TV spored PLANET TV


24. avgust 2019 - 30. avgust 2019
06:35 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:25 TV prodaja, 2017
 • TV prodaja - .
07:55 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 13
08:23 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 3
08:50 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 4
09:18 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 21
09:46 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 22
10:14 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 40
10:40 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 41
11:06 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 46
11:32 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 6
12:23 Rodeo in Julija, 2015
 • Igrajo: Krista Allen, Tim Abell, Nadine Crocker, Zeb Halsell, Ariel Lucius, Buck Taylor, Chris Ranney - Režija: Thadd Turner.
  Rodeo & Juliet - Mestno dekle se na deželi spoprijatelji s konjem in mladim kavbojem, medtem ko se njena mama zaplete v spor z rančarjem, ki ji je nekoč ukradel srce. Karen Rogers, uspešna pisateljica romantičnih romanov iz New Yorka, se s svojo najstniško hčerjo Juliet odpravi v Louisiano, da bi po očetovi nenadni smrti uredila njegovo zapuščino. Domačega posestva ni obiskala, odkar je pred 20 leti praktično zbežala od doma. Tudi zdaj se ji mudi prodati posestvo, da bi pustila preteklost dokončno za seboj. Toda stvar se zaplete, ko Karen izve, da je posestvo v dolgovih in da oče ni napisal oporoke. Poleg tega se prikaže Hugh Anderson, s katerim je imela Karen nekoč burno romanco, in trdi, da mu je Karenin oče, kateremu je bil kot sin, zapustil polovico ranča. Medtem se Juliet spoprijatelji s sosedovo hčerjo Nan in dedkovim konjem Rodeom. Z njunim posredništvom nato spozna privlačnega mladeniča Montyja, ki je slučajno tudi Hughov nečak .
  .. IMDb ocena: 4.8.
14:01 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 14
15:00 Kralja akvarijev, 2012
 • Režija: Cyndi Haas.
  Tanked - sezona 2, epizoda 15
15:55 Prva liga TS - Bravo – Domžale, 2019
 • Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020: Bravo – Domžale - Prenos nogometne tekme. V Športnem parku Šiška v Ljubljani se bosta v 6. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Brava in Domžal. V 5. krogu je Bravo izgubil proti Aluminiju z 0 : 1, Domžale pa so izgubile proti Celju s 3 : 5. Na lestvici je Bravo trenutno na osmem mestu, Domžale pa so na desetem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
17:55 Prva liga TS - Mura – Rudar Velenje, 2019
 • Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020: Mura – Rudar Velenje - Prenos nogometne tekme. Na Mestnem stadionu Fazanerija v Murski Soboti se bosta v 6. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Mure in Rudarja. V 5. krogu je Mura premagala Triglav s 3 : 1, Rudar pa je izgubil proti Olimpiji z 0 : 3. Na lestvici je Mura trenutno na tretjem mestu, Rudar pa na devetem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
19:55 Prva liga TS - Aluminij – Olimpija, 2019
 • Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020: Aluminij – Olimpija Ljubljana - Prenos nogometne tekme. V Športnem parku NK Aluminij v Kidričevem se bosta v 6. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Aluminija in Olimpije. V 5. krogu je Aluminij premagal Bravo z 1 : 0, Olimpija pa je porazila Rudarja s 3 : 0. Na lestvici je Aluminij trenutno na drugem mestu, Olimpija pa na prvem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 Stoj – ali moja mama strelja, 1992
 • Igrajo: Sylvester Stallone, Estelle Getty, JoBeth Williams, Roger Rees, Martin Ferrero, Gailard Sartain, John Wesley - Režija: Roger Spottiswoode.
  Stop! Or My Mom Will Shoot - Trdoživega policista obišče njegova gospodovalna mama in se začne vmešavati v njegovo življenje in službo. Ko vrhunskega detektiva iz Los Angelesa Joeja Bomowskega obišče gospodovalna mati Tutti, se njegovo življenje obrne na glavo. Kmalu se začne vmešavati v njegove romantične zveze in celo policijsko delo, v njegovo zadrego in veselje njegove zaročenke Gwen. Da bi bilo še huje, je Tutti priča umoru in postane njegova sodelavka, potem ko zavrne vsakršno sodelovanje, razen če bi bila del policijske preiskave. Ko Joe že obupa nad vsem skupaj, Tutti ujame nepridiprave in dokaže, kako mama res najbolje ve, kaj je dobro za njenega sina.
  IMDb ocena: 4.2.
23:57 Državne skrivnosti, 2019
 • Režija: Rafa Montesinos.
  Secretos de Estado - sezona 1, epizoda 10