TV spored SPORT KLUB SK 1


18. november 2019 - 24. november 2019
08:30 Premier liga - Magazin
  • Edinstven pogled v zakulisje Premier lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
09:00 Shopping Network
09:25 Filipinska liga - Columbian Dyip - Meralco Bolts, V živo
  • Kjer se prihodnost začne, je osnovni moto filipinske košarkarske lige, ki so jo prvič izpeljali leta 1983. V ekipah najdemo veliko zanimivih in nadarjenih igralcev, ki na vsaki tekmi poskrbijo za zanimivo dogajanje.
11:30 Shopping Network
11:55 Filipinska liga - TNT Ka Tropa - Barangay San Miguel, V živo
  • Kjer se prihodnost začne, je osnovni moto filipinske košarkarske lige, ki so jo prvič izpeljali leta 1983. V ekipah najdemo veliko zanimivih in nadarjenih igralcev, ki na vsaki tekmi poskrbijo za zanimivo dogajanje.
14:00 Evropska liga - 4. krog - Wolverhampton - Slovan Bratislava
  • Andraž Šporar je v prvih treh krogih Evropske lige dosegel že štiri zadetke, zatresel je tudi mrežo Wolverhamptona, a to vseeno ni bilo dovolj za zmago Slovana pred svojimi navijači. Ekipa iz Bratislave se bo na Otoku poskušala maščevati za domači poraz, obenem pa z novimi tremi točkami na lestvici prehiteti Wolverhampton.
15:45 Evroliga - 7. krog - Crvena zvezda - Real Madrid
  • Crvena zvezda je veliko hitreje od pričakovanj zamenjala trenerja Milana Tomića, ki je rdeče-bele vrnil v Evroligo. Navkljub sprememba na trenerski klopi, srbski prvaki prav veliko časa za prilagajanje na novo sistem dela nimajo, saj si tekme sledijo kot po tekočem traku. Tokrat v Beograd prihaja madridski Real, ki se bo zadovoljil samo z zmago.
17:30 Shopping Network
18:00 Španska liga - Napoved kroga
  • Vse, kar morate vedeti pred prihajajočim krogom La lige.
18:40 Evroliga - 4. krog - Fenerbahce - Bayern (M), V živo
  • Pri Bayernu so letos sestavili vsega spoštovanja vredno zasedbo, medtem ko pri Fenerbahčeju še iščejo zmagovito formulo, s katero so se v zadnjih letih redno uvrščali na zaključni turnir Evrolige. Zasedba Željka Obradovića bo kljub temu obračun začela v vlogi papirnatega favorita, Nemci pa bodo znova poskušali presenetiti.
20:45 Na današnji dan
20:55 Premier liga - Norwich City - Watford, V živo
  • Že po nekaj krogih je postalo jasno, da bosta Norwich in Watford v krogu ekip, ki se bodo do konca borile za obstanek in sleherno točko. Obračun bržkone ne bo ponudil veliko zadetkov, saj se na obeh straneh dobro zavedajo, da zmaga na tovrstnih obračunih šteje dvojno.
23:00 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
23:30 Pokal FA - Napoved kroga
  • Vse zanimivosti pred prvim krogom najstarejšega nogometnega tekmovanja zbrane na enem mestu.