TV spored SPORT KLUB SK 1


21. november 2019 - 27. november 2019
07:05 Evroliga - 3. krog - Zalgiris - Real Madrid
 • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
08:40 Evroliga - 3. krog - Maccabi - Crvena zvezda
 • Crvena zvezda se je po letu dni odsotnosti ekspresno vrnila v Evroligo, kjer ima visoke cilje. Navijači se bodo zadovoljili samo z uvrstitvijo v končnico, a pot do tja bo dolga in naporna. Maccabi s svojo tujsko legijo prav tako želi v izločilne boje in se dobro zaveda, da zmaga na tovrstnih obračunih šteje dvojno.
10:25 Filipinska liga - Meralco Bolts - Blackwater Elite, V živo
 • Kjer se prihodnost začne, je osnovni moto filipinske košarkarske lige, ki so jo prvič izpeljali leta 1983. V ekipah najdemo veliko zanimivih in nadarjenih igralcev, ki na vsaki tekmi poskrbijo za zanimivo dogajanje.
12:30 Shopping Network
13:00 Premier liga - Magazin
 • Edinstven pogled v zakulisje Premier lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
13:30 Zmorem!, 19. del
 • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
14:00 ATP 250 Antwerp - 1/4 finale, V živo
 • Belgijski Antwerp bo kot gostitelj turnirja serije 250 gostil izjemno močno zasedbo, med drugim je prihod napovedal tudi Andy Murray, ki se vrača med najboljše.
17:45 Shopping Network
18:15 Španska liga - Napoved kroga
 • Vse, kar morate vedeti pred prihajajočim krogom La lige.
18:55 3. Bundesliga - Duisburg - Kaiserslautern, V živo
 • Nemški klubski nogomet se lahko pohvali z bogato zgodovino in z izjemno urejenim sistemom tekmovanja vse do najnižjih lig. V 3. Bundesligi se med seboj meri dvajset ekip. Prvouvrščeni ekipi si zagotoviti neposredno uvrstitev v višji rang, medtem ko tretjega čakajo kvalifikacije, zadnje štiri ekipe izpadejo.
20:55 Evroliga - 3. krog - Valencia - Anadolu Efes, V živo
 • Valencia si želi uvrstitve v končnico, čeprav bi po napovedih strokovnjakov z uvrstitvijo med najboljših osem poskrbela za veliko presenečenje. Veliko višji so cilji Anadolu Efesa, ki je sezono začel kot aktualni evropski podprvak, tudi na gostovanju v Španiji pa bo obračun začel v vlogi favorita. Bo to vlogo potrdil tudi na parketu?
23:00 Liga prvakov - Magazin
 • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
23:30 Evropska liga - Magazin
 • Drugo najmočnejše klubsko tekmovanje v Evropi vsak teden prinaša razburljive tekme. Če ste kakšno zamudili, smo za vas zbrali vse najlepše trenutke.