TV spored SPORT KLUB SK 1


6. december 2021 - 12. december 2021
06:00 Nogomet - Japonska liga - Vissel Kobe - Yokohama Marinos, v živo
 • V prvi japonski nogometni ligi, ki so jo pod imenom J1 League ustanovili leta 1993, nastopa 20 moštev. Velja za najmočnejše nogometno tekmovanje v Aziji. Naslov prvaka brani ekipa Kawasaki Frontale, z osmimi naslovi je najuspešnejša ekipa v zgodovini tekmovanja Kashima Antlers.
08:00 TV shopping, pos.
08:30 Košarka - Kvalifikacije za SP - BiH - Češka, pos.
 • Vabljeni k ogledu kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo v košarki za moške. Tekme se bodo odvijale na štirih področjih - Evropa, Azija z Oceanijo, Amerika in Afrika.
10:05 Oddaja - Premier liga - Napoved kroga, pos.
 • Vse, kar potrebujede vedeti pred prihajajočim krogom v Premier ligi.
10:35 Košarka - Kvalifikacije za SP - Francija - Črna Gora, pos.
 • Vabljeni k ogledu kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo v košarki za moške. Tekme se bodo odvijale na štirih področjih - Evropa, Azija z Oceanijo, Amerika in Afrika.
12:15 TV shopping, pos.
13:00 Nogomet - 2. SNL - Jadran - Primorje, v živo
 • Druga slovenska nogometna liga je bila ustanovljena po razpadu nekdanje Jugoslavije leta 1991. Na svojih TV zaslonih preverite, kaj lahko ponuja drugi najvišji razred slovenskega nogometa.
15:00 Nogomet - Prva liga Telemach - Radomlje - Domžale, v živo
 • Sosedski obračuni so vedno nekaj posebnega in tudi tokrat ne bo nič drugače. Domžalčani so v vlogi papirnatega favorita, a jih čaka vse prej kot enostavna naloga, če bodo to želeli potrditi tudi na svojem igrišču, kjer bodo tokrat uradno igrali kot gostje.
17:00 Nogomet - Prva liga Telemach - Aluminij - Tabor, v živo
 • Dvoboj, ki je zelo pomemben za obe ekipi. Pravijo, da točke proti neposrednemu tekmecu štejejo dvojno, zato si lahko obetamo zanimivo nogometno predstavo od prvega do zadnjega sodnikovega žvižga.
19:00 Magazin Lige prvakov, pos.
 • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
19:30 Na današnji dan, pos.
 • Spominjamo se obletnic velikih uspehov športnikov, klubov in reprezentanc, ki so se zgodili na današnji dan.
19:45 SK Mix, pos.
 • Najboljše, najbolj smešno, najbolj čudno, vse v zvezi s presežniki, boste videli v tem posebnem kolažu. In verjemite mi, ne bo vam dovolj, da ga pogledate le enkrat.
20:00 Odbojka - Sportklub liga (m) - Calcit Volley - ACH Volley, v živo
 • Najpomembnejše klubsko odbojkarsko tekmovanje v Republiki Sloveniji je 1. državna odbojkarska liga, ki poteka pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije.
21:45 Košarka - Evroliga - Pregled - 12. krog, pos.
 • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi.
22:30 Tenis - Davisov pokal, finale - Srbija - Nemčija (odločilni dvoboj) (Innsbruc...
 • Davisov pokal je najpomembnejše moško teniško tekmovanje in največji letni športni dogodek na svetu. Igra se od leta 1900, format tekmovanja pa je bil nazadnje spremenjen leta 2018. Finale pokala traja teden dni, na njem pa se pomeri osemnajst reprezentanc, ki so razdeljene v šest skupin. Leta 2021 se bo tekmovanje odvijalo v Inssbrucku, Torinu in Madridu.