TV spored PLANET TV


5. april 2020 - 11. april 2020
07:00 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
07:58 Lego - Prijateljice, 2018
 • Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 17
08:25 Polly Pocket, 2018
 • Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 4
08:53 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 128
09:51 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:07 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 1
10:35 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 2
11:02 Bratje in sestre, 2009
 • Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 4, epizoda 16
11:55 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 1
13:24 Pravi popotnik, 2016
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 2, epizoda 2
13:54 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 63
14:43 Dobre novice, 2018
 • Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Great News - sezona 2, epizoda 6
15:09 Radijska upornica, 2012
 • Igrajo: Debby Ryan, Sarena Parmar, Adam DiMarco, Atticus Mitchell, Merritt Patterson, Allie Bertram, Iain Belcher - Režija: Peter Howitt.
  Radio Rebel - Izjemno sramežljiva srednješolka pred sošolci skriva svoj drugi jaz, ki je samozavestna in drzna radijska voditeljica. Tara, izjemno sramežljiva najstnica, ima skrivnosti - v svojem prostem času ustvarja radijsko oddajo z imenom Radio Rebel. Ko si nadene slušalke in spregovori v mikrofon, v ospredje stopi njena drzna in neposredna narava, ki jo skriva pred sošolci. Njena vse večja priljubljenost pritegne pozornost radijskega producenta, vodje nacionalnega radia. Vendar sledi šok, ko izve, da je radijska upornica pravzaprav njegova hčerka oziroma hčerka njegove žene. Tara bo vodenje oddaje nadaljevala na nacionalnem radiu pod skrito identiteto, saj je ravnateljica šole zagrozila, da bo avtor oddaje letel s šole.
  IMDb ocena: 6.2.
16:52 Betty, 2000
 • Igrajo: Morgan Freeman, Renée Zellweger, Chris Rock, Greg Kinnear, Aaron Eckhart, Tia Texada, Crispin Glover - Režija: Neil LaBute.
  Nurse Betty - Ona sledi svojim sanjam .
  Moževa morilca pa njej. Betty je prijazna natakarica v majhnem mestu. Poročena je z Delom, obupno slabim prodajalcem avtomobilov, ki jo veselo vara. Bettyjina uteha so telenovele, saj takrat vsaj za kratek čas pozabi na svoje težave. Nekega večera njen najljubši lik, dr. David Ravell, izreče stavek, ki se ji vtisne v srce: »Vem, da je na svetu nekdo, s katerim sva si usojena.« Naslednji trenutek se domov vrne Del v družbi poklicnih morilcev Charlieja in Wesleyja. Betty nehote postane priča moževemu umoru. Ostane ji samo še beg pred resničnostjo in njeno življenje postane enako telenoveli. Na vrat na nos zapusti domači Kansas in se nameni v Los Angeles, da bi poiskala ljubljenega doktorja iz telenovele. Moževa morilca ji sledita.
  IMDb ocena: 6.1.
19:00 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 41
20:00 Upokojeni, oboroženi, nevarni 2, 2013
 • Igrajo: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Byung-Hun Lee - Režija: Dean Parisot.
  Red 2 - Tri leta po dogodkih iz prvega dela mora ekipa upokojenih agentov Cie znova združiti moči, ko jih oblasti obtožijo terorističnega napada. Upokojeni agent za tajne operacije Cie Frank Moses znova združi moči s svojo nenavadno ekipo elitnih nekdanjih operativcev, saj morajo poiskati izginulo jedrsko napravo. Da bi jim uspelo, se morajo braniti pred vojsko neusmiljenih morilcev, nesramnih teroristov in z oblastjo obsedenih vladnih uslužbencev, ki se hočejo vsi polastiti orožja. Naloga pripelje Franka in njegovo ekipo v Pariz, London in Moskvo, kjer jih čakajo številni in dobro oboroženi sovražniki, katerim se zoperstavijo s svojo iznajdljivostjo in preizkušenimi veščinami, zanesejo pa se lahko samo drug na drugega. Napeto nadaljevanje akcijsko-komične svetovne uspešnice.
  IMDb ocena: 6.6.
22:08 Vohunske spletke, 2001
 • Igrajo: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane, Larry Bryggman, Marianne Jean-Baptiste, Matthew Marsh - Režija: Tony Scott.
  Spy Game - Skoraj upokojeni agent Cie mora za hrbtom agencije rešiti svojega nekdanjega varovanca, ki so ga zajele kitajske oblasti in mu grozijo z usmrtitvijo. Piše se leto 1991. Veteran Cie Nathan Muir (Robert Redford) ima le še en dan do upokojitve, ko izve, da je njegov varovanec Tom Skavt Bishop zabredel v hude težave. Ker se je akcije lotil na svojo roko in so ga pri tem v tujini ujeli, je obtožen vohunstva in čez 24 ur ga čaka usmrtitev. Cia se boji mednarodnega incidenta, zato se odloči, da ga ne bo poskusila rešiti. Ker je vodstvo Cie prevzela mlajša generacija, se mora Muir, ki je agent stare šole in zato ni več posvečen v zaupne informacije, domisliti, kako bi pretental organizacijo, ki ji je tako zvesto služil dolga leta, in rešil mladega agenta. Muir je Bishopa našel v Vietnamu in ga izuril za delo v Cii. A zdaj že nekaj let nimata stikov, ker je med njima prišlo do spora. Skozi vrsto prizorov, v katerih se Muir spominja njune skupne zgodovine, počasi sestavljamo koščke slike in spoznavamo, kakšen je bil njun odnos. Film je zgodba o prijateljstvu in reševanju, o mentorju in njegovem varovancu, o igri mačke z mišjo, ki se dogaja na različnih koncih sveta v različnih časovnih obdobjih, od vietnamske vojne do konca hladne vojne.
  IMDb ocena: 7.1.