TV spored SPORT KLUB SK 1


18. januar 2020 - 24. januar 2020
06:30 Evropska liga - 6. krog - Rennes - Lazio
  • Evropska liga je drugo najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje na stari celini. Prvič je bila izvedena leta 1971 pod imenom Pokal velesejemskih mest. Tekmovanje organizira evropska nogometna zveza (UEFA), vanjo pa se uvrstijo moštva glede na uvrstitev v domačem prvenstvu.
08:15 Evroliga - 13. krog - Barcelona - Panathinaikos
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
10:00 Judo Masters - Qingdao (3. dan), V živo
  • v Qingdau se bo spet zbrala vsa judoistična smetana, ki se bo v vseh kategorijah v moški in ženski konkurenci merila za laskave naslove. Kdo bo najboljši na tamkajšnjih tatamijih?
12:30 Shopping Network
12:45 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
13:25 Premier liga - Liverpool - Watford, V živo
  • Varovanci Jürgena Kloppa že več kot 20 let niso imeli takšne prednosti pred zasledovalci v Premier ligi in zdi se, da se naslov počasi bliža nogometašem iz Liverpoola. Točk na mizi je še več kot 60, sezona pa je izjemno dolga.
15:30 Shopping Network
15:55 Španska liga - Real Sociedad - Barcelona, V živo
  • Ni bilo veliko junakov, ki bi si pred začetkom sezone 2019/2020 v La ligi upali napovedati, da bo Real Sociedad po petnajstih odigranih krogih na mestih, ki vodijo v Ligo prvakov. Tokrat bodo Martin Ödegaard in druščina imeli ultimativno nalogo, saj v goste prihaja Barcelona. Real Sociedad bi z zmago lahko celo premešal karte povsem na vrhu lestvice.
18:00 Shopping Network
18:25 Premier liga - Southampton - West Ham United, V živo
  • Premier League je profesionalna nogometna liga v Angliji. V njej nastopa 20 klubov, ki se od avgusta do maja borijo za naslov prvaka. Večina tekem je odigranih ob sobotah in nedeljah popoldan, preostalih nekaj krogov pa med tednom zvečer. Premier League je najbolj gledana nogometna liga na svetu. Aktualni prvaki so nogometaši Manchester Cityja.
20:30 Shopping Network
20:55 Španska liga - Atletico Madrid - Osasuna, V živo
  • Španska nogometna liga, bolj poznana pod vzdevkom La Liga, je najelitnejše nogometno tekmovanje v Španiji. Ustanovljena je bila leta 1929. V ligi nastopa 20 klubov. Z naskokom najuspešnejša kluba sta madridski Real in Barcelona. Zadnji naslov je romal v roke Kataloncem.
23:00 Evroliga - 13. krog - Pregled kroga
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
23:45 Turška liga - Anadolu Efes - Fenerbahce
  • Turška košarkarska liga je ena izmed najmočnejših v Evropi, že nekaj let pa imajo Turki največ predstavnikov tudi v evropskih klubskih tekmovanjih in predstavljajo sam vrh košarke.