TV spored PLANET TV


22. avgust 2019 - 28. avgust 2019
06:45 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:38 TV prodaja, 2019
 • TV prodaja - .
08:08 Miki Miška - Pogumni krojaček, 1938
 • Celebrating Mickey: Brave Little Tailor - sezona 1, epizoda 7
08:24 Miki Miška - Vlačilec Miki, 1940
 • Celebrating Mickey: Tugboat Mickey - sezona 1, epizoda 8
08:37 Miki Miška - Mali vrtinec, 1941
 • Celebrating Mickey: The Little Whirlwind - sezona 1, epizoda 9
08:45 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 5
09:21 Klub Mikija Miške, 2012
 • Igrajo: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Corey Burton, Jim Cummings, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor - Režija: Sherie Pollack.
  Mickey Mouse Clubhouse - sezona 4, epizoda 6
09:50 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 23
10:19 Združeni maščevalci, 2016
 • Igrajo: Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Roger Craig Smith, Travis Willingham, Troy Baker, Bumper Robinson, Laura Bailey - Režija: Tim Eldred.
  Avengers Assemble - sezona 3, epizoda 24
10:47 Najboljši domači video posnetki, 2008
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 19, epizoda 26
11:15 Miki Miška praznuje, 2018
 • Režija: Don Mischer.
  Mickey's 90th Spectacular - Posebna dokumentarna oddaja v čast 90-letnici obstoja enega največjih risanih junakov, Mikija Miške. Miki Miška praznuje 90. rojstni dan! Miki Miška je najslavnejša figura risanih filmov, prislužil pa si je celo svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. V dveurni televizijski oddaji ob 90-letnici najslavnejšega junaka risanih filmov se bomo ozrli ne le na začetke Walta Disneyja in na njegove najbolj prepoznavne risanke, ampak tudi na vsa zvezdniška imena, ki so svoje prve korake proti slavi naredili prav v Klubu Mikija Miške. Med številnimi glasbenimi, filmskimi in televizijskimi zvezdniki, ki so nastopili na praznovanju, so tudi Kristen Bell, Sarah Hyland, Josh Groban in Meghan Trainor, ki so zapeli tudi številne hite iz Disneyjevih animiranih filmov.
  IMDb ocena: 7.2.
13:00 Mladi kuharski mojster, 2018
 • Igrajo: Gordon Ramsay, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Graham Elliot - Režija: Brian Smith.
  MasterChef Junior - sezona 7, epizoda 2
13:54 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 7
14:50 Annabelle Hooper, 2016
 • Igrajo: Bailee Madison, Robert Capron, Rachel Resheff, Mavrick Moreno, Whitney Goin, Gary Weeks, Juliana Harkavy - Režija: Paul Serafini.
  Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket - Najstniška pisateljica kriminalk mora med počitnicami na slikovitem otoku preprečiti naklepe dveh tatov in razkriti skrivnost zgodbe o duhovih. Annabelle Hooper je mlada pisateljica kriminalk, ki išče zgodbo za svojo novo knjigo. Z družino počitnikuje na otoku Nantucket, kjer odkrije 200 let staro skrivnost, ki jo navdahne za pisanje knjige. Skupaj z otočanoma Jakom in Maddi spozna svet tatov, jasnovidcev, bele prikazni in skrivnostnega dečka Billyja. S pomočjo starega dnevnika prijatelji sledijo namigom ter se podajo na nepozabno pustolovščino. Družinska pustolovščina o starodavnih skrivnostih, legendah in duhovih.
  IMDb ocena: 5.5.
16:36 Veličastnih 6, 2014
 • Igrajo: Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez - Režija: Don Hall.
  Big Hero 6 - Mladi genij Hiro in veliki napihljivi robot Baymax s skupino prijateljev ustanovita ekipo visokotehnoloških junakov. Mladega izumitelja Hira pretrese smrt starejšega brata. Ker po naključju odkrije, da bi bila lahko tragedija povezana z bratovimi izumi, skuša Hiro zbrati dokaze o skrivnostnem zlobnežu, pri tem pa mu na pomoč priskoči bratov nerodni robot. Čeprav ga počasni napihnjenec večkrat spravi v težave, se med robotom in dečkom vzpostavi iskrena naklonjenost. Toda če želita razvozlati skrivnost in rešiti svet, morata najprej postati prava superjunaka. Ustvarjalci zabavnih animiranih uspešnic Razbijač Ralph, Zlatolaska in Ledeno kraljestvo predstavljajo poučno zgodbo o mladem izumitelju Hiru in njegovem robotu.
  IMDb ocena: 7.8.
18:25 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 9, epizoda 9
18:57 Galileo, 2018
 • Galileo - sezona 6, epizoda 9
20:00 Zdravnik s srcem, 1998
 • Igrajo: Robin Williams, Daniel London, Monica Potter, Philip Seymour Hoffman, Bob Gunton, Josef Sommer, Irma P. Hall - Režija: Tom Shadyac.
  Patch Adams - Resnična zgodba Hunterja Patcha Adamsa, ki je postal zdravnik, ker je hotel pomagati ljudem, dokazuje, da je smeh res pol zdravja. Film je posnet po resnični zgodbi zdravnika Hunterja Adamsa, imenovanega Patch. Patch, ki ga igra oskarjevec Robin Williams, verjame, da je smeh najboljše zdravilo za vsako bolezen. Odločen je, da bo bolnikom pomagal z edinstveno mešanico osebne pozornosti in humorja. S svojim neobičajnim, a učinkovitim zdravljenjem svet medicine obrne na glavo. Patch dobro ve, kako se bolniki počutijo, saj je bil v mladosti tudi sam pacient, ko je zaradi depresije pristal v psihiatrični bolnišnici. Seveda stroka nad njegovimi nenavadnimi metodami zdravljenja ni prav nič navdušena, zato je ogrožena njegova kariera. Film, nominiran za oskarja in dva zlata globusa, temelji na življenjski zgodbi Hunterja Adamsa in njegovi knjigi Gesundheit: Good Health is a Laughing Matter (Na zdravje: Smeh je pol zdravja).
  IMDb ocena: 6.7.
22:14 Začetniki, 2010
 • Igrajo: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent, Goran Visnjic, Kai Lennox, Mary Page Keller, Keegan Boos - Režija: Mike Mills.
  Beginners - 38-letnik skuša urediti svoje osebne odnose s pomočjo spominov na pokojnega očeta, ki je pri 75 letih oznanil, da je gej, in zaživel na novo. 38-letni grafični oblikovalec Oliver ostane po očetovi smrti sam z Arthurjem, pronicljivim in duhovitim terierjem (njegove misli beremo preko podnapisov), in svojim projektom Zgodovina žalosti. Ko sreča živahno in nepredvidljivo Anno, med njima vzklije ljubezen, ki Oliverja zbega in preplavi s spomini. Predvsem na njegovega očeta Hala, ki je kmalu po materini smrti pri petinsedemdesetih oznanil, da je gej. Po tistem je takoj zamenjal garderobo, si priskrbel novega fanta in – ne da bi se pri tem menil za svoja leta ali neozdravljivo bolezen – zaživel novo, polno in čudovito razburljivo gejevsko življenje. Seveda si tudi Oliver prizadeva ljubiti Anno z vsem pogumom, humorjem in upanjem, ki mu je bil priča v očetovih zadnjih in najboljših letih. Začetniki so duhovita, igriva in odkritosrčna komična drama o ljubezni in izgubi, o začetkih in o koncih ter o tem, kako zelo smešno je lahko življenje tudi v najbolj resnih trenutkih. Film se ponaša s številnimi nagradami, med katerimi velja omeniti predvsem oskarja in nagrado BAFTA za Christopherja Plummerja v vlogi veselega vdovca.
  IMDb ocena: 7.2.