TV spored SPORT KLUB SK 2


17. november 2019 - 23. november 2019
06:30 Liga prvakov - Magazin
  • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
07:00 Španska liga - Atletico Madrid - Athletic Bilbao
  • Madridski Atletico kljub težavam v napadu uspešno sledi Realu in Barceloni, daleč pa ni niti Athletico, ki je po odličnem začetku sicer nekoliko popustil. Jan Oblak in soigralci napovedujejo novo zmago, podobne cilje pa imajo tudi gosti.
08:45 Shopping Network
09:30 WTA Finals Shenzhen, V živo
  • Pred najboljšimi igralkami iz lestvice WTA je samo še zaključni turnir najboljših osmih v Shenzhenu, nato pa bo padel zastor na ženski del teniške sezone. Katera igralka se bo vpisala na listo zmagovalka in za vse večne čase ostala zapisana v teniški zgodovini?
13:00 Championship - Swansea City - Cardiff City, V živo
  • Championship je drugo najmočnejše ligaško tekmovanje v Angliji. V njem nastopa 24 klubov, ki si v 46. krogih skušajo priigrati dve izmed treh vozovnic, ki neposredno vodijo v Premier ligo. Zadnjega potnika med elito dobimo po »playoffu«, v katerega se uvrstijo moštva uvrščena od 3. do 6. mesta po rednem delu.
15:00 Premier liga - Newcastle United - Wolverhampton, V živo
  • Newcastle je letos na kolena že spravil tako Tottenham kot Manchester United, vseeno pa ga očitno čaka ogorčen boj za obstanek, v katerem bo pomembna vsaka točka. Tudi Wolverhampton je letos že opozoril nase, ko je na kolena spravil Manchester City. Bi lahko do treh točk prišel tudi v Newcastlu?
17:00 Turška liga - Besiktas - Galatasaray, V živo
  • Turška nogometna liga bolj poznana pod imenom Süper Lig je najvišji rang turškega nogometa in hkrati najpopularnejše športno tekmovanje v celotni državi. Za naslov se poteguje 18 moštev, večino izmed njih pa je pobrala t.i. velika trojka, ki jo sestavljajo Galatasaray SK, Fenerbahçe SK, Beşiktaş JK. Naslov prvaka brani Galatasaray, ki je z 22 naslovi tudi najuspešnejši v celotni zgodovini.
18:30 Španska liga - Sevilla - Getafe (vklop), V živo
  • Španska nogometna liga, bolj poznana pod vzdevkom La Liga, je najelitnejše nogometno tekmovanje v Španiji. Ustanovljena je bila leta 1929. V ligi nastopa 20 klubov. Z naskokom najuspešnejša kluba sta madridski Real in Barcelona. Zadnji naslov je romal v roke Kataloncem.
20:20 Shopping Network
21:00 Portugalska liga - Sporting - Vitoria Guimaraes, V živo
  • Nekoč Primeira Liga, danes Liga NOS je najelitnejše nogometno tekmovanje na Portugalskem. V njej vsako leto sodeluje 18 klubov, vendar le pet je takšnih, ki so jo od leta 1934 (datum ustanovitve) tudi osvojili. Kar 81 od skupnih 83 naslovov je osvojila t.i. velika trojica (Benfica, Sporting in Porto) preostala dva naslova pa sta romala v roke Belenensesa in Boaviste. Aktualni prvaki so nogometaši Benfice.
23:00 ATP 500 Basel - Finale
  • Prizorišče v Baslu je med najpriljubljenejšimi Rogerja Federerja, ki je pred domačimi gledalci slavil kar devetkrat, ob tem pa še trikrat klonil v finalu. Legendarni Švicar bo tudi letos prvi nosilec in favorit za deseto zmago, svoje načrte pa imata tudi Alexander Zverev in drugi domačin Stan Wawrinka.