Planet TV Spored


12. avgust 2020 - 18. avgust 2020
07:35 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:36 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 5
09:04 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 24
09:35 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 274
10:34 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:49 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 21
11:19 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:35 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 11
12:31 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 99
13:25 Poročni zvonovi, 2016
 • Igrajo: Danica McKellar (Molly Quinn), Kavan Smith (Nick Turner), Tammy Gillis (Amy), Christopher Russell (James), James Challis (Waiter), Daniel Bacon (Isaac), Bruce Blain (Tony), Jackie Minns (Guest), Sabrina Prada (James' Mother), Mark McConchie (Antique Store Owner) - Režija: Gary Yates.
  Wedding Bells - Med načrtovanjem poroke skupnih prijateljev se priči ženina in neveste zapleteta v romanco. Dva zelo zaposlena poslovna strokovnjaka, ki se izogibata resnim zvezam, privolita, da bosta priči na poroki njunih skupnih prijateljev, kar od njiju zahteva veliko več časa, kot sta pričakovala. Vendar pa je vez, ki se splete med njima med načrtovanjem poroke dokaz, da doživljata pravo romantično doživetje.
  IMDb ocena: 6.4.
  .
  IMDb ocena: 6.4/10
15:08 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 9
16:06 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 11
17:03 Bolje pozno kot nikoli, 2017
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 2, epizoda 3
17:55 Galileo, 2020
 • Galileo - sezona 6, epizoda 46
18:56 Česnovi, 2017
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 3
19:59 Hitri in drzni 7, 2015
 • Igrajo: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris - Režija: James Wan.
  Furious 7 - Dominicova ekipa se sooči s srdom Deckarda Shawa, ki se hoče maščevati za brata, ki je v prejšnjem delu obležal v komi. Po porazu kriminalca Owna Shawa se drzna dirkaška ekipa z Dominicom Torettom na čelu lahko vrne v Zda, kjer jih pričaka povsem običajno družinsko življenje. Žal pa idila ne traja prav dolgo, saj jih hitro dohitijo londonski grehi v obliki krvi željnega Ownovega brata Deckarda, ki ga žene neustavljiva želja po maščevanju. Slednji svoj morilski pohod prične v Tokiu, kjer je njegova prva tarča Han, nato pa nadaljuje z lovom na preostale člane dirkaške druščine. Dominic mora zdaj prepričati svoje prijatelje, da se odpravijo na še zadnjo vožnjo, zaustavijo Deckarda in tako obvarujejo svojo družino. Sedmo nadaljevanje franšize Hitri in drzni je poželo tako pohvale kritikov kot komercialni uspeh in ustvarilo kar 1,5 milijarde prometa.
  IMDb ocena: 7.1.
  .
  IMDb ocena: 7.2/10
22:31 Elizabeta - Zlata doba, 2007
 • Igrajo: Liz Giles, Rod Culbertson, Paul Fox, Terence Rigby, Christopher Eccleston, Peter Stockbridge, Amanda Ryan - Režija: Shekhar Kapur.
  Elizabeth: The Golden Age - Kraljica Elizabeta I. se v zreli dobi svoje vladavine spopada z dvornimi spletkami, poskusi atentata, špansko armado in neuslišano ljubeznijo. Smo leta 1585. Po skoraj treh desetletjih na prestolu Anglije se kraljica Elizabeta I. še vedno sooča s krvavimi poskusi prevzema krone in družinske izdaje. Na drugi strani Preliva pa čez Evropo 16. stoletja veje uničujoč veter fundamentalističnega katolicizma s Filipom II. Španskim na čelu. S podporo papeža in oborožen z inkvizicijo, vojsko in ladjevjem je Filip nenehna grožnja kraljici in deželi. Mračni pobožni kralj je odločen odstraniti protestantsko “krivoverko” s prestola in vrniti Anglijo v naročje katoliške cerkve. Med pripravami na vojno se Elizabeta trudi najti ravnotežje med kraljevskimi dolžnostmi in nepričakovano ranljivostjo zaradi ljubezni do Raleigha, ki ostaja kraljici prepovedana, saj se je s telesom in dušo zapisala deželi. Nadaljevanje zgodovinske drame o kraljici Elizabeti I., tokrat v zrelih letih, ki jo bo ponovno upodobila oskarjevka Cate Blanchett.
  IMDb ocena: 6.8.
  .
  IMDb ocena: 7.4/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.