TV spored PLANET TV


24. avgust 2019 - 30. avgust 2019
06:45 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:35 TV prodaja, 2017
 • TV prodaja - .
08:05 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 12
08:31 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 1
09:05 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 2
09:33 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 19
10:01 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 20
10:30 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 38
10:55 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 39
11:22 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 42
11:49 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 5
12:39 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
13:05 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
13:31 Kuharski mojster, 2018
 • Režija: Brian Smith.
  Masterchef - sezona 9, epizoda 1
14:23 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 13
15:16 Rodeo in Julija, 2015
 • Igrajo: Krista Allen, Tim Abell, Nadine Crocker, Zeb Halsell, Ariel Lucius, Buck Taylor, Chris Ranney - Režija: Thadd Turner.
  Rodeo & Juliet - Mestno dekle se na deželi spoprijatelji s konjem in mladim kavbojem, medtem ko se njena mama zaplete v spor z rančarjem, ki ji je nekoč ukradel srce. Karen Rogers, uspešna pisateljica romantičnih romanov iz New Yorka, se s svojo najstniško hčerjo Juliet odpravi v Louisiano, da bi po očetovi nenadni smrti uredila njegovo zapuščino. Domačega posestva ni obiskala, odkar je pred 20 leti praktično zbežala od doma. Tudi zdaj se ji mudi prodati posestvo, da bi pustila preteklost dokončno za seboj. Toda stvar se zaplete, ko Karen izve, da je posestvo v dolgovih in da oče ni napisal oporoke. Poleg tega se prikaže Hugh Anderson, s katerim je imela Karen nekoč burno romanco, in trdi, da mu je Karenin oče, kateremu je bil kot sin, zapustil polovico ranča. Medtem se Juliet spoprijatelji s sosedovo hčerjo Nan in dedkovim konjem Rodeom. Z njunim posredništvom nato spozna privlačnega mladeniča Montyja, ki je slučajno tudi Hughov nečak .
  .. IMDb ocena: 4.8.
16:55 Fant mojega dekleta, 2010
 • Igrajo: Christopher Gorham, Alyssa Milano, Michael Landes, Carol Kane, Tom Lenk, Beau Bridges, Kelly Packard - Režija: Daryn Tufts.
  My Girlfriend's Boyfriend - Jesse končno najde tistega pravega moškega. Potem pa najde še enega. Jesse je zabavna, inteligentna ženska, ki išče »pravega moškega« – dokler ne spozna Ethana, neuspešnega pisatelja, ki se znajde na robu obupa, potem ko mu je založba zavrnila še en roman. Jesse v Ethanu vnovič vzbudi umetnika in začne se novo, romantično poglavje njenega življenja. Z eno samo, velikansko težavo: le malce po tistem, ko sreča »pravega« fanta, spozna še enega. Troy je samozavesten, uspešen vodja oglaševanja, ki zna vsak trenutek spremeniti v elegantnega in romantičnega. Jesse se znajde v največji ljubezenski dilemi svojega življenja: kaj naredi dekle, ko spozna »pravega«, potem ko je že srečalo idealnega fanta.
  IMDb ocena: 5.8.
18:30 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 15
19:05 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 13
20:00 Ace Ventura - Klic narave, 1995
 • Igrajo: Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young, Tone Loc, Dan Marino, Noble Willingham, Troy Evans - Režija: Steve Oedekerk.
  Ace Ventura: When Nature Calls - Ace Ventura se po vrnitvi z duhovnega popotovanja loti preiskave izginotja redkega belega netopirja, ki je sveta žival nekega afriškega plemena. Ace Ventura, detektiv za živali, se vrne iz prostovoljnega izgnanstva, ki ga je preživel v odročnem himalajskem skrivališču. Z raziskovalcem Fultonom Greenwallom se poda v afriško džunglo z nalogo, da najde pogrešanega svetega netopirja, ki naj bi preprečil vojno med dvema plemenoma. S svojo pojavo Ace povzroči pravi kaos in kot za šalo pomete s komerkoli, ki mu pride na pot. Še prej pa se mora spopasti z lastnim strahom pred netopirji, da bo nalogo lahko uspešno opravil. Seveda mu pri tem pomagajo kosmati in pernati ter novi človeški prijatelji. Drugi, nič manj odštekani del detektivske komedije o prismojenem detektivu za živali, ki ga je odigral mojster komedije Jim Carrey.
  IMDb ocena: 6.4.
21:40 Strastna zapravljivka, 2009
 • Igrajo: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow, Kristin Scott Thomas - Režija: P.J. Hogan.
  Confessions of a Shopaholic - Obsedenka z nakupovanjem, ki se spopada z izpadom dohodka, dobi službo kot avtorica varčevalnih nasvetov. Bleščeči svet izložb trgovin visoke mode v New Yorku je za ljubko in življenja polno Rebecco sanjski svet, v katerega si je želela stopiti »na veliki nogi« vse od svojih otroških let. Ko se je preselila tja in si našla delo novinarke pri reviji za lep vrt, je ta sanjski svet začela spoznavati tudi sama – z navdušenjem, temeljito in pogosto. Lahko bi rekli, da se na nakupovanje (zapravljanje) zelo dobro spozna – celo preveč dobro. Sanja, da bo dobila delo pri svoji najljubši modni reviji, usoda pa hoče, da pristane pri finančni publikaciji istega založnika, kjer mora pisati in deliti praktične nasvete o varčevanju, kar pa ni ravno njena odlika. Toda Rebecca se izkaže, nad njo sta navdušena vsa pretirano vneta nakupovalna srenja in njen privlačni mladi urednik. Njene sanje postajajo resničnost, toda ali ji bo uspelo uiti lovkam preteklosti? Romantična komedija o strastni zapravljivki je posneta po prvih dveh delih serije romanov britanske pisateljice Sophie Kinsella.
  IMDb ocena: 5.9.
23:32 Sence nad Balkanom, 2017
 • Režija: Dragan Bjelogrlić.
  Senke nad Balkanom - sezona 1, epizoda 7