TV spored SPORT KLUB SK 1


21. september 2019 - 27. september 2019
09:30 BC TV
10:00 Diamantna liga - Pariz
  • Najboljši atleti in atletinje sveta se bodo tokrat pomerili na stadionu v Parizu, ki predstavlja eno najbolj zanimivih prizorišč v sezoni. Tudi tokrat bomo na mitingu spremljali tudi slovenske športnike.
12:00 Judo, Svetovno prvenstvo - Tokio, V živo
  • Najboljši judoisti in judoistke na svetu se bodo v enem tednu na tatamijih pomerili za naziv svetovnih prvakov in prvakinj v različnih kategorijah. Vsa judoistična smetana bo v Tokiju, tam bomo tudi na programih Sportkluba!
14:30 BC TV
15:00 Premier liga - Bournemouth - Manchester City, V živo
  • Manchester City je takoj na začetku sezone pokazal, da tudi tokrat, sicer bi se to zgodilo tretjič zapored, cilja na sam vrh. Varovance Pepa Guardiole bo težko zaustaviti, a vemo, kako hitro se lahko stvari obrnejo na glavo.
17:00 BC TV
17:30 Premier liga - Tottenham - Newcastle United, V živo
  • Tottenham je ob koncu prestopnega roka v Angliji skušal dvogniti nekaj prahu in zelo blizu prihoda je bil tudi Paolo Dybala, ki bi se zagotovo odlično ujel s strategom in rojakom Mauriciem Pocchettinom. Prestop je padel v vodo, Tottenham pa na krilih prejšnje sezone še vedno leti visoko.
19:30 Boks, Chelyabinsk - Kovalev - Yarde
21:00 Španska liga - Barcelona - Betis, V živo
  • Barcelona je poleti opravila ogromno dela na in izven nogometnih zelenic, kjer so bili zelo aktivni. Nove okrepitve so še utrdile že tako trdno moštvo, edina težava na začetku sezone je predstavljala poškodba mečne mišice Lionela Messija. Argentinec je pripravlje in naj se Messi šov začne.
23:00 2. SNL - Brda - Bilje
  • Druga slovenska nogometna liga vsak teden ponudi z derbiji, ki imajo dolgo zgodovino in zaznamujejo slovenski športni zemljevid. Boj za uvrstitev v prvo ligo se vedno razvname že ob samem začetku sezone.