TV spored SPORT KLUB SK 1


26. januar 2020 - 1. februar 2020
06:30 Pokal CEV (m) - 1/16 finala - Kakanj - Budva
08:15 Španska liga - Pregled kroga
 • Vse, kar potrebujete vedeti o minulem krogu v La ligi.
09:15 Premier liga - Pregled kroga
 • Vse, kar potrebujete vedeti o minulem krogu v Premier ligi.
10:15 Liga prvakov - 6. krog - Chelsea - Lille
 • Chelsea je v tej sezoni prikazal nekaj fantastičnih predstav, največ upanja za ekipo Franka Lamparda pa predstavljajo mladi nogoometaši, ki se razvijajo na velikih tekmovanjih in v domačem prvenstvu. Chelsea je na poti, da nadaljuje evropsko pot v izločilnih bojih Lige prvakov.
12:00 Shopping Network
12:30 Liga prvakov - 6. krog - Ajax - Valencia
 • Skupina H je v tokratnem skupinskem delu Lige prvakov pred zadnjo tekmo najbolj izenačena, Ajax in Valencia pa se bosta udarila za mesto v izločilnih bojih. Zelo pomembni bodo tudi dogodki iz druge tekme v skupini, ko bo Chelsea gostil Lille. Ajax sicer potrebuje le točko, a če izgubi in Chelsea v drugi tekmi zmaga, potem je sanj o napredovanju za lanske polfinaliste konec.
14:15 1. SRL - Krka - Gorenje
 • Nov teden, nov rokometni derbi.
15:45 Liga prvakov - 6. krog - RB Salzburg - Liverpool
 • Varovanci Jürgena Kloppa si v prejšnjem krogu Elitne Lige prvakov niso uspeli zagotoviti svojega mesta v izločilnih bojih, kar pomeni, da bodo branilci naslova morali garati tudi v zadnji tekmi skupinskega dela tekmovanja, da pa bo naloga še težja, jih čaka neugodno gostovanje pri RB Salzburgu, ki je še vedno v igri za napredovanje. Z zmago bi celo prehiteli Liverpool in prišli naprej, Redsi pa potrebujejo le točko za napredovanje.
17:30 Italijanski pokal - Pregled kroga
 • Vse, kar potrebujete vedeti o minulem krogu v italijanskem nogometnem pokalu.
18:00 Shopping Network
18:40 Liga prvakov - 6. krog - Uvod v tekmo Dinamo Zagreb - Manchester City, V živo
 • Dinamo bo na domačem stadionu pričakal eno najboljših evropskih ekip v zadnjih letih, ki pa predvsem v Ligi prvakov ni nikoli uspela priti do konca. Varovanci Pepa Guardiole se v tej sezoni zdijo bolj ranljivi, kot v prejšnjih, vprašanje pa je, ali bo klub iz Zagreba uspel to izkoristiti.
18:55 Liga prvakov - 6. krog - Dinamo Zagreb - Manchester City, V živo
 • Dinamo bo na domačem stadionu pričakal eno najboljših evropskih ekip v zadnjih letih, ki pa predvsem v Ligi prvakov ni nikoli uspela priti do konca. Varovanci Pepa Guardiole se v tej sezoni zdijo bolj ranljivi, kot v prejšnjih, vprašanje pa je, ali bo klub iz Zagreba uspel to izkoristiti.
21:00 Liga prvakov - 6. krog - Olympiacos - Crvena zvezda, V živo
 • Crvena zvezda nima več možnosti za napredovanje v izločilne boje Lige prvakov, to usodo pa si deli z Olympiacosom. Tekma bo zelo pomembna za obe moštvi, saj se bosta srbski in grški klub udarila za mesto v Ligi Evropa in nadaljevanje evropske sezone.
23:00 La Liga - Magazin
 • Pogled v zakulijse La lige.
23:30 Liga prvakov (m) - ACH Volley - Kuzbass Kemerevo