TV spored PLANET TV


23. februar 2020 - 29. februar 2020
07:40 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:45 Lego - Prijateljice, 2018
 • Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 8
09:12 Divja brata Kratt, 2017
 • Režija: Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 10
09:39 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 99
10:20 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:35 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 27
11:02 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 28
11:29 Bratje in sestre, 2009
 • Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 4, epizoda 7
12:21 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
12:48 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
13:15 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 13
13:42 Danni Lowinski, 2013
 • Igrajo: Annette Frier, Axel Siefer, Nadja Becker, Oliver Fleischer, Jan Sosniok, Tino Mewes - Režija: Richard Huber.
  Danni Lowinski - sezona 4, epizoda 6
14:36 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 54
15:30 Judy Moody in brezskrbno poletje, 2011
 • Igrajo: Jordana Beatty, Parris Mosteller, Janet Varney, Kristoffer Ryan Winters, Garrett Ryan, Preston Bailey, Jaleel White - Režija: John Schultz.
  Judy Moody and the Not Bummer Summer - Navihana tretješolka si po odhodu najboljših prijateljev na počitnice skuša popestriti poletje, pri čemer se zaplete v napeto pustolovščino. To poletje tretješolka Judy Moody načrtuje najboljše, izvrstne, bombastične poletne počitnice z najboljšima prijateljema Rockyjem in Amy. Vendar se izkaže, da gre Rocky na cirkuški kamp, kjer se bo učil krotiti leve, Amy pa odide s svojo mamo na pot v Borneo reševat izgubljeno pleme, medtem ko Judy ostane doma sama, s svojim tečnim bratcem Stinkom in drugim najboljšim prijateljem Frankom Pearlom. Ko že kaže, da huje ne bi moglo iti, njeni starši napovedo odhod v Kalifornijo, zato bo morala Judy ostati doma s teto Opal, ki je sploh ne pozna. Kaže, da je Judyjino najboljše poletje pravkar postalo njeno najhujše poletje doslej.
  IMDb ocena: 4.2.
17:10 Vaiana - Iskanje bajeslovnega otoka, 2016
 • Igrajo: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger, Alan Tudyk - Režija: Ron Clements.
  Moana - Ko polinezijski otok doleti pogubna kletev, najstnica Vaiana odpluje prek oceana, da bi našla polboga Mauija in z njegovo pomočjo rešila svoje ljudi. Pred tri tisoč leti so največji svetovni morjeplovci prečkali širni Tihi ocean in odkrivali številne otoke Oceanije. Nato so se njihova potovanja nenadoma ustavila za več tisoč let, in nihče ne ve, zakaj. Edina, ki jo morje še vedno neustavljivo privlači, je poglavarjeva hči Vaiana, katere največja želja je zapluti v prepovedane vode odprtega oceana. Ko njen domači otok doleti kletev, ki povzroči pomanjkanje, se neizkušena Vaiana sama poda z jadrnico na pot, da bi poiskala rešitev. Vaiana na potovanju spozna nekoč mogočnega polboga Mauija, ki jo vodi skozi odpravo in ji pomaga, da postane vrhunska navigatorka. Skupaj plujeta prek oceana in med nevarno pustolovščino srečujeta številne pošasti, Vaiana pa s svojo potjo izpolni starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrije nekaj, kar je že od nekdaj iskala - lastno identiteto. Iz Disneyjevih studiev za animacijo prihaja Vaiana, računalniško animirani film o pustolovski najstnici, ki se poda na nevarno odpravo, da bi rešila svoje ljudstvo. Za slovensko sinhronizacijo so med drugim poskrbeli Katja Ajster Kataya kot Vaiana, Rok Kunaver kot Maui, Vesna Jevnikar Perko kot Nana Tala, Primož Pirnat kot Tui, Tanja Đurić Ribič kot Sina ter Marjan Bunič kot Tamatoa - režiserka je bila Tanja Đurić Ribič.
  IMDb ocena: 7.6.
19:00 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 32
20:00 Nekaj sposojenega, 2011
 • Igrajo: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Geoff Pierson - Režija: Luke Greenfield.
  Something Borrowed - Žensko prijateljstvo se znajde na preizkušnji, ko se izkaže, da je Rachel od nekdaj zaljubljena v zaročenca najboljše prijateljice. Nadarjena odvetnica v newyorški odvetniški pisarni Rachel je radodarna in zvesta prijateljica, a je še vedno samska, zaradi česar jo nenehno draži njena najboljša in zaročena prijateljica Darcy. A po praznovanju svojega 30. rojstnega dne se večno pridno dekle nepričakovano znajde v objemu Dexa, v katerega je zaljubljena še s pravne fakultete, ki je po naključju tudi Darcyjin zaročenec. V naglici zadnjih nekaj tednov pred Darcyjino poroko se začnejo podirati domine in Rachel se znajde v nemogočem položaju .
  Romantična komedija s Kate Hudson in Ginnifer Goodwin v glavnih vlogah je posneta po istoimenski uspešnici avtorice Emily Giffin.
  IMDb ocena: 5.9.
22:00 Večno sonce brezmadežnega uma, 2004
 • Igrajo: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood, Thomas Jay Ryan, Mark Ruffalo, Jane Adams - Režija: Michel Gondry.
  Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Po razpadu zveze se par odloči, da si bosta z zdravstvenim postopkom izbrisala spomine drug na drugega. Joel (Jim Carrey) izve, da si je njegova nedavna ljubezen Clementine (Kate Winslet) dala izbrisati vse spomine na njuno zvezo. Tudi sam se odloči za ta postopek, toda kmalu ugotovi, da bi nekatere spomine vendarle rad obdržal. Prične se nenavadno popotovanje po njegovih možganih, kjer se meje med spomini in domišljijo kmalu porušijo. Film je leta 2005 prejel oskarja za najboljši scenarij. Film je prejel še čez 30 nagrad in še več nominacij.
  IMDb ocena: 8.3.
23:56 Zgodbe z zabav, 2017
 • Party Legends - sezona 2, epizoda 7