TV spored SPORT KLUB SK 2


17. november 2019 - 23. november 2019
06:15 Nascar - Kansas City - vrhunci dirke
  • Vsi vrhunci zadnje dirke atraktivne serije Nascar iz Kansas Cityja zbrani na enem mestu.
07:15 Ragbi, Svetovno prvenstvo - 1/4 finale - Wales - Francija
  • Japonska bo med 20. septembrom in 2. novembrom gostila deveto svetovno prvenstvo v ragbiju. V deželi vzhajajočega sonca bomo prvič spremljali obračune najboljših ragbijistev na svetu izven tradicionalnih dežel iz ragbi sveta. Naslov branijo Novozelandci, ki so s tremi naslovi tudi najuspešnejši v zgodovini. V prvem delu nas čaka skupinski del s petimi ekipami v vsaki od štirih skupin, nato pa od četrtfinala naprej sledijo obračuni na izpadanje. Skupno bo na sporedu 48 tekem.
09:00 Shopping Network
09:30 Liga prvakov - 3. krog - Olympiacos - Bayern (M)
  • Bayern v Atene odhaja po veličastni zmagi v Londonu proti Tottenhamu s 7:2 in z željo po tretji zmagi, s katero bi se močno približal ekspresnemu napredovanju v izločilne boje. Olympiacos je proti Tottenhamu prišel do točke, v Beogardu pa ostal brez točk. Lahko Grki presenetijo nemške prvake?
11:15 Kasaške dirke, KK Ljutomer - Reportaža
  • Več o dogajanju na kasaških dirkah v Ljutomeru v zanimiv reportaži.
12:15 Shopping Network
13:00 ATP 500 Dunaj in Basel, V živo
  • Ta teden bo pestro na Dunaju in v Baslu. Spremljajte obračune iz obeh turnirjev na Sportklubu. Kdo se bo veselil zmage?
21:00 Liga prvakov - 3. krog - Genk - Liverpool, V živo
  • Genk je po uvodnem porazu proti Salzburgu prišel do velike točke proti Napoliju in bo tudi proti aktualnim evropskim prvakom poskušal priti do presenečenja. Liverpool blesti v Premier ligi, najvišje cilje pa ima tudi v Ligi prvakov. Bo potrdil vlogo favorita na gostovanju v Genku?
23:00 FIBA 3X3 World Tour - Nanjing - vrhunci turnirja
  • Vsi vrhunci FIBA 3X3 World Tour turnirja iz Nanjinga zbrani na enem mestu.
23:30 Liga prvakov - 3. krog - Ajax - Chelsea
  • Ajax kljub odhodu nekaterih najboljših posameznikov (De Ligt in De Jong) tudi letos igra izjemno. Nizozemci so tako v prvem kot drugem krogu slavili s 3:0, najprej proti Lillu doma, nato v gosteh pri Valencii, tako da tudi Londončane čaka zahtevna naloga ob gostovanju na Johan Cruyff Areni v Amsterdamu.