TV spored SPORT KLUB SK 3


26. november 2020 - 2. december 2020
07:15 Evroliga - 5. krog - Panathinaikos - Fenerbahce
  • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi.
09:00 Biovis d.o.o.
09:30 World of Freesports - 43. del
  • Oddaja World of Freesports nam ponuja impresiven pogled na svet ekstremnega športa, ki je pogosto neupravičeno zapostavljen.
10:00 Liga prvakov - 1. krog (Bayern TV) - Bayern (M) - Atletico Madrid
11:45 Biovis d.o.o.
12:15 NFL - Philadelphia - NY Giants
  • Ameriški nogomet ima tudi v deželici na sončni strani Alp vse več oboževalcev. Kdo bo letos visoko v zrak dvignil izjemno cenjeni Lombardijev pokal, spremljajte na programih Sport Kluba. Naslov branijo igralci Kansas City Chiefs.
14:45 Biovis d.o.o.
15:30 KHL - Barys - Bars, V živo
  • S polnim imenom Kontinentalna hokejska liga za ligo NHL velja za drugo najmočnejšo hokejsko tekmovanje na svetu. Prvič so tekmovanje izvedeli leta 2008, večina sodelujočih klubov je iz Rusije, devetnajst, po en klub pa prihaja iz Belorusije, Latvije, Finske, Kazahstana in Kitajske. Naslov branijo člani CSKA-ja iz Moskve.
18:00 Turška liga (ž) - Galatasaray – Eczacibasi, V živo
20:00 La Liga - El Clasico - The Movie
  • Znova brez Cristiana Ronalda, a zato bodo na igrišču Lionel Messi, Ansu Fati, Luka Modrić, Sergio Ramos in ostali zvezdniki Barcelone in Reala. Prvi letošnji El Clasico še ne bo odločil boja za naslov prvaka, lahko pa bo že podal odgovor na marsikatero vprašanje. Dame in gospodje, pripnite varnostne pasove, poleteli bomo.
    na luno.
21:00 Evroliga - 5. krog - Barcelona - Real Madrid, V živo
  • Za ogrevanje pred nogometnim El Clasicom se bosta v 4. krogu Evrolige prav tako pomerila dva največja španska kluba. Barcelona je sezono začela bolje od večnih rivalov iz madridskega Reala, toda na tovrstnih obračunih pogosto odločajo tudi stvari, ki nimajo veliko povezave z igriščem.
23:00 Španska liga - Napoved kroga
  • Vse, kar potrebujete vedeti pred prihajajočim krogom v La ligi.
23:30 Premier liga - Napoved kroga
  • Vse, kar potrebujete vedeti pred prihajajočim krogom v Premier ligi.