TV spored SPORT KLUB SK 1


18. november 2019 - 24. november 2019
06:30 Ekshibicijska tekma - Rokometna simfonija
  • Rokometna simfonija je poslovilna tekma Uroša Zormana in Luke Žvižeja, ki se bosta od aktivnega igranja rokometa poslovila v izjemni družbi evropskih in svetovnih rokometnih zvezd. V Celju se bodo na poslovilni tekmi zbrali nekateri najboljši rokometaši na svetu vseh časov.
08:00 Srbska liga - Radnik - Crvena zvezda
09:55 Ragbi, Svetovno prvenstvo - 1/2 finale - Wales - JAR, V živo
  • Japonska bo med 20. septembrom in 2. novembrom gostila deveto svetovno prvenstvo v ragbiju. V deželi vzhajajočega sonca bomo prvič spremljali obračune najboljših ragbijistev na svetu izven tradicionalnih dežel iz ragbi sveta. Naslov branijo Novozelandci, ki so s tremi naslovi tudi najuspešnejši v zgodovini. V prvem delu nas čaka skupinski del s petimi ekipami v vsaki od štirih skupin, nato pa od četrtfinala naprej sledijo obračuni na izpadanje. Skupno bo na sporedu 48 tekem.
12:00 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
12:30 Shopping Network
13:10 Turška liga - Galatasaray - Fenerbahce, V živo
  • Turška košarkarska liga iz leta v leto pridobiva na kvaliteti in navdušuje ljubitelje košarke po vsem svetu. Brez dvoma bo zelo zanimivo tudi na mestnem derbiju med Galatasarayjem in Fenerbahčejem. Kdo se bo veselil prestižne zmage proti mestnemu rivalu?
15:00 ATP 500 Basel - Finale, V živo
  • Prizorišče v Baslu je med najpriljubljenejšimi Rogerja Federerja, ki je pred domačimi gledalci slavil kar devetkrat, ob tem pa še trikrat klonil v finalu. Legendarni Švicar bo tudi letos prvi nosilec in favorit za deseto zmago, svoje načrte pa imata tudi Alexander Zverev in drugi domačin Stan Wawrinka.
16:45 Shopping Network
17:25 Premier liga - Liverpool - Tottenham, V živo
  • Kje so meje Liverpoola, se sprašujejo ljubitelji nogometa, ki so navdušeni nad učinkovitimi predstavami redsov v letošnji sezoni. Tottenham na drugi strani sezone ni začel v skladu z visokimi pričakovanji navijačev, čeprav bo priložnosti za popravljanje napak še kar nekaj. Prva že na Anfieldu, kjer bi Spursi z zmago lahko nadoknadili vsa delček tistega, kar so zapravili v uvodnem delu.
19:30 Shopping Network
20:00 Trans World Sport - 1695. del
  • Šport je sredstvo množic, kjer se sprostijo pozitivna energija in dobro počutje. Tudi zaradi tega je Trans World Sport oddaja, ki je letos praznovala že 29 letnico delovanja.
20:55 Španska liga - Osasuna - Valencia, V živo
  • Valencia se ob igranju v Ligi prvakov dobro zaveda, da mora uspešne predstave nizati tudi v domačem prvenstvu. Po nekoliko slabšem začetku so netopirji pokazali nekaj odličnih predstav in bodo tudi proti Osasuni poskušali priti do novih treh točk.
23:00 Premier liga - Arsenal - Crystal Palace
  • Premier League je profesionalna nogometna liga v Angliji. V njej nastopa 20 klubov, ki se od avgusta do maja borijo za naslov prvaka. Večina tekem je odigranih ob sobotah in nedeljah popoldan, preostalih nekaj krogov pa med tednom zvečer. Premier League je najbolj gledana nogometna liga na svetu. Aktualni prvaki so nogometaši Manchester Cityja.