Planet TV Spored


22. november 2020 - 28. november 2020
08:10 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
09:06 Divja brata Kratt, 2017
 • Režija: Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 9
09:33 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 3
09:44 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 4
10:01 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 379
10:56 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:12 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: LL Cool J, Chrissy Teigen - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
11:41 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
12:00 Status - Zapleteno, 2015
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 28
12:52 Luksuzne nepremičnine, 2017
 • Igrajo: Fredrik Eklund, Ryan Serhant, Luis D. Ortiz, Steve Gold, Julien George.
  Million Dollar Listing New York - sezona 6, epizoda 6
13:50 Nakladač 2, 2017
 • Igrajo: Barry Bostwick, Ricky Garcia, Jodelle Ferland, Fiona Vroom - Režija: Ron Oliver.
  Big Fat Liar 2 - Potuhnjen producent ukrade idejo za videoigro najstniškemu geniju, ki pa se ne bo pustil opehariti tako zlahka. Kevin Shepard je mlad tehnološki genij, ki svojo bistroumnost uporablja predvsem za lenarjenje. Ko pa se pohlepen producent videoiger Larry Wolf dokoplje do njegove ideje za videoigro, se Kevin z najboljšo prijateljico Becco odpravi v San Francisco, da bi Larryju zagrenil življenje z nizom potegavščin.
  IMDb ocena: 4.0.
15:43 Matilda in Ramsayjeva družina, 2017
 • Igrajo: Gordon Ramsay - Režija: Gordon Ramsay.
  Matilda and the Ramsay Bunch - sezona 3, epizoda 7
16:05 Reševanje vrta, 2018
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 3, epizoda 12
17:05 Gasilci, 2020
 • Gasilci - sezona 1, epizoda 9
18:58 Zmajevo srce, 1996
 • Igrajo: Dennis Quaid, Sean Connery, Dina Meyer, David Thewlis - Režija: Rob Cohen.
  Dragonheart - Poslednji zmaj in lovec na zmaje morata združiti moči, da bi ustavila zlobnega kralja, ki je skoraj nesmrten. V akcijskem prepletu pustolovščine, ljubezenske zgodbe, humorja in spektakularnih posebnih učinkov spremljamo zgodbo o neverjetnem zavezništvu med častnim vitezom in neverjetnim bitjem iz legend, poslednjim zmajem. Pogumni, nekoč dobronamerni Bowen in njegov velikanski tovariš – ogenj bruhajoči zmaj Draco, poslednji svoje vrste – združita moči v junaški bitki za osvoboditev dežele, ki ji z jekleno roko vlada tiranski kralj Einon. Vsakega od njiju z okrutnim vladarjem na poseben način veže skrivnostna usoda. Domišljijska pustolovščina izpod taktirke Roba Cohena, režiserja akcij Hitri in drzni in Trojni X, v kateri nastopajo Dennis Quaid, David Thewlis in Sean Connery v vlogi zmaja.
  IMDb ocena: 6.5.
21:00 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 3, epizoda 8
22:33 Srečno samski, 2020
 • Igrajo: Aleksandra Balmazović, Luka Cimprič, Sara Dirnbek, Iva Krajnc, Andrej Murenc.
  Srečno samski - sezona 1, epizoda 10
23:35 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Igrajo: Jure Godler.
  Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 12, epizoda 9

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.