TV spored SPORT KLUB SK 1


10. december 2019 - 16. december 2019
07:15 World of Freesports - 46. del
 • Oddaja World of Freesports nam ponuja impresiven pogled na svet ekstremnega športa, ki je pogosto neupravičeno zapostavljen.
07:45 2. SNL - Koper - Gorica
 • Primorski derbi med Koprom in Gorico smo dolga leta spremljali v prvi ligi, v letošnji sezoni pa oba kluba krojita vrh 2. SNL. V zadnjem času so Koprčani bolj prepričljivi, kar bodo poskušali potrditi tudi na Bonifiki in priti do pomembne zmage.
09:30 Kvalifikacije za EP 2020 - Pregled sobotnih tekem
 • Vsi vrhunci sobotnih tekem kvalifikacij za Euro 2020 zbrani na enem mestu.
10:30 Shopping Network
10:55 Turška liga - Darussafaka - Afyon, V živo
 • Turška košarkarska liga je ena izmed najmočnejših v Evropi, že nekaj let pa imajo Turki največ predstavnikov tudi v evropskih klubskih tekmovanjih in predstavljajo sam vrh košarke.
12:55 League 1 - Tranmere - Wycombe, V živo
 • »League One« je drugo najvišje rangirano tekmovanje v »The Football League« in tretje najvišje rangirano v angleškem nogometnem sistemu. V njej nastopa 24 moštev, ki se borijo za napredovanje v Championship. V višji rang tekmovanja neposredno napredujeta dve moštvi. Zadnjega potnika v 2. ligo dobimo po »playoffu«, v katerega se uvrstijo moštva uvrščena od 3. do 6. mesta po rednem delu.
14:55 Kvalifikacije za EP 2020 - Srbija - Ukrajina, V živo
 • Srbija bo po Luksemburgu gostila še Ukrajince, ki so si že pred zadnjima dvema tekmama zagotovili napredovanje na Euro, zato bodo v Beogradu lahko zaigrali povsem neobremenjeno. V Lvivu so Ukrajinci s kar 5:0 razbili Srbijo, ki bodo zaradi tega imeli še dodaten motiv, da kvalifikacije sklenejo s tremi točkami.
17:00 Kvalifikacije za EP 2020 - Vrhunci 9. igralnega dne
 • Vsi vrhunci 9. igralnega dne kvalifikacij za Euro 2020 zbrani na enem mestu.
18:00 Shopping Network
19:00 Nitto ATP Finals (posamezno) - Finale, V živo
 • Londonska 02 Arena vsako leto gosti osem najboljših teniških igralcev iz sezone 2019, tudi tokrat pa bodo na delu vsi največji zvezdniki športa, na čelu z veliko trojico Federer/Nadal/Đoković. Vsaka zmaga prinaša ogromno točk za lestvico, obenem pa je denarni sklad najvišji izmed vseh turnirjev serije Masters. Lani je presenetljivo slavil Alexander Zverev, letos pa pričakujemo boj za vsako točko in končno zmago na petem Grand slamu sezone.
21:00 Liga prvakov - Magazin
 • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
21:30 1. SRL - Dobova - Maribor
 • Dobova velja za eno od najprijetnejših presenečenj v letošnji sezoni 1. SRL, ravno nasprotno pa lahko trdimo za Mariborčane. Bo Dobova vijoličastim zadala nov boleč udarec in si še izboljšala položaj na lestvici?
23:15 Kvalifikacije za EP 2020 - Albanija - Francija
 • Francozi bodo zadnjo tekmo kvalifikacij odigrali na vročem igrišču v Tirani, kjer jih čakajo že odpisani in povsem neobremenjeni Albanci. Na Stade de Francu so svetovni prvaki slavili s kar 4:1. Se bodo tudi tokrat veselili izdatne zmage?