TV spored PLANET TV


21. september 2019 - 27. september 2019
06:45 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:39 TV prodaja, 2017
 • TV prodaja - .
08:10 Sofia Prva, 2017
 • Režija: Jamie Mitchell.
  Sofia the First - sezona 4, epizoda 15
08:38 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 7
09:06 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 8
09:30 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 2
10:03 Zdravnica Pliško, 2016
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 4, epizoda 3
10:31 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 44
11:00 Letenje čez divjo Aljasko, 2012
 • Režija: Ferno Tweto.
  Flying Wild Alaska - sezona 2, epizoda 2
11:55 Artur in Maltazarjevo maščevanje, 2009
 • Igrajo: Selena Gomez, Freddie Highmore, Logan Miller, Snoop Dogg, Omar Sy, Jimmy Fallon, Mia Farrow - Režija: Luc Besson.
  Arthur et la vengeance de Maltazard - Artur se s princeso Minimojčkov Selenio in njenim bratom Betamešem poda na iskanje prepovedanega mesta Nekropolis, doma zlobnega čarovnika Maltazarja. Artur je ves iz sebe - danes je konec desetega lunarnega kroga in končno se lahko vrne v svet Minimojčkov, kjer ga čaka princesa Selenia. V vasi je vse nared za njegovo dobrodošlico: v njegovo čast so priredili veliko gostijo in princesa si je posebej zanj nadela obleko iz cvetnih listov. Prav tistega dne se Arturjev oče odloči, da bo hišo njegove babice zapustil prej, kot so načrtovali. Ko se ravno pripravljajo na odhod, pajek spusti v dečkovo dlan zrno riža, na katerem je vrezano sporočilo o težavah. Nobenega dvoma ni: Selenia je v nevarnosti in Artur ima zdaj v mislih eno samo stvar: da bi poletel k njej in jo rešil. To bo tudi storil, četudi bo treba uporabiti začasen prehod, kot strela z jasnega treščiti v Maksov bar, se spopasti s četami pod poveljstvom Kroba, novega tirana Sedmerih kraljestev, rešiti Betameša, se boriti s podganami, žabami in kosmatimi pajki ter nazadnje v vasi Minimojčkov ugotoviti, da mu sploh nihče ni nikoli poslal kakšnega klica na pomoč. Kdo je torej pretental našega mladega junaka.
  IMDb ocena: 5.3.
13:35 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 13
14:02 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 16
14:58 Babe, 1995
 • Igrajo: Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann, Hugo Weaving, Miriam Flynn, Russi Taylor, Evelyn Krape - Režija: Chris Noonan.
  Babe - Prisrčna zgodba o pujsku, ki ga vzgojijo ovčarski psi in želi še sam postati ovčar. V tem prikupnem družinskem filmu, ki je zaradi odlične zgodbe in posebnih učinkov dosegel izjemen svetovni uspeh, spoznamo prašička, ki hoče postati ovčji pastir. Baba, ki ga kot mladega prašička odvzamejo njegovi družini in ga odpeljejo na tujo kmetijo, žalostnega in zmedenega posvoji prijazen pes ? in Babe se kmalu navadi na svoj novi dom. A ko ugotovi, da je usoda večine prašičev, da končajo na jedilni mizi, se odloči, da bo postal koristen član kmetije in se poskušal naučiti pasti ovce, kljub temu da druge živali in prijazen, a konvencionalen kmet Hoggett dvomijo vanj. Z oskarjem nagrajena komična drama je posneta po otroškem romanu Dicka Kinga-Smitha z naslovom Picek, ovčarski pujs.
  IMDb ocena: 6.8.
16:38 Lars ima punco, 2007
 • Igrajo: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty, Doug Lennox - Režija: Craig Gillespie.
  Lars and the Real Girl - Zablodeli mladenič začne nenavadno razmerje z lutko, ki jo kupi na spletu. Lars Lindstrom je izrazito sramežljiv mlad moški. Živi v mestecu na severu in nekega dne končno pripelje domov ljubezen svojega življenja, ki jo želi predstaviti bratu in svakinji. Edina težava je, da je njegovo dekle napihljiva lutka, ki jo je naročil prek spletne erotične trgovine, vendar mu po glavi še zdaleč ne roji seks. Lars si želi globoke zveze. Svakinjo hudo skrbi zanj in misli, da je zmešan. Toda kmalu se vse mesto sprijazni z njegovo morda niti ne tako noro željo. Za oskarja in zlati globus nominirana romantična komična drama z Ryanom Goslingom v glavni vlogi.
  IMDb ocena: 7.3.
18:35 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 16
19:08 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 14
20:00 Samo še 60 sekund, 2000
 • Igrajo: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan, James Duval - Režija: Dominic Sena.
  Gone in Sixty Seconds - Upokojeni avtomobilski tat se mora vrniti na stara pota in ukrasti 50 avtomobilov, da bi rešil bratovo življenje. Randal 'Memphis' Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat, ki se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizaneseno, če Memphis v 72 urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis zbere skupaj stare tatinske znance in se še enkrat loti obrti, ki je je najbolj vešč - kraje avtomobilov! Nobena zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti - vaš avto bo od tam, kjer ste ga pustili, izginil v 60 sekundah. Akcijski roparski film z obilico dragih in hitrih avtomobilov, v katerem v glavnih vlogah nastopata Nicolas Cage in Angelina Jolie.
  IMDb ocena: 6.5.
22:05 Mesečina, 2016
 • Igrajo: Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Alex R. Hibbert, Janelle Monáe, Naomie Harris, Jaden Piner - Režija: Barry Jenkins.
  Moonlight - Mlad Afroameričan odkriva svojo identiteto in spolnost, medtem ko se spopada z vsakdanjimi težavami otroštva, najstništva in zgodnje odraslosti. Mesečina je redka zgodba o istospolnosti in iskanju identitete, postavljena v svet temnopoltih preprodajalcev mamil na sodobnem ameriškem jugu. V treh različnih življenjskih obdobjih sledimo Chironu, fantu, ki živi z materjo zasvojenko in je tarča napadov drugih fantov, in njegovemu odnosu s prijateljem Kevinom, s katerim odkrije svojo spolno identiteto ter jo potem skriva pred drugimi in samim seboj. S tremi oskarji nagrajena impresionistična skica življenja in slogovno drzna pripoved o odraščanju mladega afroameriškega homoseksualca v revnem predelu Miamija.
  IMDb ocena: 7.4.