TV spored SPORT KLUB SK 1


23. februar 2020 - 29. februar 2020
06:00 Španska liga - Pregled kroga
 • Boji v španski La ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.
07:00 Liga prvakov (ž) - Lokomotiv Kaliningrad - Scandicci
 • V Ligi prvakinj se že več kot pol stoletja (Dynamo Moskva je v prvi sezoni 1960/61 v finalu odpravila AZS AWF iz Varšave) merijo najboljši ženski odbojkarski kolektivi iz stare celine. V tekmovanju nastopa 20 ekip, ki se sprva merijo v skupinah, nato pa tekmovanje poteka na izpadanje do velikega finala, ki je odigran na nevtralnem igrišču. Naslov branijo igralke italijanske Novare, z enajstimi naslovi pa so najuspešnejše članice velikana iz ruske prestolnice.
08:45 La Liga - Magazin
 • Vse, kar morate vedeti o dogajanju v zakulisju La lige.
09:15 Shopping Network
09:45 Premier liga - Manchester United - Burnley
 • V kolikor želijo pri Manchester Unitedu razmišljati o uvrstitvi v Ligo prvakov, potem je zmaga proti Burleyju nujna, so si enotni praktično vsi nogometni strokovnjaki na Otoku. A pri Burnleyju ne glede na napovedi in nekoliko slabšo formo v zadnjem času, verjamejo, da lahko tudi na Old Traffordu pridejo do pozitivnega rezultata.
11:30 Trans World Sport - 1708. del
 • Šport je sredstvo množic, kjer se sprostijo pozitivna energija in dobro počutje. Tudi zaradi tega je Trans World Sport oddaja, ki je letos praznovala že 29 letnico delovanja.
12:30 Premier liga - Leicester City - West Ham United
 • Leicester je v zadnjem času malenkostno popustil, vseeno pa je ob Manchester Cityju še vedno prvi zasledovalec Liverpoola. West Ham v boju za obstanek potrebuje vsako točko in bo tudi na King Power stadionu poskušal presenetiti, čeprav v zadnjem času ne blesti.
14:15 Serie A (Juventus TV) - Juventus - Parma
 • Na klubski televiziji Juventusa si oglejte zadnji obračun Serie A med staro damo in Parmo.
16:00 SK Special - Intervju Sašo Filipovski (1. del)
 • Sašo Filipovski je uveljavljeno trenersko ime v Sloveniji in Evropi ter seveda izjemno zanimiv sogovornik.
16:55 Liga prvakov (ž) - Vakifbank - Nova KBM Branik, V živo
 • Igralke Nove KBM Branika so v izjemno močni skupini Lige prvakinj še brez osvojene točke. Po nekoliko daljšem premoru jih čaka gostovanje pri turškem Vakifbanku, ki je ena najboljših evropskih ekip v zadnjih letih. Varovanke Radovana Gačić lahko vnovič samo veliok pridobijo in predvsem na krilih neobremenjenosti poskušajo domačinkam čim bolj otežiti delo.
18:30 Shopping Network
19:00 Premier liga - Tottenham - Norwich City
 • Premier League je profesionalna nogometna liga v Angliji. V njej nastopa 20 klubov, ki se od avgusta do maja borijo za naslov prvaka. Večina tekem je odigranih ob sobotah in nedeljah popoldan, preostalih nekaj krogov pa med tednom zvečer. Premier League je najbolj gledana nogometna liga na svetu. Aktualni prvaki so nogometaši Manchester Cityja.
20:55 Evroliga - 21. krog - Barcelona - Crvena zvezda, V živo
 • Barcelona iz tekme v tekmo dokazuje, da je znova med najboljšimi ekipami na starem kontinentu in bo tudi ob gostovanju Crvene zvezde v vlogi favorita. Beograjčani si v boju za preboj med najboljših osem veliko napak ne smejo privoščiti, zato bodo tudi v Kataloniji poskušali narediti vse, da domačim prekrižajo načrte.
23:00 Premier liga - Pregled kroga (NOVO)
 • Boji v Premier ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.