TV spored SPORT KLUB SK 1


18. november 2019 - 24. november 2019
08:00 Premier liga - Napoved kroga
  • Vse, kar morate vedeti pred prihajajočim krogom v Premier ligi.
08:30 Evroliga - 7. krog - Zalgiris - Barcelona
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
10:15 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
10:55 Turška liga - Bahcesehir - Karsiyaka, V živo
  • Turška košarkarska liga je ena izmed najmočnejših v Evropi, že nekaj let pa imajo Turki največ predstavnikov tudi v evropskih klubskih tekmovanjih in predstavljajo sam vrh košarke.
13:00 Shopping Network
13:25 Premier liga - Chelsea - Crystal Palace, V živo
  • Chelsea igra vse bolj učinkovit nogomet, ki je pri navijačih hitro povečal apetite. Tudi Crystal Palace še zdaleč ne igra slabo, zato bo tudi na Stamford Bridgeu poskušal zaigrati čim bolj podjetno in odločno.
15:30 Shopping Network
15:55 Premier liga - Tottenham - Sheffield United, V živo
  • Pri Tottenhamu so imeli pred začetkom sezone veliko višje cilje kot je trenutna realnost na prvenstveni razpredelnici, kjer se nahajajo v zlati sredini. S podobnim izkupičkom se lahko pohvali tudi Sheffield, ki je pred časom premagal Arsenal, tokrat pa si želi za pas pripeti novi skalp velikana iz Londona.
18:00 Shopping Network
18:25 Španska liga - Eibar - Real Madrid, V živo
  • Madridski Real se bo zadovoljil samo z vsemi tremi točkami, medtem ko bi bili pri Eibarju zadovoljni že s točko, čeprav v dosedanjem delu sezone ni blestel. Tudi galaktiki na drugi strani niso blesteli, vseeno pa pridno nabirali točke, pogosto tudi po zaslugi trenutnega navdiha največjih zvezdnikov.
20:30 Shopping Network
20:55 Španska liga - Barcelona - Celta, V živo
  • Barcelona je zaradi prestavljenega El Clasica podobno kot Real dobila nekaj nenapovedanega odmora, v zaključku koledarskega leta pa Katalonce čaka zelo naporen ritem tekem. Prva prihaja že proti Celti, ki je trenutno v krogu ekip, ki se bodo ob koncu sezone borile za obstanek, zato potrebuje vsako točko, s katero bi si nekoliko izboljšala točkovni izkupiček.
23:00 Evroliga - 7. krog - Pregled kroga
  • Vsi vrhunci 7. kroga košarkarske Evrolige zbrani na enem mestu.
23:45 2. SNL - Nafta - Beltinci
  • V Prekmurju nogometnih derbijev v pravem pomenu besede res ne manjka. Z naskokom največ zanimanja pritegne obračun med Muro in Nafto, a tudi dvoboj med Lendavčani in Beltinci vselej poskrbi za zanimivo dogajanje. Sodeč po stanju na lestvici so Naftaši velikanski favoriti, a žuti vseeno verjamejo, da lahko presenetijo pod vinogradi.