TV spored SPORT KLUB SK 1


22. september 2019 - 28. september 2019
07:35 Kvalifikacije za EP 2020 - Luksemburg - Srbija
 • Po izjemno težkem in pomemben obračunu s Portugalci, Srbe tokrat čaka vsaj na papirju izjemno lahko gostovanje v Luksemburgu. Nogometaši iz žepne državice so v prvem krogu uspeli presenetiti Litvo in ji nato v gosteh vzeli še točko, vseeno pa proti Dušanu Tadiću in soigralcem ne bi smeli imeti veliko možnosti za nove tri točke.
09:25 Shopping Network
09:55 Diamantna liga - Bruselj
 • Najboljši atleti in atletinje sveta se bodo tokrat pomerili na stadionu v Bruslju, ki predstavlja eno najbolj zanimivih prizorišč v sezoni. Tudi tokrat bomo na mitingu spremljali tudi slovenske športnike.
11:55 Kvalifikacije za EP 2020 - Litva - Portugalska
 • Po začetku državnih prvenstev nas v začetku septembra čaka tudi nadaljevanje kvalifikacij za nastop na Euru 2020. Prostora za napake je vse manj, česar se dobro zavedjo pri sleherni reprezentanci. Kdo bo kvalifikacije nadaljeval z zmago in stopil korak bližje uresničitvi sanj?
13:45 NFL - New Orleans - Houston
 • Ameriški nogomet ima tudi v deželici na sončni strani Alp vse več oboževalcev. Kdo bo letos visoko v zrak dvignil izjemno cenjeni Lombardijev pokal, spremljajte na programih Sport Kluba. Naslov branijo igralci New England Patriotsov.
16:15 Kvalifikacije za EP 2020 - Vrhunci torkovih tekem
 • Vsi vrhunci torkovih tekem kvalifikacij za nastop na Euru 2020 zbrani na enem mestu.
17:15 Shopping Network
18:00 Slovenski pokal - Nafta - Krško, V živo
 • Oba kluba sta v preteklosti uspešno nastopala tudi v prvem razredu slovenskega klubskega nogometa, trenutno pa se merita v 2. SNL, zato v pokalnem tekmovanju tako v Lendavi kot v Krškem vidijo lepo priložnost za odmevnejši dosežek. Naftaši bodo v manjši prednosti zaradi domačega igrišča, tudi Krčani pa imajo svoje načrte, ki jih bodo poskušali uresničiti.
20:00 La Liga - Magazin
 • Edinstven pogled v zakulisje La Lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
20:30 Kvalifikacije za EP 2020 - Črna Gora - Češka
 • Po začetku državnih prvenstev nas v začetku septembra čaka tudi nadaljevanje kvalifikacij za nastop na Euru 2020. Prostora za napake je vse manj, česar se dobro zavedjo pri sleherni reprezentanci. Kdo bo kvalifikacije nadaljeval z zmago in stopil korak bližje uresničitvi sanj?
22:20 Kvalifikacije za EP 2020 - Vrhunci 6. igralnega dne
 • Vsi vrhunci 6. igralnega dne kvalifikacij za nastop na Euru 2020 zbrani na enem mestu.
23:15 ATP Uncovered - 37. del
 • Teniško dogajanje je vsak teden izjemno zanimivo. Veliko je turnirjev in veliko tekem. Če ste kakšno zamudili, ne skrbite, za vas skrbi ATP s svojo tedensko oddajo.
23:45 1. SRL - 1. krog - RD Butan Plin Izola - Celje P.L.
 • V Izoli bodo znova lahko uživali v prvoligaškem rokometu, čeprav Primorci poudarjajo, da se dobro zavedajo, kako zahtevna naloga je pred njimi. Tokrat v ribiško mesto prihajajo aktualni prvaki iz Celja, ki so se v preteklosti že opekli na tovrstnih gostovanjih.