Planet TV Spored


28. november 2020 - 4. december 2020
06:50 Planet 18, 2020
 • Planet 18 - Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Informativna oddaja, ki jo izmenjaje vodita Valentina Plaskan in Igor Krmelj, gledalcem vse dni v tednu zagotavlja najnovejše novice. Poleg pregleda aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu se bomo ob sobotah posvetili analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem. Odgovorni urednik informativne oddaje Planet 18 je Mirko Mayer, ki je s predano ekipo sodelavcev ustvaril oddajo s kredibilno vsebino po meri gledalca.
07:32 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:32 Divja brata Kratt, 2017
 • Igrajo: Heather Bambrick, Zachary Bennett, Athena Karkanis, Chris Kratt, Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 15
09:01 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Igrajo: Adam Andrianopolous, Pierce Cravens, Paul Guyet, Mason Hensley, Courtney Shaw - Režija: Raymond Quigley.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 15
09:11 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Igrajo: Adam Andrianopolous, Pierce Cravens, Mason Hensley, Courtney Shaw, Alan Trinca - Režija: Raymond Quigley.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 16
09:28 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 400
10:26 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:41 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: LL Cool J, Chrissy Teigen - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
11:09 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:24 Status - Zapleteno, 2015
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 34
12:19 Luksuzne nepremičnine, 2017
 • Igrajo: Steve Gold, Fredrik Eklund, Ryan Serhant.
  Million Dollar Listing New York - sezona 6, epizoda 12
13:16 Ameriško dekle - Rešiteljica Lea, 2016
 • Igrajo: Maggie Elizabeth Jones, Hallie Todd, Storm Reid, Laysla De Oliveira, Connor Dowds - Režija: Nadia Tass.
  Lea to the Rescue - Rojena pustolovka Lea Clark se odpravi globoko v brazilski deževni gozd, kjer jo čaka vznemirljiva pustolovščina. Lea Clark odpotuje v Brazilijo, da bi rešila svojega brata, ki je skrivnostno izginil.
  IMDb ocena: 5.0.
15:06 Reševanje vrta, 2018
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes - Režija: Steve Peet.
  Garden Rescue - sezona 3, epizoda 20
16:01 Gasilci, 2020
 • Gasilci - sezona 1, epizoda 12
16:59 Nogomet (M) - Mura – Olimpija, PLTS, 2020
 • Nogomet (M): Mura – Olimpija Ljubljana, Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021 - Prenos nogometne tekme Prve lige Telekom Slovenije. Na Mestnem stadionu Fazanerija v Murski Soboti se bosta v 12. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Mure in Olimpije. V 11. krogu je Mura remizirala s Taborom z 0 : 0, Olimpija pa je izgubila proti Kopru z 1 : 2. Na lestvici je Mura trenutno na drugem mestu, Olimpija pa na četrtem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje in NK Maribor sta edina kluba, ki nikoli nista izpadla iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Celje.
18:03 Planet 18, 2020
 • Planet 18 - Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Informativna oddaja, ki jo izmenjaje vodita Valentina Plaskan in Igor Krmelj, gledalcem vse dni v tednu zagotavlja najnovejše novice. Poleg pregleda aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu se bomo ob sobotah posvetili analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem. Odgovorni urednik informativne oddaje Planet 18 je Mirko Mayer, ki je s predano ekipo sodelavcev ustvaril oddajo s kredibilno vsebino po meri gledalca.
19:22 VIP turneja, 2015
 • VIP tour - sezona 1, epizoda 28
19:31 Katastrofe v objektivu, 2015
 • Chaos Caught on Camera - sezona 1, epizoda 1
20:00 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 3, epizoda 11
21:35 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Igrajo: Jure Godler.
  Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 12, epizoda 12
22:07 Charlie, 2010
 • Igrajo: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew - Režija: Burr Steers.
  Charlie St. Cloud - Mladenič po tragični prometni nesreči odkrije vez z umrlim mlajšim bratom, ki mu omogoča, da ga še vedno vidi. Najstnik Charlie se po usodni prometni nesreči, v kateri je izgubil mlajšega brata, nikakor ne more otresti občutkov krivde. Hkrati ga z umrlim bratom veže posebna vez, ki mu omogoča, da ga še vedno vidi, se z njim pogovarja in igra, kar Charlieja povsem prevzame in oddalji od zunanjega sveta. A nekega dne spozna simpatično Tess, ki mu znova pokaže radosti resničnega življenja. Charlie se znajde v veliki čustveni dilemi med novo ljubeznijo in obljubo, ki jo je dal bratu. Domišljijska romantična drama je posneta po uspešnem romanu Bena Sherwooda Smrt in življenje Charlieja St. Clouda.
  IMDb ocena: 6.4.

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.