TV spored SPORT KLUB SK 1


13. december 2019 - 19. december 2019
07:00 2. SNL - Koper - Gorica
  • Primorski derbi med Koprom in Gorico smo dolga leta spremljali v prvi ligi, v letošnji sezoni pa oba kluba krojita vrh 2. SNL. V zadnjem času so Koprčani bolj prepričljivi, kar bodo poskušali potrditi tudi na Bonifiki in priti do pomembne zmage.
08:45 Kvalifikacije za EP 2020 - Lihtenštajn - BiH
  • Bosna in Hercegovina si je v kvalifikacijah privoščila preveč napak, da bi lahko do zadnjega kroga ostala v boju za uvrstitev na Euro, medtem ko je Lihtenštajn po pričakovanju ostal prikovan na zadnje mesto kvalifikacijske skupine J. Nogometaši iz ene od najmanjših članic UEFE so osvojili dve točki, tudi tokrat pa bodo poskušali kar čim dražje prodati svojo kožo.
10:30 Nitto ATP Finals - Vrhunci tunirja
  • Vsi vrhunci zaključnega mastersa iz Londona zbrani na enem mestu.
11:30 Kvalifikacije za EP 2020 - Pregled ponedeljkovih tekem
  • Vsi vrhunci ponedeljkovih tekem kvalifikacij za Euro 2020 zbrani na enem mestu.
12:30 Kitajska liga - Shanghai - Jiangsu, V živo
14:45 Shopping Network
15:25 Liga prvakov (ž) - Eczacibasi - Fenerbahce, V živo
  • V Ligi prvakinj se že več kot pol stoletja (Dynamo Moskva je v prvi sezoni 1960/61 v finalu odpravila AZS AWF iz Varšave) merijo najboljši ženski odbojkarski kolektivi iz stare celine. V tekmovanju nastopa 20 ekip, ki se sprva merijo v skupinah, nato pa tekmovanje poteka na izpadanje do velikega finala, ki je odigran na nevtralnem igrišču. Naslov branijo igralke italijanske Novare, z enajstimi naslovi pa so najuspešnejše članice velikana iz ruske prestolnice.
17:15 Shopping Network
17:55 Prijateljska tekma - Hrvaška - Gruzija, V živo
  • Številne reprezentance bodo letošnji zadnji reprezentančni premor izkoristile tudi za prijateljske obračune. Kdo bo boljši na dvoboju med Hrvaško in Gruzijo?
20:00 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
20:40 Kvalifikacije za EP 2020 - Severna Makedonija - Izrael, V živo
  • Pred nami je še sklepni del kvalifikacij in dobili bom vse potnike na Euro 2020. Nekateri so si napredovanje že zagotovili, drugi bodo zanj še pošteno trepetali, spet tretji pa so že odpisani in že pogledujejo v prihodnost. Kdo bo najbolj zadovoljen sklenil tokratni kvalifikacijski ciklus?
22:45 Zmorem!, 20. del
  • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
23:15 Kvalifikacije za EP 2020 - Poljska - Slovenija
  • Pred nami je še sklepni del kvalifikacij in dobili bom vse potnike na Euro 2020. Nekateri so si napredovanje že zagotovili, drugi bodo zanj še pošteno trepetali, spet tretji pa so že odpisani in že pogledujejo v prihodnost. Kdo bo najbolj zadovoljen sklenil tokratni kvalifikacijski ciklus?