TV spored PLANET TV


21. september 2019 - 27. september 2019
06:45 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:40 TV prodaja, 2017
 • TV prodaja - .
08:11 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 14
08:40 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 5
09:14 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 6
09:43 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 28
10:11 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 1
10:38 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 45
11:05 Letenje čez divjo Aljasko, 2012
 • Režija: Ferno Tweto.
  Flying Wild Alaska - sezona 2, epizoda 1
12:00 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 7
12:50 Zvezde na Playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
13:15 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 15
14:07 Artur in Maltazarjevo maščevanje, 2009
 • Igrajo: Selena Gomez, Freddie Highmore, Logan Miller, Snoop Dogg, Omar Sy, Jimmy Fallon, Mia Farrow - Režija: Luc Besson.
  Arthur et la vengeance de Maltazard - Artur se s princeso Minimojčkov Selenio in njenim bratom Betamešem poda na iskanje prepovedanega mesta Nekropolis, doma zlobnega čarovnika Maltazarja. Artur je ves iz sebe - danes je konec desetega lunarnega kroga in končno se lahko vrne v svet Minimojčkov, kjer ga čaka princesa Selenia. V vasi je vse nared za njegovo dobrodošlico: v njegovo čast so priredili veliko gostijo in princesa si je posebej zanj nadela obleko iz cvetnih listov. Prav tistega dne se Arturjev oče odloči, da bo hišo njegove babice zapustil prej, kot so načrtovali. Ko se ravno pripravljajo na odhod, pajek spusti v dečkovo dlan zrno riža, na katerem je vrezano sporočilo o težavah. Nobenega dvoma ni: Selenia je v nevarnosti in Artur ima zdaj v mislih eno samo stvar: da bi poletel k njej in jo rešil. To bo tudi storil, četudi bo treba uporabiti začasen prehod, kot strela z jasnega treščiti v Maksov bar, se spopasti s četami pod poveljstvom Kroba, novega tirana Sedmerih kraljestev, rešiti Betameša, se boriti s podganami, žabami in kosmatimi pajki ter nazadnje v vasi Minimojčkov ugotoviti, da mu sploh nihče ni nikoli poslal kakšnega klica na pomoč. Kdo je torej pretental našega mladega junaka.
  IMDb ocena: 5.3.
15:46 Najboljši domači video posnetki, 2010
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 21, epizoda 19
16:14 Babe, 1995
 • Igrajo: Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann, Hugo Weaving, Miriam Flynn, Russi Taylor, Evelyn Krape - Režija: Chris Noonan.
  Babe - Prisrčna zgodba o pujsku, ki ga vzgojijo ovčarski psi in želi še sam postati ovčar. V tem prikupnem družinskem filmu, ki je zaradi odlične zgodbe in posebnih učinkov dosegel izjemen svetovni uspeh, spoznamo prašička, ki hoče postati ovčji pastir. Baba, ki ga kot mladega prašička odvzamejo njegovi družini in ga odpeljejo na tujo kmetijo, žalostnega in zmedenega posvoji prijazen pes ? in Babe se kmalu navadi na svoj novi dom. A ko ugotovi, da je usoda večine prašičev, da končajo na jedilni mizi, se odloči, da bo postal koristen član kmetije in se poskušal naučiti pasti ovce, kljub temu da druge živali in prijazen, a konvencionalen kmet Hoggett dvomijo vanj. Z oskarjem nagrajena komična drama je posneta po otroškem romanu Dicka Kinga-Smitha z naslovom Picek, ovčarski pujs.
  IMDb ocena: 6.8.
17:55 Nogomet (M) - Domžale – Aluminij, PLTS, 2019
 • Nogomet (M): Domžale – Aluminij, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme. V Športnem parku Domžale se bosta v 7. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Domžal in Aluminija. V 6. krogu so Domžale remizirale z Bravom z rezultatom 0 : 0, Aluminij pa je premagal Olimpijo z 1 : 0. Na lestvici so Domžale trenutno na desetem mestu, Aluminij pa se je povzpel na prvo mesto. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
19:55 Nogomet (M) - Olimpija – Mura, PLTS, 2019
 • Nogomet (M): Olimpija Ljubljana – Mura, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme. Na Stadionu Stožice v Ljubljani se bosta v 7. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Olimpije in Mure. V 6. krogu je Olimpija izgubila proti Aluminiju z 0 : 1, Mura pa je premagala Rudarja z 2 : 0. Na lestvici je Mura trenutno na tretjem mestu, Olimpija pa na drugem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 Srčne igre, 1998
 • Igrajo: Angelina Jolie, Dennis Quaid, April Grace, Patricia Clarkson, Gena Rowlands, Sean Connery, Gillian Anderson - Režija: Willard Carroll.
  Playing by Heart - Preplet zgodb pisane druščine enajstih ljudi, ki se spopadajo s srčnimi tegobami v Los Angelesu. Hannah (Gena Rowlands) in Paul (Sean Connery) sta par, katerega že lepo število let trajajoč in na videz zadovoljiv zakon naenkrat začnejo ogrožati presenečenja od zunaj in znotraj. Meredith (Gillian Anderson) je dobro ohranjena, samska in predana režiserka gledališča, katere odločenost, da se izogne vsakršni romantični komplikaciji, resno ogroža zabavni in vztrajni Trent (Jon Stewart). Hugh (Dennis Quaid) je samotar, mož, ki pohajkuje po barih, kjer popolnim tujcem razlaga žalostne zgodbe o nesrečni ljubezni. Vsakič ko Hugh odpre usta, postajajo okoliščine njegove žalosti vedno bolj fantastične. Tu sta še Gracia (Madeleine Stowe) in Roger (Anthony Edwards), par, ki najde seksualno razvedrilo v tajnih sestankih v hotelski sobi, kjer resničnost ostaja na drugi strani vrat. Najmlajša med vsemi, Joan (Angelina Jolie) in Keenan (Ryan Phillippe), pa sta dva mlada samca, ki se izgubita v klubski sceni L. A.-ja in si drzneta upati na ljubezen prav v času, ki je za to še najmanj primeren. V osmih dneh in nočeh bo vsak od teh moških in žensk vplival na življenje in misli drugega o ljubezni na povsem nepričakovan način.
  IMDb ocena: 7.2.