Planet TV Spored


30. maj 2020 - 5. junij 2020
06:00 Zdravnica Pliško, 2017
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 5, epizoda 15
06:32 Zdravnica Pliško, 2017
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 5, epizoda 16
07:01 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:01 Lego - Prijateljice, 2018
 • Igrajo: Alex Cartaná (Olivia), Jasmine Ashanti (Andrea), Kira Buckland (Stephanie), Allegra Clark (Mia), Brad Venable (Joey), Noveen Crumbie (Liz), Kevin Connolly (Steve), Jonathan Fahn (Ricky), Fryda Wolff (Chloe) - Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 9
08:29 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 9
08:59 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 219
09:58 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:13 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 39
10:43 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:59 Bratje in sestre, 2010
 • Igrajo: Dave Annable (Justin Walker), Calista Flockhart (Kitty McCallister), Ron Rifkin (Saul Holden), Patricia Wettig (Holly Harper), Kerris Dorsey (Paige Whedon), Luke Macfarlane (Scotty Wandell) - Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 5, epizoda 18
11:54 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 13
13:27 Šepetati konjem, 1998
 • Igrajo: Robert Redford (Tom Booker), Kristin Scott Thomas (Annie MacLean), Cherry Jones (Liz Hammond), Kate Bosworth (Judith), Austin Schwarz (Twin #1) - Režija: Robert Redford.
  The Horse Whisperer - Mati močno travmatizirane hčere prosi za pomoč edinstvenega dreserja konjev, da bi ozdravil deklico in njenega prav tako preplašenega konja. Nesreča, ki se ji zgodi med jahalnim izletom, pri mladi Grace (Scarlett Johansson) pusti hudo duševno travmo. Tudi njen konj Pilgrim je po dogodku tako preplašen, da ga bo treba usmrtiti. Graceina mati Annie (Kristin Scott Thomas) je prepričana, da bo hči ozdravela le, če bo ozdravel tudi konj. Spomni se zgodbe o Tomu Bookerju (Robert Redford), človeku, ki ima menda sposobnost zdraviti preplašene in poškodovane konje. Skupaj s hčerko in njenim konjem se zato odpravi na dolgo pot v Montano .
  .. IMDb ocena: 6.6.
  .
  IMDb ocena: 6.6/10
16:32 Preživetje v divjini, 2020
 • Preživetje v divjini - sezona 1, epizoda 10
17:32 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 14
18:05 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 59
19:01 Reševanje vrta, 2016
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 17
20:00 Maščevalci - Ultronova doba, 2015
 • Igrajo: Robert Downey Jr. (Tony Stark /), Chris Hemsworth (Thor), James Spader (Ultron), Samuel L. Jackson (Nick Fury) - Režija: Joss Whedon.
  Avengers: Age of Ultron - Tony Stark ustvari umetno inteligenco, ki naj bi ljudem pomagala ohranjati mir, a se namesto tega obrne proti človeštvu in mu grozi z uničenjem. Marvelova superjunaška skupina Maščevalci se vrača, da bi ustavili zlo, ki ga nehote ustvari Tony Stark – Iron Man. Po uničenju O.B.O.D.-a in razhodu Maščevalcev želi Tony človeštvu pomagati z zagonom spečega robotskega programa Ultron. Toda prebujena umetna inteligenca se obrne proti ljudem in jim napove popolno uničenje, zato morajo Iron Man, Stotnik Amerika, Hulk, Thor, Sokol in Črna vdova znova združiti moči in se v vrtincu vratolomnih spopadov soočiti z neizprosnim nasprotnikom. Nadaljevanje filma Maščevalci (The Avengers, 2012), ki ga je prav tako režiral in napisal Joss Whedon, v katerem se ponovno zberejo vsi superjunaki iz Marvelovega filmskega sveta, tokrat v boju proti umetni inteligenci, ki želi iztrebiti človeštvo.
  IMDb ocena: 7.3.
  .
  IMDb ocena: 7.3/10
22:40 Čudovita bitja, 2000
 • Igrajo: Susan Lynch (Dorothy), Iain Glen (Tony), Jake D'Arcy (Train Guard), Rachel Weisz (Petula), Tom Mannion (Brian McMinn), Paul Doonan (Man in Lift), Robin Laing (Garage Attendant), Pauline Lynch (Sheena), John Murtagh (Man on Beach) - Režija: Bill Eagles.
  Beautiful Creatures - Dve ženski, ki sta obe žrtvi nasilja njunih partnerjev, ponesreči ubijeta enega od njiju. Dorothy, ženska iz višjega sloja, ki se trudi živeti z vzkipljivim možem, nekega dne na ulici zagleda moškega, ki je nasilen do svojega dekleta. Dorothy najprej udari moškega s palico, nato pa potolaži dekle. Skupaj ga nato odneseta z ulice, toda moški nepričakovano umre. Ženski morata tako zakriti umor in znova zaživeti. Toda beg pred preiskavo in družino moškega je vse prej kot lahka naloga.
  IMDb ocena: 5.9.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.