Planet TV Spored


9. julij 2020 - 15. julij 2020
07:00 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
07:59 Lego - Prijateljice, 2018
 • Igrajo: Alex Cartaná (Olivia), Jasmine Ashanti (Andrea), Kira Buckland (Stephanie), Allegra Clark (Mia), Brad Venable (Joey), Noveen Crumbie (Liz), Kevin Connolly (Steve), Jonathan Fahn (Ricky), Fryda Wolff (Chloe) - Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 11
08:27 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 11
08:57 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 226
09:56 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:11 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 41
10:39 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:55 Bratje in sestre, 2010
 • Igrajo: Dave Annable (Justin Walker), Calista Flockhart (Kitty McCallister), Ron Rifkin (Saul Holden), Patricia Wettig (Holly Harper), Kerris Dorsey (Paige Whedon), Luke Macfarlane (Scotty Wandell) - Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 5, epizoda 20
11:48 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 14
13:22 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 86
14:16 Zakoni privlačnosti, 2004
 • Igrajo: Pierce Brosnan (Daniel Rafferty), Julianne Moore (Audrey Woods), Michael Sheen (Thorne Jamison), Parker Posey (Serena), Frances Fisher (Sara Miller), Nora Dunn (Judge Abramovitz), Heather Ann Nurnberg (Leslie), Johnny Myers (Ashton Phelps), Allan Houston (Adamo Shandela), Annie Ryan (TV Host), Vincent Marzello (Lyman Hersh) - Režija: Peter Howitt.
  Laws of Attraction - Ali lahko med odvetnikoma, specializiranima za ločitve, ki sta si različna kot dan in noč, preskoči ljubezenska iskra? Newyorška odvetnika Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) in Audrey Woods (Julianne Moore) sta strokovnjaka za ločitve in klasičen primer nasprotij. Ona se strogo drži črke zakona, on pa vselej dobi sojenje z lovljenjem ravnotežja med zakonom in zdravo logiko. Kmalu se znajdeta na nasprotnih straneh pri ločitvi slavnih strank, ki se odvija v središču medijske pozornosti. Odvetnika odpotujeta na Irsko, kjer se znajdeta sredi romantičnega rustikalnega sejma. Na jutro po nori zabavi se zbudita kot mož in žena, ki se morata vrniti v New York, se soočiti z novim položajem in sojenjem, ki je v teku. Morda pa je najboljši način, da se ljudje zaljubijo, ta, da se prej poročijo.
  IMDb ocena: 5.9.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10
15:59 Pravi popotnik, 2017
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 5, epizoda 1
16:28 Preživetje v divjini, 2020
 • Preživetje v divjini - sezona 1, epizoda 11
17:27 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 15
18:00 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 60
19:02 Reševanje vrta, 2016
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 19
20:00 Ugrabljena 2, 2012
 • Igrajo: Liam Neeson (Bryan Mills), Maggie Grace (Kim), Famke Janssen (Lenore), Leland Orser (Sam), Jon Gries (Casey), D.B. Sweeney (Bernie), Luke Grimes (Jamie), Rade Serbedzija (Murad Krasniqi), Kevork Malikyan (Inspector Durmaz), Alain Figlarz (Suko), Frank Alvarez (Car Wash Attendant), Murat Tuncelli (Custom Officer Albania) - Režija: Olivier Megaton.
  Taken 2 - Bivšega agenta Cie Bryana Millsa in njegovo ženo v Istanbulu ujame oče ugrabitelja, ki ga je Mills ubil med reševanjem hčerke v prvem delu. Leto dni po neusmiljeni akciji reševanja hčerke iz rok albanskih ugrabiteljev se nekdanji tajni agent Bryan Mills posveča osebnemu varovanju. Med delom v Istanbulu ga obiščeta nekdanja žena Lenore in hčerka Kim, toda skrivnostna skupina ugrabi Lenore, Kim pa se znajde na begu v nepoznanem mestu. Bryan ugotovi, da so mu krvno maščevanje napovedali sorodniki kriminalcev, ki jih je odstranil pred letom dni, zato se mora znova odpraviti na vrtoglavi pohod nasilja in dokončno odstraniti zločince, ki so ogrozili njegovo družino. Drugi del trilogije Ugrabljena, v katerem v glavnih vlogah znova nastopijo Liam Neeson, Maggie Grace in Famke Janssen.
  IMDb ocena: 6.3.
  .
  IMDb ocena: 6.3/10
21:44 Hram bojevnikov, 2013
 • Igrajo: Keanu Reeves (Donaka Mark), Karen Mok (Inspector Suen Jing Si), Hai Yu (Master Yang), Qing Ye (Ching Sha), Simon Yam (Superintendent Wong), Yasuyuki Hirata (Thin Man), Michael Tong (Shek Kuan), Sam Lee (De-Ming), Jiulong Guo (Old Commentator) - Režija: Keanu Reeves.
  Man of Tai Chi - Mlad mojster borilnih veščin zapade v dobičkonosni svet nelegalnih bojev, kjer bo poskušal ohraniti svoje dostojanstvo - in svoje življenje. Tiger Chen trenira taj či. Je upornik in taj či kljub učiteljevim nasvetom uporablja v bojih. Ko izve, da nameravajo tempelj, kjer trenira, porušiti, se začne boriti v nezakonitem klubu, da bi zaslužil denar, ki ga tempelj potrebuje za prenovo. A kmalu ugotovi, da ima njegov skrivnostni delodajalec Donaka temačne načrte. Režiserski prvenec Keanuja Reevesa, ki je kritike navdušil s svojo režijo in izvedbo borilnih prizorov.
  IMDb ocena: 6.1.
  .
  IMDb ocena: 6.1/10
23:39 Zlati rez, 2017
 • Režija: Mert Baykal.
  Fi - sezona 1, epizoda 15

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.