TV spored SPORT KLUB SK 1


22. september 2019 - 28. september 2019
07:00 Trans World Sport - 1689. del
 • Šport je sredstvo množic, kjer se sprostijo pozitivna energija in dobro počutje. Tudi zaradi tega je Trans World Sport oddaja, ki je letos praznovala že 29 letnico delovanja.
08:00 Španska liga - Real Madrid - Levante
 • Zinedine Zidane je v reprezentančnem premoru iskal rešitve za bolj atraktivno in učinkovito igro svoje ekipe, ki v prvih treh krogih ni navdušila. Škripa predvsem v obrambi, saj Thibaut Courtois že kar enajst zaporednih ligaških obračunov svoje mreže ni uspel ohraniti nedotaknjene. Levante je na drugi strani lahko zadovoljen z uvodnim izkupičkom in bo tudi v Madridu poskušal obogatiti svoj izkupiček.
09:45 Shopping Network
10:15 2. SNL - Radomlje - Koper
 • Radomlje in Koper sta odlično začela sezono v 2. SNL in potrjujeta napovedi strokovnjakov, da bosta med glavnimi kandidati za napredovanje v prvi razred slovenskega klubskega nogometa. Koprčani morda premorejo nekaj več izkušenj, a tudi Radomljani imajo svoje adute, ki jih bodo poskušali izkoristiti v zanimivem obračunu pred svojimi navijači.
12:00 Premier liga - Pregled kroga
 • Boji v Premier ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.
13:00 Španska liga - Pregled kroga
 • Boji v španski La ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.
14:00 ATP 250 Metz, V živo
 • Leta 2006 je eno od svojih zmag na ATP turneji Novak Đoković slavil tudi v Metzu, sicer pa imajo največ uspeha na tem turnirju predvsem domači igralci. Branilec naslova Gilles Simon bo tako lovil že svojo četrto zmago v Metzu, mesto prvega nosilca pa je pripadlo Davidu Goffinu iz Belgije.
17:30 Shopping Network
18:00 Zmorem!, 18. del
 • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
18:40 Liga prvakov - 1. krog - Uvod v tekmo Inter - Slavia Praga, V živo
 • Inter s Samirjem Handanovićem v vratih in novim trenerjem Anotoniem Contejem na začetku Lige prvakov čaka Slavija Praga, brez dvoma najlažji tekmec v skupini z Barcelono in Borussio Dortmund, zato za Milančane šteje samo zmaga.
18:55 Liga prvakov - 1. krog - Inter - Slavia Praga, V živo
 • Inter s Samirjem Handanovićem v vratih in novim trenerjem Anotoniem Contejem na začetku Lige prvakov čaka Slavija Praga, brez dvoma najlažji tekmec v skupini z Barcelono in Borussio Dortmund, zato za Milančane šteje samo zmaga.
21:00 Liga prvakov - 1. krog - Borussia (D) - Barcelona, V živo
 • Barcelona v zadnjih sezonah kot po pravilu zmaguje v domači La ligi, kjer njenega primata ne moreta ogroziti niti Real niti Atletico, zato pa imajo Katalonci nekaj manj uspeha v Ligi prvakov, kjer je nazadnje slavila leta 2015. Barca novo sezono začenja na izjemno zahtevnem gostovanju v Dortmundu, saj je Borussia pred sezono še dodatno okrepila svojo že tako vsega spoštovanja vredno ekipo.
23:00 KK Ljutomer - Reportaža
 • Več o dogajanju na kasaških dirkah v Ljutomeru v zanimivi reportaži.