POP TV Spored


26. november 2020 - 2. december 2020
06.50 Tri mucke
 • Kid-E-Cats II., 2016, risani, 2. sezona, 18. del, 19 min, IMDb
 • Čoko, Roli in njuna mala sestrica Lučka so male mucke. Z neskončno dozo navdušenja in energije ne morejo biti niti za hip pri miru in z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Skupaj delajo korake v življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega, ko jim kaj ne gre. S pomočjo domišljije in nekaj starševskih nasvetov najdejo izhod iz vsake situacije in njihov svet je vsak dan večji.

več
Tri mucke
06.50 OTO čira čara
 • OTO čira čara, 201760
07.10 Mala miška Mia
 • Mia I., 2012, 1. sezona, 17. del, 20 min
 • Mia je šestletna miška, ki z babico Mimi, s prijatelji in sosedi živi v globinah ogromne hiše. Mala navihanka je radovedna, drzna, neustrašna in hoče videti, poskusiti in doživeti vse, kar ji pride pred mišji smrček! Kar je razumljivo, saj je pri šestih letih Mia dovolj stara, da se loti raziskovanja svoje okolice in začenja razumeti, da ni samo ona središče vsega. Vse skupaj pa seveda botruje številnim zanimivim in poučnim dogodivščinam.
07.30 Maša in medved
 • Masha and the Bear III., 2015, risani, 3. sezona, 7. del, 5 min, IMDb ocena: 7.5
 • Maša in zajček igrata video igro in zajček premaga Mašo. Maša poraza ne sprejme z lahkoto, zato hoče povračilo. Da bi zajčka prepričala v dodatno igro, ga začne loviti, pri tem pa se kmalu znajdeta v medotovi hiši. Tam pa eno video igrico odigra tudi medo ... ter postane obseden z njo.

več
Maša in medved
07.35 Dojenčki in čarobne solzice
 • Cry Babies Magic Tears II., 2019, risani, 2. sezona, 26. del, 10 min, IMDb
 • Preko očarljive risanke bomo pokukali v prikupni svet dojenčkov, ki s svojimi izjemnimi osebnostmi in domišljijo čisto vsak trenutek odkrijejo kaj novega. Z nenehnim in vztrajnim raziskovanjem je njihov svet vsak dan večji. Ker pa so še dojenčki, seveda včasih tudi jočejo, saj je to njihova oblika sporazumevanja z okolico. A v fantastičnem svetu naše risanke dojenčki jočejo samo zaradi ljubezni, sreče in zadovoljstva, njihove solze pa imajo čarobno moč.

več
Dojenčki in čarobne solzice
07.45 Super krila
 • Super Wings II., 2017, risani, 2. sezona, 42. del, 25 min, IMDb ocena: 6.3
 • V oddaljeni Sibiriji živi Nadya, ki bi zelo rada postala baletka. Njena mama ji zato sešije kostum in naroči okrasno jajce, ki ga v Nadyjine roke dostavi Jan. Mimogrede pa se ji ponudi še za soplesalca. Ker pa mu plesni koraki ne gredo prav dobro, se znajde in na pomoč pokliče prijatelje Dejo, Filipa in Jakoba.

več
Super krila
08.10 Wissper – šepetalka živalim
 • Wissper I., 2015, risani, 1. sezona, 23. del, 20 min, IMDb ocena: 5.6
 • Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

več
Wissper – šepetalka živalim
08.30 Robocar Poli
 • Robocar Poli III., 2014, 3. sezona, 3. del, 10 min
 • Busko ima zadnje čase nočne more, zaradi katerih je zjutraj, ko se zbudi, ves odrgnjen in ima celo preluknjano gumo. Res čudne in zelo doživete nočne more! Da bi ugotovili, kaj Busko resnično počne ponoči, se odločijo, da bodo Buska čez noč opazovali. To naloga zaupajo Heliju.
08.40 Robocar Poli: Gasilski junaki
 • Robocar Poli Fire Safety I., 2018, 1. sezona, 3. del, 25 min
 • Otroci med vožnjo z Buskom opazijo, da je Busko prehlajen. Po pouku ga obiščejo in lepo skrbijo zanj. Očistijo njega, garažo, prižgejo grelnike in se zatopijo v igro. Busku je sicer prijetno in toplo, a kaj, ko v preobremenjeni vtičnici preskoči iskra, ki povzroči ogenj. Sredi zubljev ostanejo ujeti v Buskovi garaži, polni dima…
09.05 Rev & Roll štirikolesniki
 • Rev & Roll I., 2019, risani, 1. sezona, 52. del, 20 min, IMDb
 • V mestecu Blatniški grad ima čisto vsak svojega posebnega pajdaša v svojem poskočnem štirikolesniku. Ta prevozna sredstva pa niso le kupček pleha, saj ima čisto vsak od njih svojo osebnost, ki spominja na lastnosti določenih živali. Tudi njihovi človeški lastniki so različni karakterji in skupaj se lepo dopolnjujejo. Najbolj pogumna med njimi sta 8-letni deček Rev in njegov zvesti tovornjak Roni, katerega lastnosti močno spominjajo na pasjega prijatelja. Skupaj se podajata na neverjetne pustolovščine, na katerih se jima z veseljem pridružijo še ostali junaki iz Blatniškega grada.

več
Rev & Roll štirikolesniki
09.25 Zak nevihta
 • Zak Storm I., 2015, risani, 1. sezona, 23. del, 25 min, IMDb ocena: 7.0
 • Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

več
Zak nevihta
09.50 Spin Fighters vrtavke
 • Spin Fighters IV., 2019, 4. sezona, 23. del, 25 min
 • Klemen in prijatelji še vedno iščejo skrivnostnega zamaskiranca, ki v Spin Fighterje vgrajuje ojačevalne čipe in jih s tem spravlja v nevarnost. Kaj neki hoče? To zanima tudi Marcela, ki skrivnostneža prvi izsledi in ga tudi prepozna. Za masko se skriva sam veliki Jan Fer.
10.15 Italijanska avantura, film
 • While We Were Here, 2012, drama, 95 min, IMDb ocena: 5.8
 • Med slikovitimi griči in tlakovanimi ulicami amalfijske obale Jane išče nekaj več v svojem življenju. Ljubi svojega moža, tišina med njima pa je vedno globlja. Njeno delo, pisanje babičinih spominov, jo potopi v mirno lepoto mesta, njegovih otokov in nazadnje v romantični objem mlajšega moškega. Jane se mora odločiti, kam jo bodo odpeljale njene strasti in kdo si res želi biti.
 • Igrajo: Kate Bosworth, Iddo Goldberg, Jamie Blackley, Claire Bloom, Režija: Kat Coiro

več
Italijanska avantura, film
11.50 Pomoč za praznike, film
 • Help for the Holidays, 2012, drama, 105 min, IMDb ocena: 6.8
 • Božičkova pomočnica Christine bi rada videla, kako navadni ljudje praznujejo božič po svetu. Ko ji Božiček dovoli oditi, spozna družino VanCamp, ki nujno potrebuje varuško za svoja otroka. Christine kmalu odkrije, da sta VanCampova zelo zaposlena ravno v času praznikov in jih ne preživljata s svojimi najbližjimi, zato se odloči, da jim bo ponovno pomagala odkriti čar božičnih praznikov.
 • Igrajo: Summer Glau, Eva La Rue, John Brotherton, Steve Larkin, Režija: Bradford May

več
Pomoč za praznike, film
13.35 Vaše zdravje,naša skrb
13.50 Kako izuriti svojega zmaja, film
 • How to Train Your Dragon, 2010, risani, 105 min, IMDb ocena: 8.1
 • Zgodba nas popelje v mitični svet Vikingov in zmajev, na Otok gumpcev, kjer živi tudi najstnik Viki. Spopadi z zmaji so tukaj nekaj normalnega, bojevitost pa je nujno potrebna lastnost vsakega Vikinga. Viki nima smisla za kaj takega, poleg tega se tudi zaradi svojega čudnega smisla za humor in naprednih pogledov na svet težko ujame z drugimi vaščani. Čeprav je sin poglavarja, ga vsi gledajo postrani. Ko se Viki skupaj z vrstniki začne uriti za boje z zmaji, se mu ponudi priložnost, da se dokaže kot pravi borec. Potem pa sreča ranjenega zmaja in se z njim spoprijatelji.
 • , Režija: Dean DeBlois, Chris Sanders

več
Kako izuriti svojega zmaja, film
15.35 Vaše zdravje,naša skrb
15.50 Ljubezen po domače
 • Ljubezen po domače IV., 2020, 4. sezona, 11. del, 60 min
 • Odkar jo je Damjan na zmenku šokiral z neprijetno novico, postane Monika bolj pozorna na Barbaro. Skupaj z ostalimi dekleti jo postavi v kot, na udaru pa je tudi Damjan. Je res že povsem odločen? Jože je izvedel o Metki skrivnost, ki jo želi izkoristiti v svoj prid. Ostali fantje so ogorčeni, Metka pa doživi nekaj, kar ni še nikoli. Dolenjski Janez čedalje bolj dvomi v iskrene namene svojih deklet, iznenada pa se pojavi še ena prinašalka novic. Ga bo povzdignila ali samo še bolj zmedla?
16.50 Ljubezen po domače
 • Ljubezen po domače IV., 2020, 4. sezona, 12. del, 55 min
 • Po sanjskem dnevu se Metka in Jože vračata domov, kjer ju čakajo čemerni fantje. Toda Metko tam čaka tudi voditeljica Tanja. Le kaj hoče od nje? Novinka pri dolenjskem Janezu povzroči nove napetosti med ženskami. Razdražena Sabina je še posebej napadalna in Janez mora nekaj storiti. Jacqueline svoje fante spravi v skušnjavo z zamislijo, ki vsem zatrese roke in razplamti strasti. Ljubezen je v zraku, a tudi ljubosumje.
17.45 Preverjeno
 • Preverjeno, 2020, 65 min
 • V trenutnih razmerah se veliko podjetnikov ukvarja s preživetjem. Zgodb mlade fotografinje, ki je pred meseci odprla svoj studio, zdaj pa ne ve, kaj bo, je veliko. Težko je tudi v gostinstvu. Poiskali so obrtnico, ki je že marca protestirala pred Državnim zborom. Kako starši in otroci preživljajo šolo na daljavo, kako prakso opravljajo na daljavo v poklicnih in obrtnih šolah? Ponekod med pisanjem testov zahtevajo, da se otroci snemajo kar z dvema kemerama. Zahteve so povsod nekoliko drugačne. Novinarka Preverjeno se je v domu za starejše preizkusila kot prostovoljka. Videli bomo, kako zgleda vsakodnevno oblačenje obvezne zaščitne opreme, pa tudi velike napore in prizadevnosti, s katerimi zaposleni olajšujejo bivanje starejšim v domu. Kaj se zgodi, ko preboliš covid-19? Zanimivi so izvidi testiranj na protitelesa. V enem izmed domov, ki je bil v prvem valu najhuje prizadet, so se testirali vsi zaposleni.
18.50 24UR vreme
 • 24UR vreme, 2020, 5 min
 • 24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec
18.55 24UR
 • 24UR, 2020, 65 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer
20.00 Ljubezen po domače
 • Ljubezen po domače IV., 2020, 4. sezona, 13. del, 60 min
 • Odkar je Esmeralda zapustila Johnovo domačijo, se med Anamarijo in Joži vzpostavljajo malce drugačni odnosi. Kako pa se v ljubezenskem trikotniku znajde John? O štajerskem Janezu prihajajo na dan stvari, ki jih še posebej rada širi Alenka. Njena prijateljica Darja je čisto preveč zaljubljena, da bi ji prisluhnila, Ljilja in Ruža pa sta druga pesem. Svojo igro igrajo tudi Damjanova dekleta, a ne vedo, da v tej igri niso več same. Poleg tega so na nekaterih kmetijah že v igri tudi prve težke odločitve. Bo katera od deklet morala oditi?
21.00 Ljubezen po domače na kavču
 • Ljubezen po domače na kavču I., 2020, 1. sezona, 12. del, 30 min
 • Novost letošnje sezone priljubljene oddaje je Ljubezen po domače na kavču. V njej najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon komentirajo doganje na domovih 4. sezone. Gostobesedni komentatorji brez cenzure so: jezikavi konkurentki Doroteja Knehtl in Tamara Korošec, brata Gašper in Jaka Hafner ter Korošca Jože Rožen s hčerjo Tejo. V dvojicah spremljajo dogajanja na kmetijah in podajajo svoja mnenja, včasih dobijo tudi goste, s katerimi razvijajo zabavne debate.
21.30 Obveščevalna, film
 • Central Intelligence, 2016, akcijski, 125 min, IMDb ocena: 6.3
 • Zabavna akcija o dveh prijateljih, ki morata rešiti svet pred kriminalci. Bob je bil v mladih letih zasmehovan na vsakem koraku, toda postal je neustrašni agent CIE, ob vrnitvi na šolsko obletnico pa znova naveže stik s starim prijateljem Calvinom. Ta je postal umirjeni računovodja, vendar pogreša stare divje pustolovščine. Kljub temu ne računa, da mu bo druženje z Bobom povsem spremenilo življenje, saj se nenavadni par zaplete v divji obračun s kriminalci, kjer Bob skrbi za divje uničevanje, Calvin pa za nenehno zabavno nerganje.
 • Igrajo: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Aaron Paul, Amy Ryan, Jason Bateman, Režija: Rawson M. Thurber

več
Obveščevalna, film
23.35 Božična zvezda, film
 • Catch a Christmas Star, 2013, komedija, 110 min, IMDb ocena: 6.3
 • Nikki Crandon je ena največjih popzvezdnic na svetu. Ni pomembno, ali poje himno ali predstavlja svoj najnovejši album, Nikki poznajo vsi, še najbolj pa košarkarski trener in vdovec Chris Mitchell, ki je bil njena srednješolska ljubezen. Ko Chrisova 10-letna hčerka Sophie odkrije, da oče še vedno nekaj čuti do znane pevke, se odloči, da bo storila vse, da bi Chris in Nikki znova postala par. Slednje ji tudi uspe, vendar nesporazum in vedno večja medijska izpostavljenost ogrozita njuno srečo. Bo slava ogrozila skupno praznovanje božiča?
 • Igrajo: Shannon Elizabeth, Steve Byers, Julia Lalonde, Maria Ricossa, Režija: John Bradshaw

več
Božična zvezda, film

POP TV je osrednja slovenska komercialna televizija in najprepoznavnejša blagovna znamka medijske hiše PRO Plus. Z informativnim programom 24UR, domačo produkcijo oddaj in TV serij, telenovelami, številnimi filmskimi hiti ter svetovno priljubljenimi in aktualnimi serijami POP TV vsakdan zadovoljuje želje svojih gledalcev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev. Na tej strani vam nudimo vedno svež POP TV spored z opisi oddaj, serij in filmov, ki ga prejemamo s strani te medijske hiše.