TV spored PLANET TV


28. marec 2020 - 3. april 2020
17:12 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 51
18:05 Reševanje vrta, 2016
 • Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 1
18:59 London je padel, 2016
 • Igrajo: Alon Aboutboul, Waleed Zuaiter, Adel Bencherif, Mehdi Dehbi, Shivani Ghai, Martin Petrushev, Owen Davis - Režija: Babak Najafi.
  London Has Fallen - Vodja ameriške tajne službe mora v Londonu preprečiti zaroto, da bi pobili vse svetovne voditelje na pogrebu britanskega premierja. Po rešitvi Bele hiše pred teroristi agent Mike Banning uživa neomajno zaupanje predsednika Benjamina Asherja, zato se z njim odpravi na pot v London, kjer se na pogrebu britanskega premierja zberejo vsi pomembni svetovni politiki. Na žalost Mike nima časa za ogled turističnih znamenitosti, saj dogodek želijo izrabiti teroristi in z ugrabitvijo predsednika Zda ustrahovati svet. Mike je odločen, da bo zlobnežem prekrižal načrte, zato se s pestmi in orožjem loti trdoživih nasprotnikov. Toda kriminalci so dobro pripravljeni in kmalu se London spremeni v krvavo bojišče, Mike pa je edini, ki lahko prepreči dokončni padec prestolnice. Akcijski triler je nadaljevanje svetovne uspešnice Padec Olimpa.
  IMDb ocena: 5.9.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10
20:44 Kačje oči, 1998
 • Igrajo: Nicolas Cage, Gary Sinise, John Heard, Carla Gugino, Stan Shaw, Kevin Dunn, Michael Rispoli - Režija: Brian De Palma.
  Snake Eyes - Pokvarjen policist se znajde sredi nevarne zarote, ko na boksarski tekmi nekoga umorijo. Ricky Santoro je nastopaški in pokvarjen policist v Atlantic Cityju, ki ima svoje sanje: priti do tako dobrih zvez, da lahko postane župan, in tako obdržati svoj udobni življenjski slog. Na večer boksarskega dvoboja za naslov prvaka težke kategorije pa se Rick zaplete v umor ministra za obrambo, v katerega je vpleten njegov najboljši prijatelj. Rick prevzame primer in kmalu odkrije zaroto za umora ministra in skrivnostne ženske v belem. Zarota je šokantna, še zdaleč pa ne tako kot identiteta tistega, ki jo je zasnoval.
  IMDb ocena: 6.0.
  .
  IMDb ocena: 6/10
22:34 Zlati rez, 2017
 • Režija: Mert Baykal.
  Fi - sezona 1, epizoda 6
23:25 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 17
23:49 Nočni program, 2020
 • Nočni program - .