TV spored PLANET TV


5. april 2020 - 11. april 2020
07:05 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:00 Lego - Prijateljice, 2018
 • Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 16
08:27 Polly Pocket, 2018
 • Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 3
08:54 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 127
09:53 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:08 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 43
10:36 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 44
11:05 Bratje in sestre, 2009
 • Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 4, epizoda 15
11:58 Danni Lowinski, 2014
 • Igrajo: Annette Frier, Axel Siefer, Nadja Becker, Oliver Fleischer, Jan Sosniok, Tino Mewes - Režija: Richard Huber.
  Danni Lowinski - sezona 5, epizoda 7
12:53 Pravi popotnik, 2016
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 2, epizoda 1
13:21 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 62
14:13 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
14:40 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
15:08 Nenavadna čarovnija, 2015
 • Igrajo: Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Elijah Kelley, Meredith Anne Bull, Sam Palladio, Kristin Chenoweth, Alfred Molina - Režija: Gary Rydstrom.
  Strange Magic - Prismuknjen animiran muzikal o škratih, vilah in goblinih ter njihovih zabavnih pustolovščinah, ki se vrtijo okoli bitke za mogočen čarobni napoj. Kraljestvo je razdeljeno na deželo vil in deželo močvirnatih bitij, ki prebivajo v Temačnem gozdu. Vilinska princesa Marianne na svoj poročni dan spozna, da jo njen zaročenec vara, zato se zaobljubi, da ne bo nikoli več ljubila in da bo življenje posvetila varovanju svoje mlajše sestre Dawn. Priložnost, da prekrši prvi del svoje zaobljube in izpolni drugega, se pojavi, ko iz Temačnega gozda ukradejo mogočen čarobni napoj in ko kralj goblinov, tudi sam velik nasprotnik ljubezni, ugrabi Dawn. Zabavna animirana glasbena pustolovščina izpod peresa Georgea Lucasa, v kateri se je po navdihu Shakespearovih komedij posvetil pomembnosti razlikovanja med slepo zaljubljenostjo in resnično ljubeznijo.
  IMDb ocena: 5.8.
16:55 Turner in Hooch, 1989
 • Igrajo: Tom Hanks, Mare Winningham, Craig T. Nelson, Reginald VelJohnson, Scott Paulin, J.C. Quinn, John McIntire - Režija: Roger Spottiswoode.
  Turner & Hooch - Snažni in urejeni svet kriminalista, obsedenega s čistočo, se sesuje kot hišica iz kart, ko za partnerja dobi slinečega se psa po imenu Hooch. V bližini Boayetove ribarnice živi starec, ki ima nevarnega psa Hoocha. Ko starca ubijejo, pride na mesto zločina policijski inšpektor Scott Turner, ki Hoocha odpelje s sabo, da bi mu pomagal pri iskanju morilca. Hooch je izjemno močan in svojeglav, zato ga Scott ne more dresirati. Nasprotno, kjerkoli ga pusti, povzroča nered in škodo. Da bi ga lahko bolje nadzoroval, Scott Hoocha pelje s sabo tudi v službo. Ko se Hooch zaljubi v škotsko ovčarko, se Scott spoprijatelji z njeno lastnico Emily. Nekega dne pa imajo nasproti policijske postaje poroko in Hooch med obiskovalci zavoha morilca .
  Kriminalna komedija Turner in Hooch je občinstvo navdušila s svojim vihravim humorjem, neustavljivo dinamiko ter ščepcem napetosti, kar se je izkazalo za pravo mešanico sestavin, ki jih potrebuje velika uspešnica.
  IMDb ocena: 6.1.
18:45 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 40
19:45 Nogomet (M) - Maribor – Olimpija, PLTS, 2020
 • Nogomet (M): Maribor – Olimpija Ljubljana, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Neposredni prenos večnega derbija med Mariborom in Olimpijo. Na Ljudskem vrtu v Mariboru se bosta v 21. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Maribora in Olimpije. V 20. krogu je Maribor remiziral z Rudarjem z 1 : 1, Olimpija pa je izgubila proti Domžalam z 0 : 1. Zadnja tekma med obema ekipama se je končala z zmago Maribora s 4 : 2. Na lestvici je Maribor trenutno na tretjem mestu, Olimpija pa vodi. Studijski del pred prenosom dvoboja bo vodil Damjan Medica, ki bo gostil strokovna komentatorja Bojana Prašnikarja in Janka Irgoliča. Komentator tekme bo Dani Bavec. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:29 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 1
23:01 Betty, 2000
 • Igrajo: Morgan Freeman, Renée Zellweger, Chris Rock, Greg Kinnear, Aaron Eckhart, Tia Texada, Crispin Glover - Režija: Neil LaBute.
  Nurse Betty - Ona sledi svojim sanjam .
  Moževa morilca pa njej. Betty je prijazna natakarica v majhnem mestu. Poročena je z Delom, obupno slabim prodajalcem avtomobilov, ki jo veselo vara. Bettyjina uteha so telenovele, saj takrat vsaj za kratek čas pozabi na svoje težave. Nekega večera njen najljubši lik, dr. David Ravell, izreče stavek, ki se ji vtisne v srce: »Vem, da je na svetu nekdo, s katerim sva si usojena.« Naslednji trenutek se domov vrne Del v družbi poklicnih morilcev Charlieja in Wesleyja. Betty nehote postane priča moževemu umoru. Ostane ji samo še beg pred resničnostjo in njeno življenje postane enako telenoveli. Na vrat na nos zapusti domači Kansas in se nameni v Los Angeles, da bi poiskala ljubljenega doktorja iz telenovele. Moževa morilca ji sledita.
  IMDb ocena: 6.1.