TV spored PLANET TV


13. november 2019 - 19. november 2019
06:50 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:48 TV prodaja
 • TV prodaja - .
08:20 Volkswagen 24. Ljubljanski maraton, 2019
 • Volkswagen 24. Ljubljanski maraton - Prenos največje tekaške prireditve v Sloveniji. Na Planetu bo že šesto leto zapored neposredni prenos Volkswagen ljubljanskega maratona. Dogajanje na progi bo ob pomoči strokovnih komentatorjev Mitje Kosovelja in Marjana Žiberne spremljal Tomaž Cuder. Pred našimi mikrofoni se bodo izmenjevali zanimivi sogovorniki, po prihodu skozi cilj bomo gostili tako zmagovalce nedeljskih tekov kot znane Slovence, ki bodo svojo vztrajnost in moč preizkusili na najštevilčnejšem teku v Sloveniji.
14:00 Pri Črnem Petru, 2019
 • Pri Črnem Petru - sezona 1, epizoda 3
15:40 Zapleši v ljubezen, 2019
 • Zapleši v ljubezen - sezona 1, epizoda 3
16:55 Nogomet (M) - Rudar Velenje – Mura, PLTS, 2019
 • Nogomet (M): Rudar Velenje – Mura, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme. Na Mestnem stadionu Ob jezeru v Velenju se bosta v 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Rudarja in Mure. V 14. krogu je Rudar izgubil proti Olimpiji z 0 : 6, Mura pa je remizirala s Triglavom z 2 : 2. Na lestvici je Rudar trenutno na desetem mestu, Mura pa na četrtem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
18:58 Zdravnik s srcem, 2017
 • Režija: Ian Watson.
  The Heart Guy (Doctor Doctor) - sezona 2, epizoda 5
20:00 Doktor Strange, 2016
 • Igrajo: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg - Režija: Scott Derrickson.
  Doctor Strange - Nevrokirurg se po tragični nesreči poda na potovanje telesnega in duševnega zdravljenja, pri tem pa razvije nove sposobnosti in odkrije svet mistike. Film prikazuje zgodbo o svetovno znanem nevrokirurgu dr. Stephenu Strangeu, katerega življenje se postavi na glavo po grozljivi prometni nesreči, po kateri ne more več uporabljati rok. Ker mu zahodna medicina ne more pomagati, se zateče k zdravilcem v skrivnostni enklavi Kamar-Taj. Tam že kmalu spozna, da ne gre le za zdravilsko središče, temveč tudi za prvo bojno črto v boju proti nevidnim mračnim silam, ki skušajo uničiti stvarnost. Strange se, oborožen z novimi čarobnimi močmi, kmalu znajde pred odločitvijo, ali naj se vrne v nekdanje življenje bogastva in veljave ali ostane in brani svet kot eden najsilnejših čarodejev, kar jih je bilo. Pridružite se dr. Strangeu na njegovem nevarnem, skrivnostnem in osupljivem potovanju. Napeta domišljijska pustolovščina Marvelovega stripovskega junaka dr. Strangea, briljantnega in samovšečnega nevrokirurga (Benedict Cumberbatch), ki po hudi poškodbi rok najde nov smisel življenja v skrivnem svetu mistike in vzporednih resničnosti.
  IMDb ocena: 7.5.
22:12 Znajdi se!, 2019
 • Znajdi se! - sezona 1, epizoda 8
22:49 Državniške igre, 2009
 • Igrajo: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Helen Mirren, Robin Wright, Jason Bateman, Jeff Daniels - Režija: Kevin Macdonald.
  State of Play - Novinar iz Washingtona začne preiskovati smrt kongresnikove tajnice in pri tem razkrije državne skrivnosti. Russell Crowe je novinar iz Washingtona Cal McAffrey, ki se v filmu režiserja Kevina Macdonalda s prirojeno iznajdljivostjo loteva preiskovanja skrivnostnega umora in zarote med nekaterimi najvišjimi državnimi političnimi liki. Čeden in odločen kongresnik Stephen Collins (Ben Affleck) predstavlja prihodnost njegove stranke: častni mož je predsednik nadzornega odbora obrambnega proračuna. Vse oči so uprte v vzhajajočo politično zvezdo in resnega kandidata v naslednjih predsedniških volitvah – dokler ne umorijo njegove pomočnice in ljubice, ob čemer pridejo na plan nekatere temne skrivnosti. McAffrey je razpet med osebnim prijateljstvom s Collinsom ter neusmiljeno urednico Cameron (Helen Mirren), ki mu naroči preiskavo. Ko s sodelavko Dello (Rachel McAdams) iščeta morilca, McAffrey naleti na poskus prikritja umora, ki bi lahko zatresel najvišje državne vrhove. Ob zavajajočih manipulantih in premožnih politikih bo odkril edino resnico: ko gre za milijarde, niso varni integriteta, ljubezen ali življenje nikogar.
  IMDb ocena: 7.1.