, Richard Griffiths, Leslie Phillips, James Villiers - Režija: David S. Ward.
  King Ralph - Ameriška zguba kot edini preživeli sorodnik kraljeve rodbine postane britanski prestolonaslednik in se mora naučiti biti vladar. V Angliji nepričakovano umre vsa kraljeva družina, zato je čas, da Angleži dobijo novega kralja, ki bo nadaljeval kraljevo tradicijo. Po nesrečnem spletu naključij kraljevi dedič postane debelušni Ralph Jones, ameriški pianist iz Las Vegasa. Na prvi pogled se zdi, da ni nič lažjega in lepšega, kot biti kralj, a je resnica povsem drugačna. Ralphovo življenje se kar naenkrat začne hudo zapletati, še posebej, ko se zaljubi v preprosto dekle brez modre krvi, a dobrega srca. Komedija o nepričakovanem kandidatu za kralja, ki ga je odigral legendarni John Goodman.
  IMDb ocena: 5.2.
13:38 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 30
14:32 Pri Črnem Petru, 2019
 • Pri Črnem Petru - sezona 1, epizoda 1
16:05 Zdravnik s srcem, 2017
 • Režija: Ian Watson.
  The Heart Guy (Doctor Doctor) - sezona 2, epizoda 1
17:02 Zdravnik s srcem, 2017
 • Režija: Ian Watson.
  The Heart Guy (Doctor Doctor) - sezona 2, epizoda 2
18:00 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 34
19:01 Vid Valič - Tvoj bodoči bivši mož
 • Vid Valič: Tvoj bodoči bivši mož - sezona 1, epizoda 2
20:00 Labirint - Pogorišče, 2015
 • Igrajo: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden - Režija: Wes Ball.
  Maze Runner: The Scorch Trials - Po pobegu iz labirinta se Jasniki znajdejo sredi prostrane opustošene pokrajine, polne nepredstavljivih preprek in izzivov. V nadaljevanju sage Labirint se Thomas in njegovi tovariši Jasniki znajdejo pred največjim izzivom doslej: razrešiti skušajo skrivnost vplivne organizacije ZLOBA. Iskanje jih popelje na Pogorišče - opustošeno pokrajino, polno nepredstavljivih ovir. Jasniki se spajdašijo z uporniki, se zoperstavijo hudo premočnim silam organizacije ZLOBA in razkrijejo grozljive načrte, ki jih ima ta z vsemi njimi. Drugi del znanstvenofantastične sage, posnete po zbirki mladinskih romanov Jamesa Dashnerja.
  IMDb ocena: 6.3.
22:34 Znajdi se!, 2019
 • Znajdi se! - sezona 1, epizoda 6
23:09 Dredd, 1995
 • Igrajo: Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow, Max von Sydow, Diane Lane, Joanna Miles - Režija: Danny Cannon.
  Judge Dredd - V prihodnosti enega najboljših cestnih sodnikov, policistov z izvršno močjo, obtožijo zločina, ki ga ni zagrešil. Piše se leto 2139 in na Zemlji je skoraj nemogoče živeti. Planetu pravijo Prekleta Zemlja. Vsa populacija živi v prenatrpanih mestih po svetu, ki jim pravijo Megamesta. Pravosodni sistem se pod težo in številom hudih zločinov sesuje. A pojavi se nov sistem, ki mu predsedujejo tako imenovani sodniki, ki opravljajo vlogo policista, sodnika, porote in rablja hkrati. V Megamestu št. 1, ki je bil prej poznan kot New York, živi najbolj neizprosen sodnik vseh časov. Ime mu je Joseph Dredd. A tudi njegova zgodba ni povsem nedolžna. Znanstvenofantastična akcija o stripovskem junaku Dreddu, roki pravice v distopičnem svetu, ki ga je odigral Sylvester Stallone.
  IMDb ocena: 5.5.