TV spored SPORT KLUB SK 1


18. januar 2020 - 24. januar 2020
06:15 Pokal FA - Boston United - Rochdale
  • FA pokal je nogometno pokalno klubsko tekmovanje angleške nogometne zveze, poteka že od leta 1871. Velja za najstarejše nogometno tekmovanje na svetu. Z največ naslovi se lahko pohvalita Arsenal in Manchester United (12). Naslov brani Manchester City, ki je v lanskoletnem finalu s kar 6:0 odpravil Watford.
08:00 Turška liga - Anadolu Efes - Fenerbahce
  • Turška košarkarska liga je ena izmed najmočnejših v Evropi, že nekaj let pa imajo Turki največ predstavnikov tudi v evropskih klubskih tekmovanjih in predstavljajo sam vrh košarke.
09:45 Premier liga - Manchester United - Everton
  • United in Everton sta stara znanca v najmočnejšem angleškem nogometnem tekmovanju, a rivalstvo moštev iz Manchestra in Liverpoola ni tako veliko, kot je tisto med rdečimi vradi in redsi iz rdeče strani Liverpoola. Obe ekipi se borita, da bosta ob koncu sezone v karseda dobrem položaju za evropske tekme.
11:30 Shopping Network
11:55 Kitajska liga - Jilin - Shenzhen, V živo
  • Kdo bo boljši na obračunu kitajske košarkarske lige? Shaxi ali Shenzhen?
14:30 Shopping Network
14:55 Liga prvakov (m) - Fakel Novy Urengoy - ACH Volley, V živo
  • Slovenske prvake po gostovanju v Berlinu tudi v drugem krogu Lige prvakov čaka gostovanje. Tokrat bodo gostovali v ruskem mestu Novy Urengoy pri tamkajšnjem Fakelu. Slednji je (tako kot Ljubljančani) novo sezono v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju začel s porazom roti Kuzbasu.
16:45 Zmorem!, 21. del
  • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
17:15 Shopping Network
17:45 Španska liga - The Road to El Clasico
  • Vse, kar morate vedeti pred tekmo vseh tekem - španskim El Clasicom - zbrano na enem mestu.
18:55 Evroliga - 14. krog - Zalgiris - Anadolu Efes, V živo
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
20:55 Evroliga - 14. krog - Barcelona - Asvel, V živo
  • Katalonci dvojni spored začenjajo proti Asvelu, ki predvsem pred svojimi navijači blesti, tokrat pa bo poskušal presenetiti tudi v Barceloni. Španci so absolutni favoriti na papirju, a bodo to vlogo morali potrditi tudi na parketu, kjer bo Asvel poskušal čim dražje prodati svojo kožo.
23:00 Evropska liga - Magazin
  • Drugo najmočnejše klubsko tekmovanje v Evropi vsak teden prinaša razburljive tekme. Če ste kakšno zamudili, smo za vas zbrali vse najlepše trenutke.