Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015

na sporedu: 09.04.2021 ob 20:00, TV3
  • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
    Visenje na nitkisezona 1, epizoda 23In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Mladi zdravniki na preizkušnji (In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte), nemška serija (2015), 23. epizoda 1. sezone, Visenje na nitki, PREMIERA Igrajo: Mirka Pigulla, Marijam Agischewa, Mike Adler Po hudi nesreči je mladi zdravnik Ben Ahlbeck zaenkrat stabilen, a še zdavnaj ni konec. Pri naslednjih zapletenih operacijah bo sodeloval dr. Philipp Brentano iz Leipziga. Izkušeni endoprotetik sodeluje z dr. Moreaujem, a Benovo stanje se močno slabša… Dr. Niklas Ahrend še naprej skrbi tudi za svoje druge paciente. Zlasti ga skrbi primer Nicole Leitner. Nicole ob sprejemu močno boli v želodcu. Med pregledom Niklas odkrije nenormalnost na jajčniku. Zdaj se mora Nicole spoprijeti z dejstvom, da morda ne bo mogla imeti otrok. Niklas ima ugled briljantnega, a tudi impulzivnega zdravnika, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Nekateri mladi zdravniki so zelo predani, nekateri pa so že kar preveč motivirani .
    in to ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Na srečo ima Niklas ob sebi vsaj svojo staro medicinsko prijateljico Leylo, travmatologinjo in anesteziologinjo .
    V Niklasovi ekipi so zanimivi mladi zdravniki. Julia, hči upravnika klinike, je prepričana, da bo nekoč najboljša zdravnica na svetu. Do takrat mora nadzorovati vse in vsakega. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Vljuden, marljiv Elias trpi, ker je drugim sicer všeč, a ga ne občudujejo, kot se mu zdi, da bi morali. Za razliko od lepega Ben, ki ljubi življenje, življenje pa očitno ljubi Bena. Je naraven - za operacijsko mizo in z damami. In to ve tudi Annika, ki je otrok ekipe - ljubljenka pacientov, a malo preveč sanjava za vsakdanje klinično življenje .
nazaj na spored