TV spored PLANET TV


22. avgust 2019 - 28. avgust 2019
06:25 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:20 TV prodaja, 2019
 • TV prodaja - .
07:50 Miki Miška - Mikijev tekmec, 1936
 • Celebrating Mickey: Mickey's Rival - sezona 1, epizoda 4
08:03 Miki Miška - Ladjedelci, 1938
 • Celebrating Mickey: Boat Builders - sezona 1, epizoda 5
08:15 Miki Miška - Mikijeva prikolica, 1938
 • Celebrating Mickey: Mickey's Trailer - sezona 1, epizoda 6
08:23 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 3
08:51 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 4
09:21 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 21
09:48 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 22
10:16 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 23
10:45 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 24
11:15 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 25
11:43 V tretje gre rado, 2011
 • Igrajo: Carlo Marks, Lexi Giovagnoli, Noelle Perris, Michelle Glavan, Maxwell Glick, Kasey Marr, Matthew Thompson - Režija: Letia Clouston.
  3 Times a Charm - Zgodba o srednješolki Emmi, ki dobi v dar čarobno ogrlico, ki ji bo pomagala pri večjih življenjskih dilemah. Emma Neuman je odlična učenka in do ušes zaljubljena v Chrisa Duvalla. Chris je zelo priljubljen, toda slab učenec in Emma se mu odloči pomagati. Po nekem neprijetnem dogodku sreča vilo, ki ji podari čarobno ogrlico, s katero lahko določeno situacijo trikrat ponovi.
  IMDb ocena: 5.4.
13:30 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 6
14:24 Pingvini z Madagaskarja, 2014
 • Igrajo: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, Conrad Vernon, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong - Režija: Eric Darnell.
  Penguins of Madagascar - Štirje vohunski pingvini se povežejo s tajno organizacijo Severnik, da bi zlobni hobotnici preprečili uničenje sveta. Največji in najbolj zabavni tajni ptiči iz posla mednarodnega vohunstva, Kapitan, Kovalski, Riko in Pešak, združijo moči s prefinjeno tajno organizacijo Severnik, ki jo vodi postaven korenjak, agent Zaupno. Zlohotnemu dr. Oktavijanu Špricu poskušajo preprečiti, da bi uničil svet, kakršnega poznamo. Čakajo jih tvegane preizkušnje, ki jih ponesejo na Antarktiko, v Benetke, puščavo, Šanghaj, New York … In Kentucky. Okusili bodo slavo, se zapletli v vohunske mreže, preprečili podle načrte zlobnega znanstvenika hobotnice – in se napokali sirnih prigrizkov – kot še nobeni pingvini doslej. Po tem, ko so pingvini navdušili s svojo stransko vlogo v osrednji seriji animiranih filmov Madagaskar, so si prislužili samostojen izpeljani film, katerega zgodba neposredno sledi dogodkom filma Madagaskar 3.
  IMDb ocena: 6.7.
16:04 Roka za milijon dolarjev, 2014
 • Igrajo: Jon Hamm, Pitobash, Suraj Sharma, Madhur Mittal, Aasif Mandvi, Darshan Jariwala, Lake Bell - Režija: Craig Gillespie.
  Million Dollar Arm - Športni agent se loti nenavadne metode novačenja talentov, s katero želi nadarjene indijske igralce kriketa prepričati v igranje poklicnega bejzbola. Film spremlja resnično zgodbo J. B. Bernsteina, nekoč uspešnega športnega agenta, ki ga v panogi zasenčijo pomembnejši in spretnejši tekmeci. S sodelavcem Aashom bosta morala dokončno zapreti agencijo, če se J. B. takoj česa ne domisli. Ko pozno zvečer v Indiji gleda tekmo kriketa, se mu utrne tako nezaslišana ideja, da bi se morda celo uresničila. Zakaj ne bi med nadarjenimi igralci kriketa poiskal naslednjega prvaka v metanju bejzbolske žoge? V indijsko prestolnico se odpravi v družbi nadarjenega, vendar prepirljivega iskalca talentov Raya in tam priredijo državno televizijsko avdicijo Roka za milijon dolarjev. V oddaji nastopi 40.000 nadobudnih mladih športnikov in po dolgotrajnem postopku se v finale prebijeta 18-letna metalca žoge Rinku in Dinesh. J. B odpelje mladeniča v Združene države, da bi se urila pri legendarnem trenerju Tomu Housu. Cilj je jasen: prepričati mlada športnika o pogodbi s poklicno bejzbolsko ligo. Biografska športna drama o Rinkuju Singhu in Dineshu Patelu, prvih dveh Indijcih, ki sta postala metalca za ameriško poklicno bejzbolsko ligo po zmagi na resničnostnem šovu.
  IMDb ocena: 7.0.
18:24 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 8
18:58 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 8
20:00 Veliki rop, 2013
 • Igrajo: Liam Hemsworth, Michael Angarano, Dwayne Johnson, Paul Ben-Victor, Jerry Ferrara, Greg Vrotsos, Michael Rispoli - Režija: Dito Montiel.
  Empire State - Dva dolgoletna prijatelja skleneta oropati skladišče podjetja, ki se ukvarja s prevozom denarja z oklepnimi vozili. Po neuspešnem vpisu na policijsko akademijo postane Chris Potamitis (Liam Hemsworth) varnostnik v podjetju, ki se ukvarja s prevozom denarja. Kmalu dojame, da je podjetje nadvse slabo zavarovano. Ko to omeni svojemu neobrzdanemu prijatelju Eddieju (Michael Angarano), se Chris proti svoji volji vplete v enega največjih ropov v zgodovini Zda. Toda da bi se rešila, morata izigrati Jamesa Ransoma (Dwayne »The Rock« Johnson), policijskega inšpektorja, ki je zadolžen za ta primer, in lokalno mafijo, ki ji ne diši, da nekdo ropa po njenem ozemlju. Film o dveh prijateljih iz otroštva, ki izvedeta enega največjih ropov gotovine v zgodovini Zda, temelji na resnični zgodbi.
  IMDb ocena: 5.2.
21:49 3 -10 za Yumo, 2007
 • Igrajo: Russell Crowe, Christian Bale, Logan Lerman, Dallas Roberts, Ben Foster, Peter Fonda, Vinessa Shaw - Režija: James Mangold.
  3:10 to Yuma - Reven rančar privoli, da bo pazil na bandita na poti do sodišča, pri tem pa se mora spopasti z Indijanci, banditovo tolpo in banditovo prekanjenostjo. Dan Evans (Christian Bale) je pošten človek, ki je vse življenje ubogal pravila, a mu je to bore malo pomagalo. Kot nekdanji ostrostrelec zvezne vojske je iz civilne vojne prišel s pohabljeno nogo in borno odškodnino, s pomočjo katere se je lahko z ženo Alice (Gretchen Mol) in dvema sinovoma preselil na skromen ranč v Arizoni. Upanje na nov začetek pa je ob srečanju s surovostjo in vse hujšo skorumpiranostjo Zahoda zbledelo. Dolgotrajna suša je opustošila Danovo zemljo, zdesetkala njegovo čredo, pomnožila njegove dolgove ter pahnila njegovo družino na rob stradanja. Poleg tega namerava lastnik ranča, ki je prepoznal priložnost v prihajajoči železnici, Evansove pregnati z njihovega posestva. Čas se izteka, Dan pa le stoično obdeluje svojo zemljo, upa, da se mu bo nekoč le nasmehnila sreča, in se noče spuščati na raven svojih mučiteljev. Vendar pa se boleče zaveda, da izgublja spoštovanje svojega najstarejšega sina Willa (Logan Lerman), štirinajstletnika, ki se navdušuje nad dogodivščinami banditov in zlikovcev, kakršne opevajo pogrošni romani o Divjem zahodu.
  IMDb ocena: 7.7.