TV spored SPORT KLUB SK 1


30. oktober 2020 - 5. november 2020
08:30 Premier liga - Magazin
  • Vse, kar morate vedeti o dogajanju v zakulisju Premier lige.
09:00 Biovis d.o.o.
09:30 Kitajska liga - 1/4 finale - Wuhan - Henan, V živo
11:30 Biovis d.o.o.
11:45 Evropska liga - 1. krog - Rijeka - Real Sociedad
  • Evropska liga je drugo najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje na stari celini. Prvič je bila izvedena leta 1971 pod imenom Pokal velesejemskih mest. Tekmovanje organizira evropska nogometna zveza (UEFA), vanjo pa se uvrstijo moštva glede na uvrstitev v domačem prvenstvu. Aktualni prvaki so nogometaši Seville.
13:35 Kitajska liga - 1/4 finale - Shanghai SIPG - Shanghai Shenhua, V živo
15:30 Biovis d.o.o.
16:00 Evropska liga - 1. krog - Hoffenheim - Crvena zvezda
  • Crvena zvezda je ostala brez Lige prvakov, a kljub temu nadaljuje s kontinuiteto nastopanja v evropskih pokalih. Srbski prvaki se bodo v skupini L Evropske lige ob Hoffenheimu merili še z Gentom in Slovanom iz Libereca.
17:45 Španska liga - Napoved kroga
  • Vse, kar potrebujete vedeti pred prihajajočim krogom v La ligi.
18:15 Biovis d.o.o.
19:00 Evroliga - 5. krog - Khimki - Maccabi, V živo
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi.
21:00 Premier liga - Aston Villa - Leeds United, V živo
  • Premier League je profesionalna nogometna liga v Angliji. V njej nastopa 20 klubov, ki se od avgusta do maja borijo za naslov prvaka. Večina tekem je odigranih ob sobotah in nedeljah popoldan, preostalih nekaj krogov pa med tednom zvečer. Premier League je najbolj gledana nogometna liga na svetu. Aktualni prvaki so nogometaši Liverpoola, ki so prekinili tri desetletja dolgo sušo brez naslova državnega prvaka.
23:00 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu. Naslov najboljše ekipe v Evropi branijo nogometaši Bayerna.
23:30 Evroliga - 5. krog - Barcelona - Real Madrid
  • Za ogrevanje pred nogometnim El Clasicom se bosta v 4. krogu Evrolige prav tako pomerila dva največja španska kluba. Barcelona je sezono začela bolje od večnih rivalov iz madridskega Reala, toda na tovrstnih obračunih pogosto odločajo tudi stvari, ki nimajo veliko povezave z igriščem.