Planet TV Spored


30. oktober 2020 - 5. november 2020
07:05 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
07:59 Divja brata Kratt, 2017
 • Režija: Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 6
08:27 Pustolovci iz globin, 2015
 • Režija: Trent Carlson.
  The Deep - sezona 2, epizoda 12
08:55 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 366
09:54 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:09 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: LL Cool J, Chrissy Teigen - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
10:38 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:00 Status - Zapleteno, 2015
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 25
11:49 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 3, epizoda 6
13:19 Moja dežela – lepa in gostoljubna, 2020
 • Moja dežela – lepa in gostoljubna - Odpravili se bomo na potep po najlepših in najgostoljubnejših slovenskih krajih, ki so letošnji nagrajenci natečaja Turistične zveze Slovenije. Turistična zveza Slovenije je že 29. leto zapored pripravila natečaj za najlepše in najgostoljubnejše slovenske kraje. Nagrajence vseslovenskega natečaja boste lahko spoznali kar v udobju domačega fotelja, saj je najbolj urejene in gostoljubne kraje obiskala voditeljica Jerca Zajc Šušteršič in izbrskala številne skrivnosti, zanimivosti in koristne namige, ki bodo prišli prav vsem, ki bi želeli še bolje spoznati našo prelepo deželo.
14:27 Reševanje vrta, 2018
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 3, epizoda 9
15:25 Vitez in sitnež, 2011
 • Igrajo: Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker, Natalie Portman - Režija: David Gordon Green.
  Your Highness - Princu Fabiousu ugrabijo nevesto, zato ji odhiti na pomoč v družbi svojega lenega in nekoristnega brata Thadeousa. Ustvarjalci komedije Zadetki: Ananas ekspres predstavljajo zabavno zgodbo o dveh princih iz daljnega kraljestva. Pogumnemu Fabiousu tik pred poroko zlobni čarovnik ugrabi lepo nevesto, zato se mora z zdolgočasenim bratom Thadeousom odpraviti na epsko reševanje, polno nenavadnih pošasti in zelo zabavnih, omamnih ter bolečih pustolovščin. Na poti se jima pridruži zapeljiva bojevnica Isabel, ki v Fabiousovih mislih poskrbi za številne grešne misli. Zgodovinske pripovedke navadno govorijo o čednih vitezih, ki rešujejo čedne mladenke, pobijajo zmaje in se borijo proti zlu. A za marsikaterim od teh junakov se skriva njegov mlajši brat, ki se skuša na vsak način izogniti dolžnosti in nevarnostim. Takšna dvojica sta James Franco in Danny McBride kot princa na nevarni nalogi, ki morata rešiti zaročenko prestolonaslednika, preden bi v kraljestvu zavladal kaos.
  IMDb ocena: 5.5.
17:20 Srečno samski, 2020
 • Igrajo: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc.
  Srečno samski - sezona 1, epizoda 8
18:20 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 72
19:15 Česnovi, 2017
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 16
20:00 Lucy, 2014
 • Igrajo: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt - Režija: Luc Besson.
  Lucy - Ženska, ki jo zlorabijo za prenos močne nove droge, s pomočjo svojega tovora razvije nadčloveške sposobnosti in sklene ustaviti svoje ugrabitelje. Lucy, brezskrbno študentko v Tajvanu, partner prepriča, naj dostavi kovček njegovemu poslovnemu partnerju. Še preden dojame, kaj se dogaja, jo ugrabi neusmiljeni gospod Jang. Njegovi plačanci v njeno drobovje všijejo močno sintetično substanco, ki bi jo najverjetneje ubila, če bi paketek začel puščati. Njen strah se prevesi v obup. Pošljejo jo na pot kot prenašalko neprecenljivega novega mamila. Ko kemikalija začne pronicati v njeno telo, se le-to začne spreminjati: nenadoma ima Lucy na voljo več kot 10 odstotkov običajnih umskih zmožnosti in sčasoma se preobrazi v bitje z nadčloveškimi sposobnostmi. Vsakršno informacijo vsrka v trenutku, z mislimi lahko premika predmete ter svoje telo pripravi do tega, da ne občuti bolečine in nelagodja. Za petami so ji neusmiljeni mafijci, ki so pripravljeni ubiti vsakogar na svoji poti in odločeni pridobiti dragoceno mamilo iz telesa Lucy. Ta pa se iz žrtve spremeni v neustrašno bojevnico s sposobnostmi onkraj človeških zmožnosti. Slavni režiser in scenarist Luc Besson se v svojem akcijskem trilerju s Scarlett Johansson in Morganom Freemanom sprašuje, kaj bi se zgodilo, če bi lahko človek stoodstotno izkoristil svoj umski potencial.
  IMDb ocena: 6.4.
21:41 Preživetje v divjini - Brodolom, 2020
 • Preživetje v divjini: Brodolom - sezona 2, epizoda 6
22:38 Rdeči zmaj, 2002
 • Igrajo: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel - Režija: Brett Ratner.
  Red Dragon - Upokojenega agenta FBI z darom za psihologijo vpokličejo, da s pomočjo dr. Hannibala Lecterja izsledi skrivnostnega serijskega morilca. Will Graham je imel pred seboj obetavno kariero agenta FBI, specializiranega za serijske morilce. Nato je spoznal in prijel dr. Hannibala Lecterja, kar ga je skoraj stalo življenja. Telesno in duševno poškodovan se je umaknil iz FBI in se predčasno upokojil. Zdaj pa je na pohodu nov serijski morilec, ki ob polni luni pobija cele družine, in FBI se lahko pri lovu nanj po pomoč obrne le na nekoga, in to je Graham. Ta nad vrnitvijo na delo ni pretirano navdušen, a privoli, da bi preprečil pokol še ene družine ob naslednji polni luni. Po pregledu krajev zločina Graham spozna, da bo tudi on potreboval pomoč, po katero se lahko obrne le na nekoga .
  Psihološki triler, posnet po istoimenskem romanu Thomasa Harrisa, je predzgodba filmov Ko jagenjčki obmolknejo in Hannibal.
  IMDb ocena: 7.2.

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.