TV spored PLANET TV


4. april 2020 - 10. april 2020
07:20 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:20 Pustolovci iz globin, 2015
 • Režija: Trent Carlson.
  The Deep - sezona 2, epizoda 5
08:43 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 9
08:54 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 10
09:08 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 162
10:00 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:15 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 15
10:39 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:54 Bratje in sestre, 2010
 • Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 5, epizoda 1
11:43 Svetovni prvak s kavča, 2020
 • Svetovni prvak s kavča - Poskrbite za svoje psihofizično stanje tudi v času karantene s telovadbo s kavča. Posebna oddaja z dobro znanim trenerjem Andrejem Milutinovičem, ki bo poskrbel za telovadbo s kavča, torej vadbo, pri kateri lahko sodelujete doma in tako med karanteno bolje poskrbite za svoje psihofizično stanje.
12:08 Danni Lowinski, 2014
 • Igrajo: Annette Frier, Axel Siefer, Nadja Becker, Oliver Fleischer, Jan Sosniok, Tino Mewes - Režija: Richard Huber.
  Danni Lowinski - sezona 5, epizoda 11
13:00 Kdo je potunkal Zajca Rogerja, 1988
 • Igrajo: Bob Hoskins, Christopher Lloyd, Joanna Cassidy, Charles Fleischer, Stubby Kaye, Alan Tilvern, Richard LeParmentier - Režija: Robert Zemeckis.
  Who Framed Roger Rabbit - Ko risanega zajca obtožijo umora, postane detektiv, ki sovraži risani svet, njegovo edino upanje, da dokaže svojo nedolžnost. Leta 1947 mora v Hollywoodu detektiv Eddie Valiant poiskati dokaze, da se Marvin Acme, mogotec in lastnik Toontowna, sestaja s čudovito Jessico, ženo superzvezdnika Zajca Rogerja. Ko Acmeja najdejo mrtvega, vsi prsti kažejo na Rogerja, zlobni sodnik Doom pa se na vso moč trudi, da bi ga obsodil. Roger prosi Valianta, naj mu pomaga najti morilca. Zgodba se začne zapletati, ko Eddie razkrije temačne plati Toontowna, kar ogrozi obstoj mesteca. Kdo je potunkal Zajca Rogerja je izjemno zabaven igrano-animirani film, ob katerem bo uživala vsa družina.
  IMDb ocena: 7.7.
  .
  IMDb ocena: 7.7/10
14:47 Svetovni prvak s kavča, 2020
 • Svetovni prvak s kavča - Poskrbite za svoje psihofizično stanje tudi v času karantene s telovadbo s kavča. Posebna oddaja z dobro znanim trenerjem Andrejem Milutinovičem, ki bo poskrbel za telovadbo s kavča, torej vadbo, pri kateri lahko sodelujete doma in tako med karanteno bolje poskrbite za svoje psihofizično stanje.
15:12 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, José Mata, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 70
16:04 Pravi popotnik, 2016
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 3, epizoda 2
16:31 Na koncu mavrice, 2014
 • Igrajo: Lily Collins, Sam Claflin, Christian Cooke, Jaime Winstone, Suki Waterhouse, Tamsin Egerton, Jamie Beamish - Režija: Christian Ditter.
  Love, Rosie - Najboljša prijatelja iz otroštva, ki ju življenje in odločitve vodijo vsakega v svojo smer, iščeta ljubezen na samih napačnih krajih. Rosie in Alex sta od malih nog najboljša prijatelja, nato pa se Alex odpravi na študij v Zda. Rosie je brez njega izgubljena, zato se odloči preseliti k njemu v Boston, takrat pa izve novico, ki za vselej spremeni njeno življenje in zaradi katere ostane doma na Irskem. Kljub letom, ki minevajo, in razdalji, ki ju ločuje, ostaneta še naprej povezana, medtem pa se Rosie sprašuje, ali bi se moralo med njima razviti kaj več kot samo prijateljstvo. Romantična komična drama je posneta po romanu Where Rainbows End (Na koncu mavrice) irske pisateljice Cecelie Ahern, avtorice svetovne uspešnice PS, I love you (P. S. Ljubim te).
  IMDb ocena: 7.2.
  .
  IMDb ocena: 7.2/10
18:18 Srečno samski, 2020
 • Srečno samski - sezona 1, epizoda 1
19:12 Ugrabljena, 2017
 • Režija: Romeo Tirone.
  Taken - sezona 1, epizoda 10
20:00 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 6
21:26 Preživetje v divjini, 2020
 • Preživetje v divjini - sezona 1, epizoda 2
22:21 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 6
22:51 Prevzetnost in pristranost, 2005
 • Igrajo: Keira Knightley, Talulah Riley, Rosamund Pike, Jena Malone, Carey Mulligan, Donald Sutherland, Brenda Blethyn - Režija: Joe Wright.
  Pride & Prejudice - Prihod dveh premožnih in čednih tujcev razburka življenje in medsebojne odnose družine s petimi hčerami, godnimi za možitev. Elizabeth je ena od petih sester družine Bennet, katerih edino razvedrilo je prihod potencialnih snubcev na podeželje. Eden takih je tudi premožni Bingley, ki se zaljubi v Elizabethino sestro Jane, toda njuno razmerje zaradi obojestranske sramežljivosti nikakor ne vzcveti. Bingleyja spremlja prijatelj Darcy, ki pa se vede zelo vzvišeno in zadržano, kar Elizabeth ni niti najmanj všeč. Dodatne obtožbe o Darcyjevi nepoštenosti Elizabeth prepričajo, da zavrne Darcyjevo snubitev. S pobegom najmlajše hčerke Lydie pa se nad Bennetove zgrnejo številne tegobe, toda na srečo jim priskoči na pomoč prav tisti, od kogar Elizabeth to najmanj pričakuje, kar dodobra spremeni njeno mnenje. Očarljiva priredba klasičnega romana Jane Austen o petih sestrah, ki živijo v Angliji v jurijanskem obdobju, ko je bil cilj vsake ženske, pa če je tako hotela ali ne, najti si premožnega moža.
  IMDb ocena: 7.8-- Changed stoptime! --.
  .
  IMDb ocena: 7.8/10