TV spored SPORT KLUB SK 2


20. november 2019 - 26. november 2019
06:15 Evroliga - 4. krog - Maccabi - Valencia
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
08:00 Evroliga - 4. krog - Anadolu Efes - Real Madrid
  • Anadolu Efes in madridski Real sta tudi letos med glavnimi favoriti za uvrstitev na zaključni turnir. V Istanbulu se nam obeta zanimiva košarkarska predstava, v kateri bo veliko odvisno tudi od dnevnega navidha najboljših posameznikov.
09:45 Shopping Network
10:30 Filipinska liga - Columbian Dyip - Phoenix Pulse, V živo
  • Kjer se prihodnost začne, je osnovni moto filipinske košarkarske lige, ki so jo prvič izpeljali leta 1983. V ekipah najdemo veliko zanimivih in nadarjenih igralcev, ki na vsaki tekmi poskrbijo za zanimivo dogajanje.
12:30 Shopping Network
13:00 Evropska liga - 3. krog - Arsenal - Vitoria Guimaraes
  • Arsenal je v prvih dveh krogih zabil sedem zadetkov, prejel nobenega in mirno koraka proti uvrstitvi v izločilne boje. Vitoria je na drugi strani še brez točke in doseženega zadetka, proti topničarjem pa bodo lahko portugalski predstavniki zaigrali povsem neobremenjeno, saj lahko le veliko pridobijo.
16:00 ATP 500 Dunaj in Basel - 1/4 finale, V živo
  • Ta teden bo pestro na Dunaju in v Baslu. Spremljajte obračune iz obeh turnirjev na Sportklubu. Kdo se bo veselil zmage?
22:45 Car Fashion
  • Zanimiva oddaja o zadnjih novostih iz sveta avtomobilizma.
23:15 NFL - Minnesota - Washington
  • Ameriški nogomet ima tudi v deželici na sončni strani Alp vse več oboževalcev. Kdo bo letos visoko v zrak dvignil izjemno cenjeni Lombardijev pokal, spremljajte na programih Sport Kluba. Naslov branijo igralci New England Patriotsov.