Planet TV Spored


30. oktober 2020 - 5. november 2020
07:05 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:08 Divja brata Kratt, 2017
 • Režija: Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 5
08:37 Pustolovci iz globin, 2015
 • Režija: Trent Carlson.
  The Deep - sezona 2, epizoda 11
09:05 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 365
10:04 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:19 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: LL Cool J, Chrissy Teigen - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
10:48 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:03 Status - Zapleteno, 2015
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 24
11:59 Luksuzne nepremičnine, 2017
 • Igrajo: Fredrik Eklund, Ryan Serhant, Luis D. Ortiz, Steve Gold, Julien George.
  Million Dollar Listing New York - sezona 6, epizoda 2
12:56 Skrivnost mojega uspeha, 1987
 • Igrajo: Michael J. Fox, Helen Slater, Richard Jordan - Režija: Herbert Ross.
  The Secret of My Success - Nadarjeni mladenič ugotovi, da ne bo kar tako dobil vodstvenega položaja, zato se domisli bližnjice, ki bo postopek pospešila. Brantley Foster takoj po končani fakulteti zapusti domači Kansas in z željo po uspehu prispe v New York, kjer se zaposli kot kurir v vodilnem multinacionalnem podjetju. Kot kurir nadzira in prebira vso pošto in tako odkrije, da v podjetju vlada velik nered. Nekega dne zasede prazno pisarno, od koder začne uslužbencem izdajati direktive. Birokracija v podjetju je tako močna in samovšečna, da tega sprva nihče ne opazi. Brantleyjevi načrti se nekoliko zapletejo, ko se vanj zaljubi šefova žena, on pa se medtem zagleda v šefovo ljubico Christy Wills.
  IMDb ocena: 6.5.
15:07 Gasilci, 2020
 • Gasilci - sezona 1, epizoda 7
16:46 Moja dežela – lepa in gostoljubna, 2020
 • Moja dežela – lepa in gostoljubna - Odpravili se bomo na potep po najlepših in najgostoljubnejših slovenskih krajih, ki so letošnji nagrajenci natečaja Turistične zveze Slovenije. Turistična zveza Slovenije je že 29. leto zapored pripravila natečaj za najlepše in najgostoljubnejše slovenske kraje. Nagrajence vseslovenskega natečaja boste lahko spoznali kar v udobju domačega fotelja, saj je najbolj urejene in gostoljubne kraje obiskala voditeljica Jerca Zajc Šušteršič in izbrskala številne skrivnosti, zanimivosti in koristne namige, ki bodo prišli prav vsem, ki bi želeli še bolje spoznati našo prelepo deželo.
17:55 Nogomet (M) - Gorica – Maribor, PLTS, 2020
 • Nogomet (M): Gorica – Maribor, Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021 - Prenos nogometne tekme Prve lige Telekom Slovenije. V Športnem parku Nova Gorica se bosta v 7. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Gorice in Maribora. V 6. krogu sta se tako tekma med Gorico in Domžalami kot tista med Mariborom in Olimpijo končali z neodločenim izidom 1 : 1. Na lestvici je Gorica trenutno na devetem mestu, Maribor pa na tretjem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje in NK Maribor sta edina kluba, ki nikoli nista izpadla iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Celje.
20:00 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 3, epizoda 6
21:33 Srečno samski, 2020
 • Igrajo: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc.
  Srečno samski - sezona 1, epizoda 8
22:32 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Igrajo: Jure Godler.
  Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 12, epizoda 7
23:04 Vitez in sitnež, 2011
 • Igrajo: Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker, Natalie Portman - Režija: David Gordon Green.
  Your Highness - Princu Fabiousu ugrabijo nevesto, zato ji odhiti na pomoč v družbi svojega lenega in nekoristnega brata Thadeousa. Ustvarjalci komedije Zadetki: Ananas ekspres predstavljajo zabavno zgodbo o dveh princih iz daljnega kraljestva. Pogumnemu Fabiousu tik pred poroko zlobni čarovnik ugrabi lepo nevesto, zato se mora z zdolgočasenim bratom Thadeousom odpraviti na epsko reševanje, polno nenavadnih pošasti in zelo zabavnih, omamnih ter bolečih pustolovščin. Na poti se jima pridruži zapeljiva bojevnica Isabel, ki v Fabiousovih mislih poskrbi za številne grešne misli. Zgodovinske pripovedke navadno govorijo o čednih vitezih, ki rešujejo čedne mladenke, pobijajo zmaje in se borijo proti zlu. A za marsikaterim od teh junakov se skriva njegov mlajši brat, ki se skuša na vsak način izogniti dolžnosti in nevarnostim. Takšna dvojica sta James Franco in Danny McBride kot princa na nevarni nalogi, ki morata rešiti zaročenko prestolonaslednika, preden bi v kraljestvu zavladal kaos.
  IMDb ocena: 5.5.

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.