TV spored SPORT KLUB SK 1


23. oktober 2019 - 29. oktober 2019
06:30 ATP 1000 Shanghai - 1/8 finala, V živo
  • Turnir serije Masters v Šanghaju predstavlja vrhunec azijskega dela sezone pod streho, kjer se organizatorji vsako leto potrudijo, da pripravijo teniški spektakel. Še več, turnir so igralci kar štiri leta zapored  (2009 - 2013) izbrali za najboljšega med Mastersi. Zaključek teniške sezone se bliža, to pa je tudi ena zadnjih priložnosti za veliko zmago, zato bodo na tem turnirju zbrani vsi najboljši igralci sveta, vključno z veliko trojico.
16:00 Shopping Network
16:30 Serie A (Juventus TV) - Inter - Juventus
  • Na klubski televiziji Juventusa si oglejte največji derbi italijanskega nogometa med Interjem Samirja Handanovića in staro damo.
18:15 Shopping Network
18:55 Evroliga - 2. krog - Crvena zvezda - Fenerbahce, V živo
  • Potem ko je Crvena zvezda v 1. krogu Evrolige gostovala v Atenah pri Panathinaikosu, kot prvi letošnji gost v Beograd prihaja Fenerbahce. Željko Obradović je v lanski sezoni ostal brez domačega naslova in tudi zmage v Evroligi ter zaostal za visokimi pričakovanji navijačev. Rdeče-beli verjamejo, da lahko na krilih navijačev že na začetku sezone pridejo do odmevnega skalpa.
20:45 Kvalifikacije za EP 2020 - Hrvaška - Madžarska, V živo
  • Hrvati so v septemberskem reprezentančnem oknu navdušili proti Slovakom in razočarali proti Azerbajdžanu, tokrat pa bodo po dolgem času svoje tekmece gostili v Splitu na Poljudu, kamor prihajajo Madžari. Slednji so svetovne podprvake marca presenetili v Budimpešti in so še naprej v igri za odhod na Euro.
22:45 Premier liga - Magazin
  • Edinstven pogled v zakulisje Premier lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
23:15 Kvalifikacije za EP 2020 - Severna Makedonija - Slovenija
  • Potem ko so se razplamenteli boji v državnih prvenstvih, nas sredi oktobra čaka tudi nadaljevanje kvalifikacij za nastop na Euru 2020. Prostora za napake je vse manj, česar se dobro zavedajo pri sleherni reprezentanci. Kdo bo kvalifikacije nadaljeval z zmago in stopil korak bližje uresničitvi sanj?