TV spored TRAVEL CHANNEL


10. julij 2020 - 16. julij 2020
06:00 Lov na zaklad - Otok kač
 • Treasure Quest: Snake Island - 1 sezona, 2 epizoda: 1. epizoda.
  Skupina lovcev na zaklade se poda na epsko potovanje, da bi našla skrite inkovske zaklade in na poti v enega najbolj smrtonosnih krajev na svetu rešila zapletene uganke.
06:50 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 13 sezona, 1 epizoda: Lokal za eno noč L.A.
  . Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
07:40 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 14 sezona, 1 epizoda: Drugačna Florida.
  Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
08:35 Skrivnosti pogrešanih
 • Mysteries of the Missing - 6 sezona, 1 epizoda: Izgubljena kolonija Roanoke.
  Kolonija Roanoke je izginila brez sledi in stoletja kasneje še vedno velja za eno največjih nerešenih skrivnosti v zgodovini. Ali lahko novi dokazi posvetijo luč na njeno usodo?
09:25 Skrivnostna odprava
 • Expedition Unknown - 12 sezona, 2 epizoda: Izgubljeno mesto v puščavi Kalahari.
  Josh Gates v afriški puščavi Kalahari išče legendarno izgubljeno mesto. Tam sreča divje živali, se spušča po brzicah in leti s prav posebnim helikopterjem.
10:20 Muzejske skrivnosti
 • Mysteries At The Museum - 11 sezona, 17 epizoda: Junaški kozel in še marsikaj.
  Don Wildman preiskuje primer kozla, ki je služil v prvi svetovni vojni - spor med dvema uglednima nowyorškima družinama - ter morilski načrt za pokol domorodnih Američanov.
11:10 Na robu Aljaske
 • Edge of Alaska - 4 sezona, 1 epizoda: Cesta.
  V aljaški divjini se skriva najbolj trdoživo mesto v Zda: McCarthy. 42 duš, ki so dovolj pogumne, da živijo tukaj, se mora za ohranitev svojega načina življenja boriti z naravo.
12:05 Misija deklasifikacija
 • Mission Declassified - 3 sezona, 1 epizoda: Ugrabitev Lindbergha.
  Christof preiskuje ugrabitev Lindbergha. Gre za zgodbo, ki je zaznamovala novinarsko kariero njegovega dedka. Christof odkrije presenetljive nove sledi, ki vodijo v Nemčijo.
13:00 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 13 sezona, 1 epizoda: Lokal za eno noč L.A.
  . Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
13:55 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 14 sezona, 1 epizoda: Drugačna Florida.
  Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
14:45 Močvirske pošasti
 • Swamp Monsters - 2 sezona, 1 epizoda: Močvirska pošast Honey Islanda.
  Elliot in njegova ekipa se mudijo v mračnem močvirskem okolju Honey Islanda v Louisiani, kjer imajo polne roke dela z zloglasno 180-kilogramsko močvirsko pošastjo.
15:40 Kodeks divjine
 • Code Of The Wild - 2 sezona, 1 epizoda: Izginuli zaklad Konfederacije.
  Brata obiščeta Virginijo, kjer želita izslediti dolgo izgubljeno zakladnico Konfederacije. V reševanju uganke ju pot ponese skozi neizprosen teren.
16:35 Skrivnostna odprava
 • Expedition Unknown - 2 sezona, 1 epizoda: Legenda o Jesseju Jamesu.
  Josh potuje po ameriškem srednjem zahodu, kjer išče legendarni zaklad Jesseja Jamesa. Na gori Wichita se spusti s pečine in sledi lovcem na zaklad.
17:30 Skrivnosti pogrešanih
 • Mysteries of the Missing - 1 sezona, 1 epizoda: Iskanje letala MH370.
  Leta 2014 je letalo MH370 letalske družbe Malaysia Airlines izginilo brez sledi. Ali je letalo strmoglavilo in če je temu tako, zakaj ne moremo najti razbitin?
18:25 Skrivnostna odprava
 • Expedition Unknown - 13 sezona, 2 epizoda: Jamašitovo zlato.
  Josh Gates se na Filipinih pridruži lovcema na zaklad, ki iščeta Jamašitovo zlato, ki je skrito že od druge svetovne vojne.
19:20 Muzejske skrivnosti
 • Mysteries At The Museum - 12 sezona, 17 epizoda: Zimska vojna in še marsikaj.
  Don Wildman preiskuje prebrisano zvijačo, ki je pomagala dobiti vojno - grozljivo odpravo čez Antarktiko - ter čudežni izum, ki je očaral svet.
20:15 Medicinska čuda
 • Medical Marvels - sezona, epizoda: .
  Don Wildman preiskuje žensko, ki naj bi rodila zajce. Don prav tako preveri nenavaden primer deklice z magnetnimi supermočmi.
21:10 Lovci na duhove
 • Ghost Brothers - 4 sezona, 2 epizoda: Stari zapor v Charlestonu.
  Fantje preiskujejo zapor v Južni Karolini, kjer preverjajo poročila o prikaznih in fizičnih napadih, ki naj bi bili povezani s prvo serijsko morilko in nekdanjimi jetnicami.
22:05 V primežu paranormalnega
 • Paranormal Lockdown - 6 sezona, 2 epizoda: Sanatorij Waverley Hills.
  Ekipa išče senčne postave, ki se potikajo po hodnikih sanatorija Waverley Hills v Kentuckyju. S pomočjo napredne tehnologije zberejo osupljive dokaze o nadnaravnih pojavih.
23:00 Kodeks divjine
 • Code Of The Wild - 6 sezona, 1 epizoda: Prekletstvo El Dorada.
  Casey in Chris sta na poti v El Dorado. S pomočjo namigov, ki jih je pustil Percy Fawcett, se podata globoko v amazonski gozd, da bi našla izgubljeno zlato mesto.
23:55 Na lovu za pošastmi
 • In Search Of Monsters - 9 sezona, 1 epizoda: Tulež iz Ozarka.
  Nedavno objavljeni zvočni posnetki in osupljive fotografije morda nudijo doslej najtrdnejše dokaze, da bi tulež iz Ozarka utegnil biti demonskega izvora.