TV spored TRAVEL CHANNEL


3. marec 2021 - 9. marec 2021
06:00 Iskanje vesoljcev
 • Uncovering Aliens - 1 sezona, 2 epizoda: Vampirski vesoljci.
  Ekipa odpotuje v Indiano zaradi zajedavskih vesoljcev. Po nekaj skrb vzbujajočih poročilih se poda na sled vesoljcem, ki naj bi kradli človeško kri.
07:00 Skrivnostna odprava
 • Expedition Unknown - 2 sezona, 16 epizoda: Izgubljeno mehiško mesto.
  Josh Gates v Mehiki išče sledi skrivnostnega vzpona in padca Teotihuacana, mogočne civilizacije, ki je v Mezoameriki vladala pred Azteki.
08:00 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 1 sezona, 2 epizoda: Twin Cities.
  Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
09:00 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 1 sezona, 3 epizoda: Seattle.
  Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
10:00 Pošasti z Aljaske
 • Alaska Monsters - 1 sezona, 6 epizoda: Velika noga z juga.
  Ekipa se poda na jug Aljaske, kjer preiskujejo poročila o izjemno temperamentni Veliki nogi. Todd in Rhett jo želita ujeti z ogromnim šotorom, ki je pod električno napetostjo.
11:00 Kode in zarote
 • Codes and Conspiracies - 1 sezona, 2 epizoda: Bordeli.
  Oglejte si resnico za najbolj skrivnostnimi ustanovami. Stene bordelov skrivajo resnico o slavnih obiskovalcih, politiki in celo religiji.
12:00 Iskanje vesoljcev
 • Uncovering Aliens - 1 sezona, 3 epizoda: Zarota.
  Marsikdo verjame, da je Arizona središče ene največjih državnih skrivnosti v zvezi z vesoljci. Ekipa gre preiskovat v Sedono, ki je znana kot žarišče dogajanja.
13:00 Odbite jedi
 • Bizarre Foods with Andrew Zimmern - 8 sezona, 8 epizoda: Ciper.
  Andrew Zimmern potuje po svetu in preizkuša najbolj eksotične jedi. Obiskal bo trge in restavracije ter se spoznal s tamkajšnjimi izjemnimi in odštekanimi kuhinjami.
14:00 Odbite ameriške jedi
 • Bizarre Foods America - 1 sezona, 1 epizoda: New Orleans.
  Kuharski šef in kulinarični raziskovalec Andrew Zimmern okuša nenavadne in slastne ameriške jedi, vključno s pečeno pižmovko, testisi odojka in fermentiranimi ribjimi jajčeci.
15:00 Skrivnostna odprava
 • Expedition Unknown - 2 sezona, 17 epizoda: Mumija inkovskega kralja.
  Josh Gates se odpravi v skrivnosten gorski deževni gozd v odmaknjenem osrčju Ekvadorja, kjer išče mumijo zadnjega inkovskega kralja Atahualpe.
16:00 Pošasti z Aljaske
 • Alaska Monsters - 2 sezona, 1 epizoda: Velika noga iz Toka: Jukonski tulež.
  Fantje obiščejo inuitsko skupnost v bližini mesta Tok na Aljaski, da bi preiskali Veliko nogo, ki domnevno zalezuje tamkajšnje vprežne pse v hladnih zimskih dneh.
17:00 Iskanje vesoljcev
 • Uncovering Aliens - 1 sezona, 4 epizoda: Vesoljci napadajo.
  Po vsej Ameriki pogosteje kot kdaj prej poročajo, da so videli NLP-je. Ekipa profesionalnih preiskovalcev NLP-jev hoče odkriti, kaj se skriva za naraščajočim številom prijav.
18:00 Mož, žena in divjina
 • Man, Woman, Wild - 2 sezona, 8 epizoda: Srečanje z medvedom.
  Mykel in Ruth sta izgubljena v gorah blizu nacionalnega parka Glacier, na ozemlju indijanskega plemena Blackfoot. Kako se bo končalo njuno srečanje s črnim medvedom?
19:00 Kode in zarote
 • Codes and Conspiracies - 1 sezona, 3 epizoda: Bunkerji.
  Oglejte si resnico o ameriških skrivnih bunkerjih. Podzemni bunkerji imajo že od nekdaj pomembno vlogo pri vojnem načrtovanju.
20:00 Onkraj neznanega
 • Beyond The Unknown - 1 sezona, 8 epizoda: Starodavni vesoljec in še marsikaj.
  Don Wildman preiskuje skrivnostno okostje, ki je sprožilo številne govorice, srhljivo prodajno uspešnico ter grozljivo srečanje z legendarno zverjo.
21:00 Svet duhov
 • Ghost Nation - 2 sezona, 3 epizoda: Duh v zaporu.
  Ekipa preiskuje poročila o poltergeistu v zapuščenem zaporu v New Yorku. Ko dojamejo, za kako velik objekt gre, se odločijo poklicati okrepitve.
22:00 Destinacija strah
 • Destination Fear - 1 sezona, 6 epizoda: Ambulanta v Fairfield Countyju.
  Grozljivo potovanje vodi ekipo do hiše groze v Lancasteru v Ohiu. Dakota pošlje vse člane na samostojno raziskovanje posestva.
23:00 Ripleyjeve neverjetne zgodbe
 • Ripley's Believe It Or Not! - 1 sezona, 2 epizoda: Zagnanost brez primere.
  Igralec Bruce Campbell predstavlja izjemno zagnane ljudi. Ti čudežni posamezniki se v želji navdušiti občinstvo ženejo do skrajnih meja in tvegajo svoja življenja.