TV spored PLANET TV


18. avgust 2019 - 24. avgust 2019
06:35 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:29 TV prodaja, 2019
 • TV prodaja - .
07:59 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 21
08:31 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 29
08:58 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 30
09:29 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 17
09:55 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 18
10:20 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 18
10:48 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 19
11:14 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 14
12:07 Božične želje, 2014
 • Igrajo: Chevy Chase, Molly Ringwald, Conchata Ferrell, Annabella Sciorra, Danny Nucci, Sosie Bacon, Meat Loaf - Režija: Colin Theys.
  Wishin' and Hopin' - Življenje petošolca se obrne na glavo, ko na šolo prideta nova nadomestna učiteljica in učenka iz Rusije. Petošolec Felix in njegova sestrična Annette, ki je najstniška filmska zvezdnica, živita v majhnem mestu v Connecticutu. V šolo prideta nova učiteljica, ga. Frechette, in Ženja, nova učenka iz Rusije. Ženja Felixu zmeša glavo, ga. Frechette pa uvede nov koncept šolske božične igre in potegovanje za glavne vloge se prične .
  .. IMDb ocena: 6.9.
13:51 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 4
14:50 Domov, 2015
 • Režija: Tim Johnson.
  Home - Po invaziji vesoljčkov na Zemljo se deklica Tip in vesoljski ubežnik Oh v letečem avtomobilu podata na iskanje dekličine mame. Ko prikupen Nezemljan Oh pristane na Zemlji in se znajde na begu pred lastnim ljudstvom, sklene nepričakovano prijateljstvo z najstniško Zemljanko Tip, ki se je podala na lastno pustolovščino. Skozi vrsto komičnih dogodivščin Oh spozna, da biti drugačen in kdaj narediti kaj narobe pomeni biti človek. Čeprav Oh spremeni Tipin planet, ona pa njegov svet, skupaj odkrijeta pravi pomen besede dom. Znanstvenofantastična animirana komedija, posneta po otroški knjigi Adama Rexa The True Meaning of Smekday. Glasove v sinhronizirani različici so posodili: Gašper Jarni, Saša Pavlin Stosić, Jožef Ropoša, Jure Mastnak, Nina Ivanič in Jernej Kuntner.
16:31 Uročena Ella, 2004
 • Igrajo: Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes, Aidan McArdle, Joanna Lumley, Lucy Punch, Jennifer Higham - Režija: Tommy O'Haver.
  Ella Enchanted - Zgodba govori o mladenki Elli, ki se poda na neverjetno popotovanje, da bi se rešila neprijetnega uroka ubogljivosti. Vse se začne z urokom vile, s katerim postane Ella najubogljivejši otrok v kraljestvu. Storiti mora vse, kar ji ukažejo, naj bo še tako nemogoče ali nevarno. Ko ji umre mama in se oče še enkrat poroči, se njeno življenje spremeni v pekel. Podla Olga in njeni hudobni hčerki se izživljajo nad ubogo Ello, dokler se ta ne odloči, da bo vzela vajeti v svoje roke in se rešila neprijetnega uroka. Pot do svobode jo vodi skozi mračne in nevarne gozdove, štrene pa ji mešata šarmantni princ Char s svojim klubom oboževalk, katerega predsednica je prav Ellina častihlepna polsestra Hattie, in njegov premeteni stric Edgar. Klasična pravljična zgodba, ki temelji na Pepelki, v kateri nastopajo lepotice, princi, hudobne polsestre, ogri, velikani in vile.
  IMDb ocena: 6.3.
18:24 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 6
19:00 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 6
20:00 Hulk, 2003
 • Igrajo: Timothy Muskatell, Trent Haaga, Tina Birchfield, Gil Espinoza, Casey Powell, Wil Garret, Stephen Blackehart - Režija: Ang Lee.
  The Hulk - Bruce Banner, genetski raziskovalec s tragično preteklostjo, utrpi nesrečo, zaradi katere se spremeni v besno zeleno pošast, vsakič ko se razjezi. Sramežljivi, vase zaprti znanstvenik Bruce Banner se po laboratorijski nesreči preobrazi v orjaško bitje z velikansko močjo. Z žarki gama prepojeno telo se zaradi izločenega adrenalina preobrazi v divjega, zelenokožnega velikana, ki je rezultat čistega besa. To bitje za sabo pušča ruševine in razsulo, zato se ga prime ime Hulk. Bruce Banner se mora spopasti s silami zla in lastnim neukrotljivim besom.
  IMDb ocena: 5.6.
22:36 Adrenalin 2 - Visoka napetost, 2009
 • Igrajo: Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Efren Ramirez, Julanne Chidi Hill, Jose Pablo Cantillo, Reno Wilson - Režija: Mark Neveldine.
  Crank: High Voltage - Chevu ukradejo srce in ga nadomestijo z umetnim, ki za delovanje potrebuje redne električne sunke. Neuničljivi plačani morilec Chev Chelios (Jason Statham) postane žrtev kitajskega gangsterja, ki mu iz telesa odstrani srce. Namesto tega mu v prsni koš vstavi umetno srce, ki lahko brez pomoči električnega toka deluje le eno uro. Chev, ki se tako znajde sredi bitke s časom, mora čim prej najti svoje pravo srce, pri tem pa mu pomagajo njegovo dekle Eve, prostitutka Ria in prijateljica Venus. Kmalu odkrije, da je njegovo srce v stoletnem mafijcu Poon Dongu. Akcijski triler, nadaljevanje filma Adrenalin, si je prislužil pozitivne kritike z dobrim igranjem, akcijskimi prizori, humorjem in zgodbo.
  IMDb ocena: 6.2.