Planet TV Spored


9. julij 2020 - 15. julij 2020
07:30 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:27 Lego - Prijateljice, 2018
 • Igrajo: Alex Cartaná (Olivia), Jasmine Ashanti (Andrea), Kira Buckland (Stephanie), Allegra Clark (Mia), Brad Venable (Joey), Noveen Crumbie (Liz), Kevin Connolly (Steve), Jonathan Fahn (Ricky), Fryda Wolff (Chloe) - Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 10
08:56 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 10
09:26 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 225
10:25 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:41 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 40
11:10 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:25 Bratje in sestre, 2010
 • Igrajo: Dave Annable (Justin Walker), Calista Flockhart (Kitty McCallister), Ron Rifkin (Saul Holden), Patricia Wettig (Holly Harper), Kerris Dorsey (Paige Whedon), Luke Macfarlane (Scotty Wandell) - Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 5, epizoda 19
12:19 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 85
13:16 En ples zame, 2018
 • Igrajo: Lexi Giovagnoli (Cassie), Brant Daugherty (Dean Rogers), Sarah Blades (Tessa), Tomoko Karina (Roxy), Alejandro Razo (Walter Gaviote), Abbey Finch (Amber), Suzie Haines (Kate), London Wright (Emily), Arischa Conner (Marsha), Nick Pasqual (Hadley Prescott), Sean Michael Beyer (William), Christian Brunetti (Jeffrey) - Režija: Sean Michael Beyer.
  Save This Dance / Another Tango - Nekdanja srednješolska zaljubljenca se znova srečata, da bi sodelovala na plesnem tekmovanju in rešila plesni studio v svojem mestecu. Cassie Daniels, nekdanja plesna zvezda, mora pustiti sanjsko službo, ko njena mama doživi srčni infarkt. Vrne se domov v majhno obalno mesto v Južni Karolini, kjer odkrije, da je družinski plesni studio v hudih finančnih težavah. Kmalu naleti na svojega srednješolskega fanta in plesnega partnerja Deana, do katerega ima še vedno neprebolela čustva. Starim ranam navkljub skleneta skupaj nastopiti na plesnem tekmovanju, da bi zbrala denar in rešila studio, pri tem pa se med njima ponovno začnejo kresati iskre .
  .. IMDb ocena: 5.3.
  .
  IMDb ocena: 5.2/10
14:54 Samo bedaki in konji, 1989
 • Igrajo: David Jason, Nicholas Lyndhurst, Tessa Peake-Jones, Gwyneth Strong, John Challis, Roger Lloyd Pack, Sue Holderness - Režija: Tony Dow.
  Only Fools and Horses - sezona 6, epizoda 1
15:55 Pravi popotnik, 2018
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 6, epizoda 4
16:26 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
  .
  IMDb ocena: 7.4/10
16:55 Nevestin oče, 1991
 • Igrajo: Steve Martin (George Banks), George Newbern (Bryan MacKenzie), Martin Short (Franck Eggelhoffer), BD Wong (Howard Weinstein), Carmen Hayward (Grace), April Ortiz (Olivia), Mina Vasquez (Marta) - Režija: Charles Shyer.
  Father of the Bride - Oče ne more preboleti dejstva, da se bliža poroka njegove najstarejše hčere. George Banks se težko sprijazni že s tem, da njegova hči Annie hodi na zmenke s fanti, zato je toliko bolj šokiran, ko ga Annie preseneti z novico, da se bo poročila. George se mora tako soočiti z neprijetnim dejstvom, da srce njegove punčke bije tudi za nekoga drugega. Bodočega zeta Bryana, nad katerim so vsi navdušeni, George le težko sprejme, še večje težave pa mu povzroča čudaški organizator porok.
  IMDb ocena: 6.5.
  .
  IMDb ocena: 6.5/10
19:02 Reševanje vrta, 2016
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 18
20:01 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 14
21:37 Preživetje v divjini, 2020
 • Preživetje v divjini - sezona 1, epizoda 11
22:37 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 15
23:11 Zakoni privlačnosti, 2004
 • Igrajo: Pierce Brosnan (Daniel Rafferty), Julianne Moore (Audrey Woods), Michael Sheen (Thorne Jamison), Parker Posey (Serena), Frances Fisher (Sara Miller), Nora Dunn (Judge Abramovitz), Heather Ann Nurnberg (Leslie), Johnny Myers (Ashton Phelps), Allan Houston (Adamo Shandela), Annie Ryan (TV Host), Vincent Marzello (Lyman Hersh) - Režija: Peter Howitt.
  Laws of Attraction - Ali lahko med odvetnikoma, specializiranima za ločitve, ki sta si različna kot dan in noč, preskoči ljubezenska iskra? Newyorška odvetnika Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) in Audrey Woods (Julianne Moore) sta strokovnjaka za ločitve in klasičen primer nasprotij. Ona se strogo drži črke zakona, on pa vselej dobi sojenje z lovljenjem ravnotežja med zakonom in zdravo logiko. Kmalu se znajdeta na nasprotnih straneh pri ločitvi slavnih strank, ki se odvija v središču medijske pozornosti. Odvetnika odpotujeta na Irsko, kjer se znajdeta sredi romantičnega rustikalnega sejma. Na jutro po nori zabavi se zbudita kot mož in žena, ki se morata vrniti v New York, se soočiti z novim položajem in sojenjem, ki je v teku. Morda pa je najboljši način, da se ljudje zaljubijo, ta, da se prej poročijo.
  IMDb ocena: 5.9.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.