TV spored SPORT KLUB SK 3


18. november 2019 - 24. november 2019
09:15 Shopping Network
10:00 SP v Kickboxu - Sarajevo - kvalifikacije, V živo
  • Sarajevo bo v prihodnjih dneh gostil svetovno prvenstvo v kickboksu pod patronatom WAKA. V olimpijskem mestu pričakujejo okoli 1700 nastopajočih iz 80 držav. Med njimi bodo tudi slovenske predstavnice in predstavnike, ki so bili v preteklosti zelo uspešni, tudi tokrat pa obljubljajo, da se domov ne bodo vrnili praznih rok.
18:55 Evropska liga - 3. krog - Roma - Borussia (M), V živo
  • Roma bo proti Borussii lovila drugo zmago, s katero bi naredila pomemben korak proti uvrstitvi v izločilne boje, ekipa iz Monchengladbacha pa bo lovila svojo prvo zmago, s katero bi se točkovno izenačila z Rimljani.
21:00 Evropska liga - 3. krog - Celtic - Lazio, V živo
  • Celtic po dveh krogih še ne pozna poraza in s štirimi točkami drži prvo mesto v skupini E. Rimljani so po uvodnem porazu proti Cluju v drugem krogu po preobratu prišli do zmage proti Rennesu, na legendarnem Celtic Parku pa želijo nadaljevati zmagoviti niz.
23:00 Evroliga - 4. krog - Anadolu Efes - Real Madrid
  • Anadolu Efes in madridski Real sta tudi letos med glavnimi favoriti za uvrstitev na zaključni turnir. V Istanbulu se nam obeta zanimiva košarkarska predstava, v kateri bo veliko odvisno tudi od dnevnega navdiha najboljših posameznikov.