TV spored PLANET TV


18. avgust 2019 - 24. avgust 2019
06:50 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:46 TV prodaja, 2019
 • TV prodaja - .
08:16 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 15
08:50 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 11
09:18 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 12
09:45 Veličastnih 6, 2017
 • Režija: Ben Juwono.
  Big Hero 6 - sezona 1, epizoda 25
10:11 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 2
10:37 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 3
11:05 Matilda in Ramsayjeva družina, 2015
 • Igrajo: Gordon Ramsay.
  Matilda and the Ramsay Bunch - sezona 2, epizoda 1
11:26 Najboljši domači video posnetki, 2010
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 21, epizoda 25
11:56 Kralja akvarijev, 2012
 • Režija: Cyndi Haas.
  Tanked - sezona 2, epizoda 9
12:55 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's next top model - sezona 23, epizoda 8
13:45 Najboljši domači video posnetki, 2010
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 21, epizoda 1
14:14 Mladi kuharski mojster, 2016
 • Igrajo: Gordon Ramsay, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Graham Elliot - Režija: Brian Smith.
  MasterChef Junior - sezona 5, epizoda 3
15:10 Poroka na horuk, 2005
 • Igrajo: Josie Bissett, Rob Estes, Lyndsy Fonseca, Ephraim Ellis, Martha MacIsaac, Fraser McGregor, Clare Stone - Režija: Steven Robman.
  I Do, They Don't - Vdovca se na vrat na nos poročita v Las Vegasu, njuni otroci pa nad združitvijo v desetčlansko družino niso preveč navdušeni. Mlada vdova Carrie Lewellyn ima uspešen posel in štiri otroke: Andrewa, Moiro, Nathana in Daisy. Vdovec Jim Barber izdeluje pohištvo in ima prav tako štiri otroke: Andrewa, Jeffa, Lily in Sandy. Ko se Carrie in Jim po letu dni zmenkov odločita, da se bosta v Las Vegasu poročila, to povzroči veliko zmede v zdaj zelo veliki družini.
  IMDb ocena: 5.6.
16:55 Scott Pilgrim proti vsem, 2010
 • Igrajo: Michael Cera, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Alison Pill, Aubrey Plaza, Mary Elizabeth Winstead, Jason Schwartzman - Režija: Edgar Wright.
  Scott Pilgrim vs. the world - Scott Pilgrim se mora zoperstaviti sedmim zlobnim nekdanjim fantom dekleta svojih sanj, da bi osvojil njeno srce. Režiser neobrzdanih akcijskih komedij Noč neumnih mrtvecev in Vroča kifeljca predstavlja nenavadno ljubezensko dogodivščino 23-letnega basista Scotta. Običajni mladenič na enem od koncertov spozna prikupno Ramono, toda ljubezenska idila ne traja dolgo. Ramono namreč spremlja sedem bivših fantov, ki so pripravljeni storiti vse, da bi znova osvojili njeno srce. Scott na zelo boleč način spozna, da konkurenti premorejo zelo nenavadne spretnosti, zato mora tudi sam zbrati ves pogum in najti svojo skrivno moč, s katero bo zmagal v boju za ljubezen. Domišljijska akcijska komedija, posneta v slogu stripov in pretepaških videoiger, se ponaša z izbrano igralsko zasedbo in odličnimi vizualnimi učinki.
  IMDb ocena: 7.5.
19:08 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 24
20:11 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.4.
20:40 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.4.
21:08 Policaj iz vrtca, 1990
 • Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson, Carroll Baker, Joseph Cousins - Režija: Ivan Reitman.
  Kindergarten cop - Policist pod krinko postane vzgojitelj v vrtcu, da bi izsledil bivšo ženo nevarnega zločinca, ki je edina, ki ga lahko spravi za zapahe. Policist John Kimble je na ulicah Los Angelesa doživel že marsikaj hudega, zato ima trdo kožo. Toda nič ga ni moglo pripraviti na to, kar ga čaka na skrivni nalogi v mali šoli. Pod krinko vzgojitelja mora pred nevarnim zločincem zaščititi enega svojih malih varovancev. Seveda se John med malčki sprva ne znajde najbolje, vendar mu kmalu tudi vloga vzgojitelja zleze pod kožo. Poleg tega se zaplete v romanco z učiteljico Joyce, življenje pa mu greni le nepridiprav, s katerim ga čaka napet končni obračun. Družinska komedija, v kateri se trdoživi silak Arnold Schwarzenegger spopada z nepričakovanim in morda doslej najzahtevnejšim izzivom: ukrotiti mora skupino razposajenih in neposlušnih otrok, hkrati pa ujeti nevarnega zločinca in obvarovati lepotico.
  IMDb ocena: 6.1.
23:20 Zvesti vrtnar, 2005
 • Igrajo: Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Hubert Koundé, Danny Huston, Daniele Harford, Packson Ngugi, Damaris Itenyo Agweyu - Režija: Fernando Meirelles.
  The Constant Gardener - Vdovec, odločen, da odkrije pravi motiv za umor svoje žene, pride na sled smrtonosni zaroti globalnih razsežnosti. V odmaknjenem kraju severne Kenije je brutalno umorjena izredno zavzeta aktivistka Tessa Quayle (Rachel Weisz). Na poti jo je spremljal lokalni zdravnik, ki pa je zbežal, in vse kaže na zločin iz strasti. Sandy Woodrow (Danny Huston), Sir Bernard Pellegrin (Bill Nighy) in drugi člani britanskega veleposlaništva domnevajo, da bo njihov sodelavec, miren in neambiciozen vdovec Justin Quayle (Ralph Fiennes), zadevo prepustil njim. Toda zelo se motijo … Diplomatovo ravnovesje je ob izgubi ljubljene ženske povsem porušeno. Nenehni spomini na njuno ljubezen in govorice o ženini nezvestobi so Justinu več kot zadostna vzpodbuda, da prvič v svojem življenju in karieri stvari vzame v svoje roke in se celo na svoje presenečenje poda na skrajno nevarno odisejado. Odločen, da bo opral ženino ime, išče resnico, ki ji je bila Tessa očitno preblizu. Kmalu ugotovi, da gre za zaroto svetovne razsežnosti, ki je terjala življenja nedolžnih, zdaj pa je v veliki nevarnosti tudi njegovo. Napet dramatičen triler režiserja Božjega mesta, posnet po romanu Johna Le Carréja, nas popelje na temačno stran globalizacije in razkrije pretresljivo zaroto svetovnih razsežnosti.
  IMDb ocena: 7.4.