TV spored TLC


21. april 2019 - 27. april 2019
06:00 Poročena z obleko - Azija - Puteri in Cynthia
 • (Say Yes To The Dress: Asia: Puteri and Cynthia) Bodoča princesa Puteri išče obleko, ki bo primerna za njeno kraljevo poroko v Južni Afriki, Cynthia pa v iskanju sanjske obleke ne zaupa svojemu instinktu.
06:30 Poročena z obleko - Azija - Baljit in Rachel
 • (Say Yes To The Dress: Asia: Baljit and Rachel) Kraljica plesa Baljit išče poročno obleko, v kateri bo lahko razkazala svoje plesne gibe, plesalka na drogu Rachel pa je odločena najti seksi obleko.
07:00 Moje čudovito debelo življenje - 6. epizoda
 • (My Big Fat Fabulous Life: Fat Hating Is Real) Todd postreže z dramatično novico, Whitney pa doživi šok, saj vandali napadejo njen avtodom in se pri tem norčujejo iz njene teže. Kasneje ji starša uredita zmenek na slepo.
08:00 Buddy proti Duffu - Bitka se pričenja
 • (Buddy Vs. Duff: The Battle Begins) Slavna slaščičarska mojstra Buddy Valastro in Duff Goldman se bosta pomerila v dvoboju. Najprej zastavita pravila in izberete sodnika, potem pa je čas za prvi izziv.
09:00 Moja obilna ameriška ciganska poroka - Oditi mora
 • (My Big Fat American Gypsy Wedding: She's Out of There She's Got to Go) Romsko dekle prekine tradicijo, ker želi slediti svojim sanjam o zvezdništvu. Bodo njena družina in prijatelji sposobni sprejeti njeno radikalno odločitev?
10:00 Majhni ljudje v velikem svetu - Havaji ali nič!
 • (Little People, Big World: No Pain, No Gain) Ob vseh spremembah se morajo Roloffovi, katerih poti se vedno bolj razhajajo, privaditi na čisto nov vsakdanjik v življenju svoje razcepljene družine.
11:00 Moja odvečna koža - 5. epizoda
 • (My Extreme Excess Skin: Jenae & Julie) Ljudje, ki so izgubili veliko število kilogramov, z izgubo telesne teže niso končali svoje preobrazbe. Zdaj jih čaka še operacija, s katero jim bodo ostranili odvečno kožo.
12:00 Mojster za torte - Pica, psi & tast
 • (Cake Boss: Pizza, Pooches & Pop-in-Law) Buddy dobi pasjega prijatelja, ko pripravlja torto za pasje zavetišče. Hkrati Buddy izzove tasta na tekmovanje v pripravi pice.
12:30 Mojster za torte - Otroci, ring & izziv
 • (Cake Boss: Children, a Cage, and a Challenge) Buddy mora izdelati inovativno govorečo torto za otroški muzej in torto, navdahnjeno z boji v ringu.
13:00 Otroci in tiare - Promenada slavnih v Zahodni Virginiji
 • (Toddlers & Tiaras: West Virginia Walk of Fame) Hannah se vrača po dveletnem premoru, njena tekmica Jayla pa prinese s sabo skrivno orožje. Za lepotni naslov bo potekala borba do konca.
14:00 90 dni do poroke - pred usodnimi 90 dnevi - 1. epizoda
 • (90 Days To Wed: Before The 90 Days: Bon Voyage!) Začnimo povsem na začetku, pred vizo K1, pred snubitvijo in preden so se pari prvič srečali v živo. Čas je, da si ogledamo, kakšno je bilo življenje pred usodnimi 90 dnevi.
15:00 90 dni do poroke - pred usodnimi 90 dnevi - 2. epizoda
 • (90 Days To Wed: Before The 90 Days: Going The Distance) Začnimo povsem na začetku, pred vizo K1, pred snubitvijo in preden so se pari prvič srečali v živo. Čas je, da si ogledamo, kakšno je bilo življenje pred usodnimi 90 dnevi.
16:00 Reševanje podeželskih graščin - Craufurdland Castle
 • (Country House Rescue: Craufurdland Castle) Simon v Ayshiru na gradu Craufurdland Castle obišče družino Craufurd, ki jo želi prepričati, da bi z javnostjo delili osupljivo zgodovino gradu.
17:00 Poročena z obleko Velika Britanija - 9. epizoda
 • (Say Yes To The Dress UK: Bridal Rule Breakers) Nenavadne neveste obiščejo butik Confetti & Lace, med njimi tudi modrolasa Stephanie, ki želi barvito obleko, in Virginia, ki pripelje svojega zaročenca, ki ji pomaga pri izbiri.
17:30 Poročena z obleko Velika Britanija - 10. epizoda
 • (Say Yes To The Dress UK: Price Of Style) Nevesta Reena, modna navdušenka, prosi Davida za seksi obleko. Njen proračun ni omejen, medtem ko pogajalka Kathryn noče preseči svojega, a kaj ko so ji všeč le najdražje obleke!
18:00 Moja obilna ameriška ciganska poroka - Ljubezen, za katero se je vredno boriti
 • (My Big Fat American Gypsy Wedding: A Love Worth Fighting For) Dve rivalski romski družini sta zgroženi, ko odkrijeta, da želita njihova najstniška sin in hči združiti sprta klana s poroko.
19:00 Majhni ljudje v velikem svetu - Deset velikih let - 1. del
 • (Little People, Big World: 10 Big Years (Part 2)) Roloffovi, ki slavijo deseto obletnico serije, se spominjajo svojih najljubših trenutkov in razkrivajo, kako je bilo videti odraščanje pred kamerami in v zakulisju.
20:00 Redke bolezni - Lice kao moje
 • (Two in a Million: A Face Like Mine) 15-letni Austin in 12-letna Elena imata Goldenharjev sindrom. Zaradi drugačnega videza sta zelo osamljena. Ali bo iz srečanja vzniknilo težko pričakovano prijateljstvo?
21:00 Odstranjevalka mozoljev - 4. epizoda
 • (Dr. Pimple Popper: Runaway Bump, Never Coming Back?) Dr. Sandra Lee ni samo ena vodilnih ameriških dermatologinj, pač pa je znana tudi po svojem kanalu na YouTubu, na katerem je opravila že na tisoče posegov.
22:00 Nenavadna telesa - Vasica škratov
 • (Body Bizarre: Village Of Dwarves) Oglejte si zgodbe o ljudeh, ki trpijo za redkimi in skrivnostnimi boleznimi. Nekateri od njih potrebujejo tako zapletene operacije, da imajo zgolj minimalne možnosti za preživetje.
23:00 90 dni do poroke - pred usodnimi 90 dnevi - 1. epizoda
 • (90 Days To Wed: Before The 90 Days: Bon Voyage!) Začnimo povsem na začetku, pred vizo K1, pred snubitvijo in preden so se pari prvič srečali v živo. Čas je, da si ogledamo, kakšno je bilo življenje pred usodnimi 90 dnevi.